... fermentatie in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperatuur Rijping in tanks om de frisheid van het fruit te behouden CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc DÉGUSTATIE Met een mooie paarse kleur onthult Château Talusson een bloemige neus en tonen van verse rode vruchten. De smaak is soepel, met een zachte fruitigheid die het toegankelijk maakt vanaf nu. ACCORDS MET & WIJNEN Château Talusson is ideaal bij gegrild vlees van de barbecue, sauzen of desserts op basis van fruit. Serveren tussen 16° en 18°C.
Portfolio (96)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon Potentieel voor bewaring : Ongeveer 15 jaar Vinificaties : Oogst ontsteeld, niet geperst. Fermentatie in betonnen vaten. Tussen de twee en drie weken maceratie met gecontroleerde extractie om een fijne en elegante tanninestructuur te verkrijgen. Rijping in vaten aan het einde van de malolactische fermentatie. Veroudering in vaten gedurende 12 maanden.
Portfolio (53)
Frankrijk, La Cadière-D'azur
...In conversie naar biologische landbouw. Handmatige oogst in kisten. Hele oogst, fermentatie in thermo-gecontroleerde roestvrijstalen tanks, directe persing. Rijping in thermo-gecontroleerde roestvrijstalen tanks, assemblage, traditionele kurk. PROEVERIJ OOG: Zalmkleur, intens. NEUS: Aromatisch, intens, aroma's van rode vruchten, aroma's van specerijen. MOND: Aromatisch, intens, vol, tonen van...
Portfolio (8)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Kleur: Wit Druivensoort: 100% Chardonnay Vinificatie: Zachte pneumatische persing en koude bezinking. Gecontroleerde alcoholische fermentatie tussen 16 en 17 °C. Rijping: Tank. Botteling: Op het domein. Volume: 75 cl Proefnotities: Een frisse en lichte Chardonnay met een mooie mineraliteit, een zeer verfrissende wijn. Bewaring: 1 tot 2 jaar. Wijn-spijscombinatie: Ideaal als aperitief bij sint-jakobsschelpen Volume: 75 cl ​Kleur: Wit...
Portfolio (43)
Frankrijk, Roubia
...{"CÉPAGES":"Druivenrassen\nSyrah: 80%\nGrenache: 20%\nAlcoholpercentage: 13,5°\n\nVINIFICATIE\nAfkomstig van onze beste percelen, worden de druiven geoogst op volle rijpheid, ontsteeld, geperst en apart in vaten geplaatst voor gecontroleerde fermentatie. Hoe eerder de assemblage plaatsvindt, hoe meer de tannines van het hout discreet, elegant en verfijnd samensmelten.\n\nPROEVERIJ\nOpmerkelijke...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint Cannat
...-grindgronden) en een goede zonblootstelling, wat leidt tot een goede rijping van de druiven. DRUIVENVARIËTEITEN Merlot 80% Cabernet Sauvignon 20% Wijnmaken De wijn wordt gemaakt met een traditionele vinificatie, beginnend met een koude maceratie voorfermentatie gedurende 2 tot 3 dagen, gevolgd door de alcoholische fermentatie in combinatie met een warme maceratie gedurende 2 tot 3 weken bij gecontroleerde temperaturen, om het optimale niveau van smaken, kleur en tannines te extraheren. De wijn wordt vervolgens in tank gerijpt tot de botteling, die plaatsvindt in het kasteel.
Portfolio (46)
Frankrijk, Vic-Sur-Aisne
...Verwarmingskabels voor een zachte verwarming van most en wijnen, voor een gecontroleerde malolactische fermentatie.
Portfolio (62)
Frankrijk, Villeurbanne
... ontwikkeling van bioprocessen in autoclavable of single-use bioreactoren, in fermentatie (bacteriën, gisten) of celcultuur - De optimalisatie van bioprocessen op upstream of downstream parameters - De opschaling van bioprocessen: bepaling van parameters, haalbaarheidsstudie. Ons team kan u adviseren en op uw locaties ingrijpen. Ons platform kan uw medewerkers verwelkomen en de benodigde apparatuur...
Frankrijk, La Crèche
... toepasbaarheid en winstgevendheid bieden, terwijl ze ook bijdragen aan de kwaliteit van de eindproducten. We beantwoorden de uitdagingen van de koude met producten die snelle diepvriesmogelijkheden, gecontroleerde fermentatie, positieve of negatieve koude opslag, snelle koeling of snelle diepvriesmogelijkheden bieden. Voor elke behoefte, voor elke situatie, ontwerpt, test en implementeert PANEM 'maatwerk' oplossingen. We beschikken over een interne timmerdienst. We vervaardigen verkooplinialen in alle technische domeinen en voldoen aan de ventilatiewarmtebehoeften van professionals in de bakkerij en patisserie.
Frankrijk, Parigny
Het bedrijf HENGEL INDUSTRIE is gespecialiseerd en erkend als ontwerper en fabrikant van apparatuur voor snelvriezen, snelle koeling, conservering en gecontroleerde fermentatie voor de bakkerij en patisserie sinds meer dan dertig jaar. HENGEL INDUSTRIE is een onmiskenbare speler in zijn sector geworden. Sinds de oprichting heeft Hengel zich voortdurend gespecialiseerd en geïnnoveerd, terwijl het...
Frankrijk, Les Riceys
... kelder om een maximaal aroma aan de wijn te geven, een typische handtekening van ons huis. Onze jaargangen rusten zo tot 10 jaar om al hun potentieel te benutten. Ons doel is om de natuur van de basiswijn te behouden met een gedeeltelijke malolactische fermentatie om de frisheid van de wijn te behouden. Deze keuze voor een zo lange rijping wordt vooraf voorbereid met een gecontroleerde fermentatie om...
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play