Frankrijk, La Celle-Saint-Cloud
... snelle oven een maximale doorvoer en ongeëvenaarde culinaire kwaliteit. Hij kan 5 panini's in 40 seconden bakken, 4 croque-monsieurs in 60 seconden, 1 pizza Ø 30 cm in 75 seconden... maar ook sandwiches, toastjes, desserts (dunne taart, muffins, enz.), vis, schaaldieren en vlees... in recordtijd. Zeer stil (45dB), heeft hij geen afzuigkap nodig dankzij de ingebouwde katalysator en kan hij worden aangesloten op mono 230V voor hoge energiebesparingen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Cavignac
... voeding worden aangeleverd." Hun voorlopers zijn linolzuur (LA) voor Omega 6 en alfa-linoleenzuur (ALA) voor Omega 3. Ze komen uitsluitend uit de voeding, met name uit plantaardige oliën zoals koolzaadolie, walnootolie, teunisbloemolie, borageolie of avondprimrose-olie. De voorlopers van Omega 3 kunnen ook rechtstreeks worden aangeleverd door vette vis en/of supplementen. De precursor van Omega 9 is oliezuur. Enkelvoudig onverzadigde vetzuren zijn zeer aanwezig in de voeding en worden door het lichaam gesynthetiseerd. Gebruikstips...
Portfolio (100)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Frankrijk, Saint-Genest-Lerpt
...Met waardevolle dierlijke eiwitten: vlees, vis en orgaanvlees afhankelijk van het recept 6 verschillende smaken Rijk aan vitamines en kruiden (peterselie, tijm, koriander & dille)...
Portfolio (16)
Frankrijk, Paris
... het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op gegrild vlees of vis.
Portfolio (21)
Frankrijk, Vouneuil Sous Biard
...Compleet voer voor puppy's van 2 tot 12 maanden en voor drachtige of zogende teven. Tijdens deze periode moet de voeding zowel zeer voedzaam als goed verteerbaar zijn. Crunchy Menu Puppy is een eiwitrijk en gemakkelijk verteerbaar voer dankzij de kwaliteit van de ingrediënten (kip, vis en rijst). Het biedt het benodigde energieniveau om de groei van puppy's te ondersteunen en om de fysieke verzwakking van drachtige of zogende teven aan te pakken. Het bevat ook Omega 3 en 6 vetzuren die de glans van de vacht en de gezondheid van de huid versterken.
Portfolio (25)
Frankrijk, Aix En Provence
...fruitsalade, wit vlees, room, vis. Vorm / Hoeveelheid BIO DROGE GEWASSEN BLAD / 12g - 50g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Ontspannend, slaapverwekkend, spijsverteringsbevorderend, cardiovasculair, antispasmodisch.
Portfolio (9)
Frankrijk, Clamart
...100% polyester 300 D met waterdichte PU-coating, gewatteerde vulling van 190 g/m² en nylon voering. Ultra-sterke rits met stormflap en drukknoopsluiting. 2 buitenzakken met stormflap. Stormbeschermende gebreide manchetten. Capuchon met trekkoorden geïntegreerd in de kraag. Binnenzak op borsthoogte. Genaaide en gelijmde naden voor perfecte waterdichtheid. Voldoet aan de normen EN ISO471:2013 categorie 3 en EN343 met betrekking tot bescherming tegen slecht weer. Voldoet aan de norm voor 'Hoge Zichtbaarheid' van de Britse spoorwegen GO/RT 3279 Issue 8:2013 (Hi-Vis oranje alleen).
Portfolio (187)
Frankrijk, Mietesheim
...Kies voor de tube mierikswortel voor een praktisch en optimaal gebruik. Sterk van smaak, onderscheidt mierikswortel zich vooral door zijn pittige smaak. Deze mildere en aromatische versie onthult een mierikswortel die licht en luchtig is. Kant-en-klare recept, de mierikswortel is zeer gemakkelijk te smeren. Ideaal om toastjes, sandwiches, surimi, gerookte vis, charcuterie of zelfs Bourgondische...
Portfolio (80)
Frankrijk, Ascain
...Le SAGARNO (lit. appelwijn) von Txopinondo is een gefermenteerde drank op basis van appel, die minimaal 6 maanden op zijn droesem in een vat rijpt. Verfrissend en fruitig, het is het beste om goed koud (ongeveer 12°C) te genieten bij gegrild vis of vlees. Wij produceren het volgens een ambachtelijke, traditionele methode met appels uit de regio en daarbuiten. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN...
Portfolio (8)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... typische aroma's van koolwaterstoffen worden gemengd met die van passievrucht en citrusvruchten. De tonen van witte bloemen voegen een frisheid toe aan deze witte wijn die harmonieus zal combineren met vis, zeevruchten en gevogelte.
Portfolio (10)
Frankrijk, Huningue
... praktische Memosens Wave CAS80E-spectrometer is eenvoudig te installeren en te onderhouden en zorgt voor betrouwbare en storingsvrije communicatie dankzij de digitale Memosens-technologie. Meetmethode: UV/Vis-absorptie van 200 tot 800 nm...
Portfolio (221)
Frankrijk, Marcy L'Etoile
...– Eindeloze vis in robuuste plaatstaal versterkt door profielen – Meervoudige ventilator gemonteerd op een elektroweld staalnaaf – Stalen steun van hoge dikte voor de bevestiging van de elektromotor – 1 driefasige elektromotor met twee polen – Aansluitpijpen naar het filter Motorvermogen: 4 kW Inlaatdiameter: dia 250 mm Capaciteit: 3240 m3/h Druk: 122 mm H20...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint-Vérand
... kwaliteit. Voedsel- en wijncombinatie : De Blanc de Blancs is een ideale aanvulling op aperitieven of gewoon gegrilde vis. gewoon gegrilde vis of gebraden kalfsvlees met olijven. Aroma's & Smaken : Deze Crémant de Bourgogne heeft een licht gouden kleur met fijne bubbels. met tonen van citrusvruchten. Citroen en limoen domineren en brengen een mooie frisheid naar de mond. frisheid op de mond...
Portfolio (18)
Frankrijk, Marssac-Sur-Tarn
...MDA : Een assortiment waterstraalsnijapparatuur volledig aangepast aan voedsel snijden Verwijs naar de voorbeelden van toepassingen : Bakkerijgebak Cocktails Fruit- en groentesnijden Vers of bevroren taarten snijden MDA : Een assortiment waterstraalsnijapparatuur volledig aangepast aan voedsel snijden Deze nieuwe productlijn maakt het mogelijk om voedingsproducten zoals gebak, vis...
Portfolio (57)
Frankrijk, Chateauneuf De Gadagne
... oliën ANALYSES Fysieke controles Dichtheid Brekingindex Rotatievermogen GC/FID-analyse Gedetailleerde identificatie Volledig controleverslag (Gedetailleerde GC-analyse en fysisch-chemische controles) HPLC-analyse UV/Vis-spectrum Meting van het vlampunt Meting van de peroxide-index DOCUMENTEN IFRA-certificaat Allergenen IFRA-certificaat + Allergenen MSDS + technische fiche Compleet dossier (IFRA + Allergenen + MSDS + technische fiche) Al deze diensten zijn op offertebasis...
Portfolio (4)
Frankrijk, Ostwald
... en uitgebalanceerd in Omega-3 & 6 met de ideale verhouding van 1/3 van deze "goede" essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Gebruikstips: niet verhitten! Gebruik het rauw op zowel koude als warme gerechten (vinaigrettes, pesto, salades, vis, broodjes, verse kazen, rauwkost, rijst, pasta, maki ...) Kan ook gebruikt worden als biologische cosmetische stof. Bewaring: Beschermd...
Portfolio (12)
Frankrijk, Nîmes
... mm, capaciteit van 2-4-6 A4-bladen. Draaideur, plexiglas. Veiligheidsslot met 2 meegeleverde sleutels. Decor van verzinkt staal, geschilderd met een dikte van 2 mm. Wandmontage. figuren naar keuze: Dolfijn: 2 A4 - Zeeschildpad: 4 A4 - Vis: 6 A4 - Zeester: 6 A4 1 magneet cadeau per A4-blad. WAARSCHUWING: voor een langere levensduur wordt het afgeraden om deze vitrines in de directe nabijheid van de bassins te installeren. Ref:405033-1...
Portfolio (1099)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... tijdens de proeverij. Een genot vol klasse, in perfecte balans en finesse. Hemelse combinaties met vis, zeevruchten en geitenkaas! Inhoud: 75cl Type: Witte Wijn Druivensoort: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2031 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... een soepele structuur met een mooie persistentie. Ontwikkeld door de Beste Sommelier van Frankrijk, Dominique Laporte, past deze assemblage met zijn gevarieerde aroma's en smaken perfect bij vis. Sommelier advies: Te serveren zeer koud als begeleiding bij aperitieven en barbecues. Na opening binnen 48 uur consumeren en koel bewaren. AFMETINGEN: 9,81CM (D) X 25,4 CM (H) INHOUD: 74 CL...
Portfolio (57)
Frankrijk, Alfortville
...Het inktvisbeen vormt de "wervelkolom" van inktvissen en squid. Het is niet echt een bot, maar een structuur die als interne drijver voor de vis dient. Het heeft ook een rol als endoskelet. Een reserve van verschillende essentiële sporenelementen in meer of minder grote hoeveelheden: natrium-, magnesium-, fosforzouten en andere mineralen. Het bevat ook calciumfosfaat. Dit interne element is hard...
Portfolio (200)
Frankrijk, Aimargues
Bedrijven, verenigingen, gemeenten, C.E., detailhandel, enz... Zoekt u een effectieve communicatiemethode? Ontdek onze assortimenten van textielproducten, artikelen, relatiegeschenken, biologisch, 100% aanpasbaar aan uw imago. Ontdek onze website! Hiermee kunt u online offertes opstellen en uw bestellingen van gepersonaliseerde reclameartikelen en textiel plaatsen. Via deze online winkel ku...
Portfolio (2)
Frankrijk, Livry Gargan
...Voor creatieve en originele presentaties in de vitrine, kies voor deze BPA-vrije ABS schaal van voedingskwaliteit, gebruikt in slagerijen, bakkerijen, de horeca, hotels, en catering... Deze presentatie schaal is geschikt voor alle soorten voedsel zoals vlees, vis, charcuterie, pasta, salades, sauzen, marinades of chocolade. Bespaar tijd en bewaar uw bereidingen in deze presentatie schaal...
Portfolio (46)
Frankrijk, Parnac
...Fijnheid en versheid van het fruit. Een jurk van een roos die streeft naar paarse beelden, die een mengeling van versheid van rode vruchten, zachtheid van appel en peer en zuurheid van rode bessen uitdrukt in een vette en ronde context. Serveren: vers, 8 -10°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met een knapper, gegrild vlees, vis, Aziatische keuken. Ideaal in de zomer met salades van fruit en seizoensgroenten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Vertolaye
...Wij vervaardigen vele modellen van robuuste en esthetische snijplanken voor het snijden van vleeswaren, vlees, vis, groenten... Deze objecten zijn gemaakt van massief of samengesteld hout, bedrukt of gegraveerd afhankelijk van uw behoeften, en geolied voor voedselgebruik.
Portfolio (7)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Bewaarzak 1 Bol - Bewaarzak 2 Bollen - Bewaarzak 10 Bollen - Plateau van 20 Bollen in bulk Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Grigny
...Ideaal om een salade, vlees, vis of een andere bereiding die goed samengaat met artisjok te dressen. VERPAKKING: 5 x 1 kg = 5 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Mitry Mory
...Superbe barbecue grill portable van Berndes. Ideaal voor het grillen van allerlei soorten; groenten, vlees, vis, enz. Referentie: 502022 Verpakking: 1 Materiaal: RVS Kleur: Zwart en grijs Gewicht: 5,4 kg Hoogte: 23,5 cm Breedte: 39,5 cm Lengte: 38 cm Samenstelling: RVS Vorm: vierkant Kleurstelling: Zwart en grijs...
Portfolio (265)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar. Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel. Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
Portfolio (43)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play