Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Grenache Blanc - Grenache Gris Sols: Argilo-Calcaire, oude wijnstokken op de zonnige terrassen van de terroir des Aspres Vinification: Directe persing, fermentatie in thermoregulierte tanks en vervolgens rijping in Franse eiken vaten met bâtonnage op de droesem. Dégustation: Kleur met zilveren reflecties, De neus biedt subtiele aroma's van witte perzik, peer en geroosterd...
Portfolio (8)
Frankrijk, Ostwald
...gekiemd of geroosterd, in uw salades, soepen, maki's, yoghurt, plantaardige melk, muesli of zelfs brooddeeg, u zult het dagelijks adopteren! Receptideeën hier Tip 1: Vergeet niet om uw zaden een nacht in water te laten weken voordat u ze consumeert om het fytinezuur te verwijderen dat de optimale opname van voedingsstoffen uit de zaden belemmert. Verpakking van 250g tot 25kg Verpakking per 10...
Portfolio (12)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... geroosterd brood, citrusvruchten, perzik, honing en een smakelijke briochetoets. Een elegante minerale structuur benadrukt het geheel en de bubbels tonen een grote finesse. Een opmerkelijke champagne in Magnum-formaat die u dus twee keer zoveel plezier zal bieden om te delen! Het domein: Al meer dan 5 eeuwen (1522) laat Philipponnat de grote terroirs van de dorpen Ay, Mareuil-sur-Ay en Avenay stralen...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
Frankrijk, Poitiers
...De neus is gekenmerkt door zwarte vruchten zoals pruimen en vijgen, met tonen van geroosterd hout en een vleugje specerij. In de mond blijft het fruitig en behoorlijk verleidelijk, de sherry is goed aanwezig en blijft hangen in de afdronk.
Portfolio (195)
Frankrijk, Parnac
...Intense en complexe Cahors Deze diepgekleurde wijn is expressief en harmonieus; zijn complexe neus roept zwarte bessen, specerijen en geroosterd fruit op. Vleesachtig en krachtig in de mond, is de fluweelachtige kwaliteit een bewijs van de perfecte beheersing van de technieken van veroudering in eikenhout. Aroma's van zwart fruit, drop en chocolade completeren de volle expressie van de wijn. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op 15-16°. Voorgestelde begeleiding: wild, foie gras, truffels, boschampignons, tournedos, melkgevoerd lam.
Portfolio (4)
Frankrijk, Montrouge
... afkomstig van een mengsel van chébézaad (de vrucht van de crotonboom van de Zambezi), arabische gom, kruidnagel en andere zaden. Elk ingrediënt wordt gemalen en geroosterd om tot deze textuur te komen. Fashion And Délices’World® biedt je een formaat aan dat de poeder van chébé combineert met onze biologische Baobab-olie, die als een masker kan worden aangebracht voor meer effect. SKU: 0003 Netto gewicht: 250 ml...
Portfolio (24)
Frankrijk, Merville
...Touw dimensions: 4/8 BCT 2 strengen product: geroosterd touw materiaal: polyester eenheid: 1...
Portfolio (116)
Frankrijk, Lalinde
...De Ooni Karu 16 pizzaoven kan worden aangedreven door hout, houtskool of gas. Dit stelt je in staat om buiten enorme pizza's te maken, maar ook geroosterd vlees, gegrilde groenten of zelfs vers brood. Koken met hout of houtskool geeft je gerechten een rokerige smaak. Controle: De voeding met propaan gas via de Ooni Karu 16 gasbrander biedt je meer controle over de temperatuur en een betere...
Portfolio (50)
Frankrijk, Roubia
... granaatreflecties. Neus Houtachtig, elegant, fruitig. Mond Harmonisch, delicaat, fluweelachtig, subtiele tonen van zwarte truffel, tonen van braam, tonen van geroosterd brood, genereuze houttonen, fijne tannines, precieze tannines, rond, licht mineraal, gestructureerd lichaam, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Rood vlees in saus, Cassoulet Serveertemperatuur: 8° - 10° Kleur: Rood Druivensoort: Grenache, Syrah Alcohol: 14,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Perpignan Cedex
... soort onder deze honderden Salvia is de salie stricha, die een krachtige, licht bittere en kamferachtige smaak heeft en perfect samengaat met wild, geroosterd varkensvlees en lamsvlees, kalfsvlees, kip, kalkoen of zelfs eend.
Bijpassende producten
Salie
Salie
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Piemontese hazelnoten, geroosterd, gekarameliseerd en omhuld met Gianduja-praliné, om zonder mate van te genieten. Ingrediënten: HAZELNOTEN uit de Piëmont, suiker, cacaoboter, VOLLE melkpoeder, cacaomassa, natuurlijke Bourbon vanille-aroma, emulgator SOJA-lecithine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Sendets
...Mechanisch gepelde cashewnoten, afkomstig uit Vietnam of Brazilië. De cashewnoten worden gemengd met zwarte knoflookpasta en zout in een mechanische menger. Ze worden vervolgens op lage temperatuur gekookt om het vocht te verwijderen, en daarna geroosterd. Dit maakt het een origineel aperitiefproduct dat verschillende smaken combineert. De cashewnoten met zwarte knoflook zullen unaniem gewaardeerd worden als aanvulling op een aperitief met familie of vrienden.
Portfolio (9)
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
...Kastanjepuree glazen pot 325g - Kastanjepuree BIO glazen pot 325g - Kastanjepuree AOP glazen pot 325g Kastanjepuree kan puur worden gegeten op toast, geroosterd brood of als dessert met witte kaas, ijs, yoghurt, pannenkoeken, wafels.
Portfolio (16)
Frankrijk, Cissac Medoc
...Zwarte kleur. Intense neus van geroosterd brood, zeer rijpe cassis. Zeer romig. Een zeer, zeer mooie wijn die zowel densiteit als een zeer aangename frisse dimensie biedt. Het is dicht maar zonder zwaar te zijn. Mooie lengte met vlezige en rijpe tannines. JAARGANG:* 2017...
Portfolio (8)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Een traktatie voor de Feestdagen... Cul Noir Limousin, foie gras en noten, allemaal in één pâté! Ideaal te combineren met geroosterd speculaasbrood, salade en een witte wijn uit de Coteaux de la Vézère. Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. 180 g...
Portfolio (71)
Frankrijk, Cournonterrale
... Marokko en is een magische boom die weigert zich aan de wetten van de natuur te houden, waardoor hij de mysterieuze grond van de Berberstammen in Marokko zijn exclusieve terroir biedt. De argannoten die hieruit voortkomen, worden met de hand geplukt en vervolgens gebroken om de amandelen te extraheren. Deze worden daarna geroosterd en koudgeperst. Zorgvuldige stappen die het mogelijk maken om een premium arganolie te verkrijgen. Een biologische kwaliteit Betrokken bij de productie van kwaliteitsproducten, worden de percelen arganbomen gecultiveerd volgens de richtlijnen van de Biologische Landbouw.
Portfolio (10)
Frankrijk, Arras
...Bekend als pinda, is de pinda een jaarlijkse soort van peulvrucht. Hij kan rauw, geroosterd, gekookt, gemalen tot boter of geperst tot olie worden geconsumeerd; pindakaas is zeer populair in soepen en sauzen. Onze pinda's worden doorgaans verpakt in formaten van 25 kg. Neem contact met ons op voor een offerte.
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
...Verzameld, gedistilleerd en verfijnd volgens onze ambachtelijke methoden, is de Ambré Cœur de Canne een selectie van witte rum die 24 maanden in onze Franse eiken vaten heeft gerijpt. Goudkleurig door de tannines van het hout, biedt deze ideale metgezel voor het aperitief een unieke smaakervaring, met tonen van verse suikerriet, vanille en subtiel geroosterd hout. In een ecologisch verantwoorde aanpak. La Favorite gebruikt etiketten, tegenetiketten en verpakkingen van gerecycled papier, bestaande uit 95% suikerrietvezels en 5% hennep- en linnenvezels.
Portfolio (26)
Frankrijk, Fouquereuil
...Pistachenoten hebben een zoete smaak die lijkt op die van amandelen en worden voornamelijk gebruikt voor snoep en gebak, maar ook voor koken en in ijs. Pistachenoten zijn bijzonder populair als snack tussen de maaltijden, omdat ze rauw zowel zacht als knapperig zijn, en geroosterd hebben ze een mooie pittige smaak.
Portfolio (10)
Frankrijk, Berre L Etang
...Het typische aroma van een mengsel van geselecteerde pure Arabica-oorsprongen. Het combineert delicatesse, rijkdom en rondheid. Het is het resultaat van een perfecte combinatie van zoetheid en een fijne zuurheid. Gewijd aan iedereen die een bijzonder aromatische koffie wil. Het aroma doet denken aan een zachte sensatie van geroosterd brood met dominante noten van amandel. Het aangename en zachte lichaam wordt gekenmerkt door een gebalanceerde zuurheid. Een bijzonder verfijnde nasmaak, met sensorische rondheid zonder overmatige dominantie. Samenstelling 100% Arabica...
Portfolio (8)
Frankrijk, Chateaugay
... verwerkingsmethoden aan, waaronder sorteren, calibreren en roosteren op temperatuur of met stoom. We bieden verwerking aan in natuurlijke poeder of geroosterd poeder. U kunt op ons rekenen voor de beste producten, vergezeld van een uitzonderlijke klantenservice.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Denis
...gezouten, gekarameliseerd. - Pistachenoten in de schaal, gepeld, geblancheerd, poeder, gehakt, geschaafd, in staafjes, naturel, gezouten, gekarameliseerd. - Gepelde Braziliaanse noten - Gepelde pecannoten - Walnoten, gehakte noten, notenpoeder, - Naturel cashewnoten, geroosterd, ongezouten, gezouten, in poeder, gehakt, gezouten, gekarameliseerd. - Pinda's in de schaal, geroosterd, naturel, gezouten...
...Faissole is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van beschuiten en geroosterd brood. Met een vakmanschap en een traditie van 130 jaar heeft het bedrijf zich op deze markt weten te vestigen. Tegenwoordig blijft het bedrijf zich ontwikkelen en breidt het zijn assortiment uit met biologische producten, gearomatiseerde varianten of met fruitinclusies uit onze regio's.
Frankrijk, Lattes
... toewijding aan een gezonde, evenwichtige en heerlijke voeding weerspiegelt. Onze ambachtelijke producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: - Gedroogde vruchten: rauw, geroosterd, ongezouten geroosterd, gezouten geroosterd, mengsels van gedroogde vruchten, notenpasta's en spreads. - Gekonfijte vruchten. - Gedroogde vruchten. - Snoepgoed. Bestel online en ontvang uw levering binnen slechts...
Frankrijk, Sigoules
Verwerking van eendenvlees Eendworst assortiment Geroosterd Gedroogde en gerookte eendenborsten Maagjes Eendenborsten gevuld met foie gras Rauw assortiment...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play