Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Ploufragan
...De inspanningen van de productie hebben geleid tot specificaties voor de verwerking tot gekookte en verse vleeswaren: worst, paté en ham. Verschillende bedrijven die bekend staan om hun vakmanschap maken deel uit van de Fermiers d’Argoat: BIGARD in Quimperlé (29), TALLEC in Bannalec (29), Jean Stalaven in Hillion (22), Maîtres Jacques in Rennes (35), Charcuterie du Blavet in Kervignac (56), ABC Industries in Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) en Herta in Illkirch (67).
Bijpassende producten
Charcuterie
Charcuterie
Andere Producten
EIEREN
EIEREN
Portfolio (4)
Frankrijk, Auros
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Frankrijk, Montreuil Bellay
... goede droge worst. Dit is de fase waarin ze het meest worden vertroeteld, omdat ze daarna in zorgvuldig getimede stappen moeten afkoelen. Dan komt de tijd van de rijping in de droogkamer onder strikt gecontroleerde temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden gedurende meerdere weken.
Frankrijk, Parthenay
...Favid streeft ernaar een duurzame en persoonlijke relatie met elk van zijn klanten op te bouwen, met als doel hen producten aan te bieden die het beste voldoen aan hun behoeften op het gebied van samenstelling, presentatie en verpakking. Onze missie: De voedingsindustrie een assortiment van rauwe en gekookte PAI's aanbieden, waarmee ze nieuwe eindproducten kunnen ontwikkelen en de kwaliteit en...
Frankrijk, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt...
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Vibraye
Charcuterie FASSIER maakt gebruik van producten die zijn vervaardigd met respect voor de beste charcuterietraditie. Leiders in producten: superieure ham gekookt in Jasnières-wijn, knoflookworst gerookt met beukenhout, superieure gekookte en handgevormde ham, zwarte bloedworst met gebakken uien.
Frankrijk, Barbentane
Wij zijn een producent van ambachtelijke vleeswaren sinds 7 generaties. Onze vleeswaren worden elke week ambachtelijk vervaardigd om de versheid van onze producten te waarborgen. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, bieden ze de smaken van onze regio. Vleeswaren: gedroogde worst, gerolde buik, ... etc. Gekookte vleeswaren: kopvlees, andouillettes, caillettes, etc. Onze grillgerechten: andouillettes, saucissettes (met peper, lamsvlees met munt, basilicum, etc.)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play