...De gedroogde pepermunt die wij u aanbieden is wild en met de hand geoogst. Het groeit in het noorden van Iran, nabij de Kaspische Zee. Gebruik: Pepermunt kan alleen worden geconsumeerd als infusie of verrijkt met bijvoorbeeld wilde kamilleknoppen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten of als dessert. De Iraniërs gebruiken het regelmatig in hartige gerechten zoals vis, rijst of voor...
Portfolio (45)
Frankrijk, Arengosse
... aan mineralen en smaak. Piment d'Espelette: Voegt een pittige toets en een unieke smaak toe, typisch voor de Baskische regio. Gedroogde Paprika: Voor een zoete en rokerige noot, die perfect de Piment d'Espelette aanvult. Veelzijdige Toepassingen: Kruiden: Ideaal om te strooien over uw gegrild vlees, vis en groenten. Marinades: Perfect om smakelijke marinades voor vlees en vis te maken. Afwerking: Voeg een snufje toe aan uw gekookte gerechten voor een explosie van smaken. Referentie:VRACSELSUDOUEST...
Portfolio (200)
Frankrijk, Paris
... Atlantische Oceaan, wordt onze kabeljauw met de grootste zorg verwerkt om de voedingskwaliteiten te behouden en uw huisdier een ongeëvenaard genot te bieden.\n\nOnze gedroogde kabeljauwsticks onderscheiden zich door hun aantrekkelijkheid en rijkdom aan collageen. Ideaal voor kieskeurige eters en gevoelige dieren, zijn deze traktaties zonder toevoegingen of conserveermiddelen een gezonde en...
Portfolio (115)
Frankrijk, Paris
...Een korte beschrijving: De mullet poutargue, ook wel "boutargue" genoemd, is een hoogwaardige mediterrane delicatesse. Het is de gedroogde en gezouten eidooier van de mullet. • Textuur: Het heeft een stevige en licht rubberachtige textuur. • Smaak: De smaak van de poutargue is zout en intens, met uitgesproken mariene tonen. Sommigen beschrijven de smaak als umami, vergelijkbaar met die van kaviaar. • Culinaire toepassing: Poutargue wordt meestal in dunne plakjes gesneden en alleen geserveerd of met toast, salades of andere gerechten.
Bijpassende producten
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andere Producten
Garnalen
Garnalen
Portfolio (29)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aroma van gedroogde druiven, karamel en houtachtige tonen waarin het rijpt. Dit alles maakt van deze azijn een waar condiment dat de gerechten die het begeleidt, versterkt. In combinatie met de extra vierge olijfolie San Carlos of Pago Baldios San Carlos, zal deze mix uw gerechten transformeren voor het grootste genot van uw smaakpapillen. Aanbevolen voor escabeches, wild, gevogelte, rundvlees, vis en zeevruchten... Fles glas 250ml...
Portfolio (198)
Frankrijk, Aix En Provence
...fruitsalade, wit vlees, room, vis. Vorm / Hoeveelheid BIO DROGE GEWASSEN BLAD / 12g - 50g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Ontspannend, slaapverwekkend, spijsverteringsbevorderend, cardiovasculair, antispasmodisch.
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
... Ingrediënten: Mierikswortelwortels, water, remoulade 23% (zonnebloemolie, mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, conserveermiddel: natriumbisulfiet), gemodificeerd zetmeel, zout, plantaardige vetten van copra, lactose, melkeiwitten, gedroogde eidooier, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddel: xanthaangom, conserveermiddel: natriumsulfiet), azijn. Verkrijgbaar in potten van 130g, 200g en in een emmer van 1kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play