Frankrijk, Carpentras
... het een van de sterren van je feestdagen zijn! GOUDE MEDAILLE: Truffelworst met Provençaalse kruiden ZILVEREN MEDAILLE: Pure varkensworst ZILVEREN MEDAILLE: Gedroogde worst ZILVEREN MEDAILLE: Zachte chorizo SKU: 2200056000000-1 Gewicht: 1,2 kg Opmerking over het gewicht: Product onderhevig aan uitdroging Ingrediënten: Varkensvlees van Franse oorsprong, varkensvet, van Franse...
Portfolio (16)
Frankrijk, Laissac
...Onze missie: de eer van de worst terugbrengen, het symbool van de Franse gastronomie! Deze ambachtelijke worst wordt vervaardigd in onze vleeswarenwerkplaats in Laissac, in de Aveyron. Slechts samengesteld uit 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot IGP-peper uit Cambodja. Dit gedroogde vlees blijft 3 maanden op kamertemperatuur goed. Het zal perfect samengaan met coppa...
Portfolio (29)
Frankrijk, Castelnaudary
...Droge worst 100% huisgemaakt Ingrediënten: Varkensvlees, natuurlijke darm, zout, peper, dextrose, stabilisator E450, natriumdiphosfaat, antioxidant E316, natriumerythorbaat, conserveermiddel E252, kaliumnitraat, fermenten, LACTOSE. 27,80€/kg Product van minimaal 300g netto.
Portfolio (37)
Frankrijk, Auros
...Ambachtelijke droge worst zonder lactose, zonder gluten Ambachtelijk geproduceerde droge worsten, zonder lactose, zonder gluten. Natuurlijke darmen. Verschillende thema's voor borrelhapjes (met Périgord-noten, met Bayonne-ham, met stier, met paprika en Piment d'Espelette, extra mager, met mozzarella, gedroogde tomaat en basilicum...) Stuk van ongeveer 220 g, houdbaarheid 3 maanden. We leveren bij...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
Een productfamilie gemaakt in de puurste traditie van bergcharcuterie. Gemaakt van de beste stukken vlees, onze Grande Tradition-lijn is de essentie van het vakmanschap van Batistou. DE HAMMEN Onze hammen zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Franse varkens en zijn geïnspireerd op de ronde snit die "Parma" wordt genoemd. Gematigd gezouten en met de hand ingewreven met droge zou...
Portfolio (2)
Frankrijk, La Fouillade
...Het biologische gedroogde varkenshaasje van de Ferme de la Rousse kan in dunne plakken worden gegeten, zoals een streekham of een worst. Het is de perfecte aanvulling voor uw aperitief, op een charcuterieplank, met kaas of in een samengestelde salade. Het varkenshaasje, net als alle grote stukken charcuterie van de Ferme de la Rousse, wordt minimaal 12 weken gedroogd voordat het te koop wordt aangeboden.
Portfolio (11)
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Portfolio (1)
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Frankrijk, Foix
...In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europese normen, in Ferrières in Ariège.
Frankrijk, Ivry Sur Seine
Boutargue of Poutargue, afhankelijk van de verschillende edities, varieert de Larousse gastronomique tussen de spellingen maar blijft trouw aan dezelfde definitie: Zoute, gedroogde en geperste eieren van mul. De boutargue komt voor in de vorm van een afgeplatte worst, meestal bedekt met was om een betere conservering te garanderen. Natuurlijke product zonder conserveermiddelen, zonder...
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Lacaune
... hoogte, zijn de zuiverheid en frisheid van het klimaat bepalend voor de productie en rijping van kwaliteitsvleeswaren zoals gedroogde ham, droge worst en gedroogde worst. Hier, onder invloed van de zeewinden en bergwinden, rijpen onze producten langzaam.
Frankrijk, Barbentane
Wij zijn een producent van ambachtelijke vleeswaren sinds 7 generaties. Onze vleeswaren worden elke week ambachtelijk vervaardigd om de versheid van onze producten te waarborgen. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, bieden ze de smaken van onze regio. Vleeswaren: gedroogde worst, gerolde buik, ... etc. Gekookte vleeswaren: kopvlees, andouillettes, caillettes, etc. Onze grillgerechten: andouillettes, saucissettes (met peper, lamsvlees met munt, basilicum, etc.)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play