Frankrijk, Carpentras
...Ontdek onze medaille-winnende producten op het Wereldkampioenschap van de Worst editie 2023. Gouden MEDAILLE Droge worst met Provençaalse kruiden Zilveren MEDAILLE Pure varkensdroge worst Zilveren MEDAILLE Droge worst Zilveren MEDAILLE Zachte chorizo Klein + : Een perfecte box om de smaken en aroma's te variëren, en die je verslaafd zal maken! SKU:2200056000000-1 Gewicht:1,2 kg Nauwkeurigheid...
Portfolio (16)
Frankrijk, Laissac
... nitrietvrije worst en een echte ambachtelijke worst, mijlenver verwijderd van industriële worsten. In de fijn gesneden versie van 900g, is het de Chaudron de Saucisson. Dankzij de vacuümverpakking is de Chaudron de Saucisson ideaal voor het snel bereiden van een grote of meerdere charcuterieplanken! DLC: 90 dagen Gewicht: 900g Herkomst: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Frankrijk, Auros
...Ambachtelijke droge worst zonder lactose, zonder gluten Ambachtelijk geproduceerde droge worsten, zonder lactose, zonder gluten. Natuurlijke darmen. Verschillende thema's voor borrelhapjes (met Périgord-noten, met Bayonne-ham, met stier, met paprika en Piment d'Espelette, extra mager, met mozzarella, gedroogde tomaat en basilicum...) Stuk van ongeveer 220 g, houdbaarheid 3 maanden. We leveren bij...
Portfolio (31)
Frankrijk, LA ROCHETTE
...Wij produceren met groot respect voor de traditie van oude worsten en droge worsten: natuurlijke darm, vers vlees, zonder kleurstoffen, glutenvrij en zonder toegevoegde nitrieten.
Bijpassende producten
Traditionele Droge Worsten
Traditionele Droge Worsten
Portfolio (1)
Frankrijk, Lyon
...Een ambachtelijke droge worst op smaak gebracht met AOP Espelette-peper, puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, afkomstig uit een eeuwenoud en traditioneel recept van het gebied. Deze worst is gemaakt van mager vlees en schoudervet van puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, grofgehakt (exact 80% mager vlees en slechts 20% vet). Dit zorgt voor worsten met een heerlijke smaak.
Portfolio (40)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Montreuil Bellay
Voor uw plezier laat Roger BODET, Meester Slager, u kennismaken met al zijn talent en vakmanschap door middel van een breed assortiment droge worst. Gevormd in natuurlijke darmen, worden de worsten vervolgens in een rijpingsruimte geplaatst waar ze geleidelijk naar een ideale temperatuur worden gebracht die bevorderlijk is voor de ontwikkeling van de smaken en de karakteristieke schimmels van een...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play