Frankrijk, Laissac
...De fijn gesneden gedroogde hamnoot in een 100% recycleerbaar glazen pot. Naast de "Popine" versie van 70g, ontdek de XXL versie, de Chaudron in 600g! Dankzij het innovatieve concept kan de Chaudron van gedroogde hamnoot 3 maanden op kamertemperatuur worden bewaard voor opening. Gemaakt in onze werkplaats in Laissac, Aveyron, respecteert de hamnoot het ambachtelijke vakmanschap van vroeger door...
Portfolio (29)
Frankrijk, Lyon
...Kwart van de Bayonne-ham, puur varkensvlees uit het zuidwesten met IGP, herkenbaar aan zijn malse en fijne vlees dat wordt verkregen door 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht, zijn vlees is mals en sappig, minder zout dan de meeste gedroogde hammen.
Portfolio (40)
Frankrijk, Auros
... Kleine Baskische Chorizo met Paprika en Espelette Peper. Salami met Flinters van Bayonne Ham. Salami met Walnoten uit de Périgord. Stierensalami (mix van varkensvlees en stier) Italiaanse Salami (mozzarella, basilicum, gedroogde tomaat)...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Wij kiezen de beste stukken om onze saucissons te maken. Afkomstig van de schouder, de borst of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, elke geselecteerde vleessoort maakt deel uit van een vakkundig mengsel. Zo garanderen we een combinatie van malsheid en aromatische kracht in elk van onze recepten. De vulling in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Ham
...De tijmvlokken worden bereid uit gedroogde en fijngehakte biologische tijmblaadjes, die door ons in Frankrijk, in de regio Picardie Maritime, worden gekweekt, geoogst en verwerkt. Tijm, een aromatische plant uit het Middellandse Zeegebied, wordt al sinds de Romeinse tijd veel gebruikt in de keuken. Naast zijn kenmerkende geur heeft tijm vele geneeskrachtige eigenschappen. Tijmvlokken zijn een...
Portfolio (127)
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Frankrijk, Lacaune
... hoogte, zijn de zuiverheid en frisheid van het klimaat bepalend voor de productie en rijping van kwaliteitsvleeswaren zoals gedroogde ham, droge worst en gedroogde worst. Hier, onder invloed van de zeewinden en bergwinden, rijpen onze producten langzaam.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play