Frankrijk, Avignon
...De biologische Champignon de Paris, met de Latijnse naam Agaricus Bisporus, behoort tot de familie van de Agaricaceae. Onze champignons worden gekweekt in geselecteerde champignonkwekerijen. Na de oogst worden de champignons gewassen, in plakjes gesneden en vervolgens IQF (Individually Quick Frozen) ingevroren. Champignon de Paris uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 21 Kcal 86 kJ Voedingsvezels: 1,2 g Eiwitten: 1,7 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Paris
...Een van de smeersels uit het assortiment Apéritif des Sept Collines. Goed geroosterd, licht gekruid Een heerlijke smeerbare pasta met een intense champignon smaak. Te smeren op brood voor een aperitief, of te gebruiken in de keuken, met gevogelte of op gegrild vlees. Samenstelling: Champignons de Paris oorsprong Frankrijk (79%), boter (20%), zout van Guérande, peper. Afmetingen: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Netto gewicht: 100 g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX is uw ideale partner voor unieke en verfijnde culinaire creaties. Als gespecialiseerde fabrikant bieden wij een gevarieerd assortiment van suikers en zouten met exquise biologische smaken, perfect om uw gerechten het hele jaar door te verfraaien, evenals cadeaupakketten en siroop om de smaak van uw dranken te versterken. Wij bieden gearomatiseerde en gekleurde suikers...
Portfolio (200)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...Hele gedroogde champignons.
Portfolio (6)
Frankrijk, Astaffort
...DIT IS GEEN PLATTELANDSPATE. 100g Een emotie uit de kindertijd komt terug, je meest smakelijke herinneringen aan een picknick op het platteland, deze veganistische paté is heerlijk op een licht geroosterd toastje of met een groentepickle of augurk. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproten, biologische biergist, champignons, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien.
Portfolio (7)
...Zodra de compost rijp is, en afhankelijk van de gekozen incubatiemethode, moeten de teeltcontainers worden gevuld met substraat voor de volgende stap. Om dit te doen, ontwerpt SERMATEC complete, modulaire installaties die zijn aangepast aan de teeltmethoden van champignons van elke klant. Deze apparaten bestaan uit een samenstelling van machines afhankelijk van het teeltproces: • Stapelaars...
Portfolio (9)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Champignons*(pleurote) (45%), aardappel*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (gepasteuriseerde melk van koeien*, zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), kookwater, zonnebloemolie*, rijstmeel*, knoflook*, zwarte peper*. * Ingrediënt afkomstig uit de Biologische Landbouw - Allergenen De producenten achter het recept Champignons: La Ferme de Fons des Ores Aardappelen: Les Jardins d'Ys en Auvabio...
Portfolio (37)
Frankrijk, Saint-Etienne
Frankrijk, Marseille
...Champignons gegrild 2,9 kg antipasti van gegrilde groenten regio PACA Marseille Frankrijk De gegrilde champignons kunnen op uw aperitieftafel worden geserveerd, maar ze zijn ook perfect om verschillende gerechten mee te begeleiden. Ingrediënten Gegrilde aubergines (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, paprika's, extra vierge olijfolie, peterselie, knoflook, peper, basilicum...
Portfolio (145)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Deze gourmet omeletten worden geleverd met vele ingrediënten zoals gevulde champignons, kaas, ham en meer... Deze zijn traditionele omeletten die de zachte, luchtige textuur van zelfgemaakte omeletten reproduceren. Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk. Ook verkrijgbaar met kruiden.
Portfolio (52)
Frankrijk, Malataverne
...BERGERAC ROUGE AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2019 Wij stellen voor om een Bergerac Rouge te serveren met: - Een Indiase lamsgerecht. - Lamsvlees met tomaat. - Lamsvlees met tomaten en basilicum. - Indiase Shahi Korma met lamsvlees. - Kwartels met mosterd en honing. - Kwartels met Port. - Gevulde kwartels met champignons.
Portfolio (188)
Frankrijk, Bidart
...Verse wilde champignons: Eekhoorntjesbrood, in 500G en meer, oorsprong Frankrijk - Boschampignon die in onze streken gedijt, bij de koude herfstregens, vers gepresenteerd in een mand van 500G en in pakketten van 1 tot 3 kilo. Natuurlijke product. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen, kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Grigny
...Onze bevroren mini-paddenstoelenmix bestaat uit: champignons, oesterzwammen, enoki-paddenstoelen, chanterelles en porcini. VERPAKKING: 5 x 1 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Grigny
...Onmiskenbaar in de traditionele Chinese keuken, onze Chinese dumplings met varkensvlees en champignons zijn bereid van tarwemeel en gevuld met gehakt varkensvlees. Serveer met een mengsel van sojasaus en balsamicoazijn. U kunt ze ook genieten door ze te dippen in pittige, zoetzure of zoete sojasaus, afhankelijk van uw voorkeuren. Netto gewicht zak: 600g Stuks per zak: 30 stuks Aantal zakken per doos: 10 zakken van 600g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Soreze
...Stapelen droogframe. Leg uw pasta's, champignons of kruiden op het gespannen net in een droge en luchtige omgeving om te drogen. Het voedselveilige net is gespannen in een massief beukenhouten frame. U kunt extra frames toevoegen en ze stapelen als er een groot droogoppervlak nodig is. Afmetingen: 50x40 cm Dikte van het frame: 2,6 cm Hoogte met poten: 9,5 cm GARANTIE: 24 MAANDEN Hoofdmateriaal: beukenhout Andere materiaal: voedselveilig plastic doek Kleur: bruin Lengte: 50 cm Breedte: 40 cm Hoogte: 9,5 cm Dikte: 2,6 cm Nettogewicht: 0,750 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Allenjoie
CHAMPEMY, gelegen in Frankrijk, is een internationale onderneming in de voedings- en delicatessenverkoop die professionals kwaliteitsproducten aanbiedt. Het heeft een opslagcapaciteit van 2000 m2 en 500 m2 koelruimte, wat zorgt voor regelmatige bevoorrading. CHAMPEMY, een bedrijf dat zich bezighoudt met wilde paddenstoelen in Franche-Comté, werkt samen met het bedrijf EKOLFOOD, gevestigd in Turki...
Portfolio (8)
Geboren in 2013 met als doel uitzonderlijke Italiaanse specialiteiten te waarderen, is Casa Di Cecco een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel van Italiaanse voedingsproducten. Gedreven door de liefde voor tradities en de smaak van authentieke smaken, hebben we voor delicatessenwinkels en middelgrote bedrijven, zowel in Frankrijk als internationaal, het beste van de Italiaanse am...
Portfolio (9)
Frankrijk, Caudecoste
Leverancier en distributeur van ingrediënten, gespecialiseerd in de import-export en distributie van BIO- en conventionele ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie, cosmetica, nutraceutica en diervoeding sinds 2017. Bij het sourcen van onze ingrediënten zijn we bijzonder strikt; we garanderen de traceerbaarheid en de kwaliteit van al onze producten. We zetten onze expertise in voor uw uitda...
Portfolio (28)
Frankrijk, Mandelieu
...Champignons, porcini, extra vierge olijfolie, zwarte olijven, zomertruffel 3% (tuber aestivum vitt), kappertjes, ansjovis, zout, aroma's. Netto gewicht: 130 GR...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Omer
...Deze mix zal aan het einde van het koken je vlees, omeletten, champignons, gebakken aardappelen... op smaak brengen.
Portfolio (189)
Frankrijk, Capdenac Gare
... dessert [soja en hazelnoten] en romige soepen (prei [soja, gluten en selderij], champignons [gluten en soja]). Kalium: 319 mg (16 % ADH*) Fosfor: 156 mg (22 % ADH*) Zink: 1,5 mg (15 % ADH*) Jodium: 23 μg (15 % ADH*) Chroom: 8 μg (20 % ADH*) Vitamine B1: 0,17 mg (15 % ADH*) Vitamine B6: 0,21 mg (15 % ADH*) Foliumzuur (vit. B9): 31 μg (15 % ADH*) Vitamine B12: 0,4 μg (15 % ADH*)...
Portfolio (151)
Frankrijk, Auros
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Levallois Perret
... smaak aan tomaatgerechten: tomatensauzen, pizza's, ratatouille. Het is uitstekend met allerlei soorten groenten: aubergines, courgettes, champignons, artisjokken, kikkererwten, rijst. Het combineert aangenaam met knoflook, ui, tijm en olijfolie. Het geeft smaak aan vinaigrettes, salades en kazen zoals mozzarella. Het is een genot met eieren, of ze nu in omeletten of roerei zijn. De voordelen van basilicum: Het is een natuurlijk antibacterieel middel dat uw longen en bronchiën reinigt van ongewenste stoffen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: Parijse champignons, uien, water, kippenbouillon, zout, peper. Bijgerecht (20g) zonnebloem- en pompoenpitten. Gewicht 0,965L. Referentie: SOUPFORES Gewicht: 0,965L...
Portfolio (97)
Frankrijk, Ham
... eigenschappen. Receptidee: Lamsstoofpot met laurier Ingrediënten: 800 g lamsvlees in stukken 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gehakt 2 wortels, in plakjes gesneden 200 g champignons, in plakjes 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels bloem 500 ml lamsbouillon 2 laurierbladeren in vlokken Zout en peper naar smaak Verse peterselie, gehakt (voor garnering) Referentie: AR803756 Ean13: 3760306803756...
Portfolio (127)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE is een online winkel en een winkel in Brive-la-Gaillarde, die verschillende ambachtelijke producten aanbiedt om u de terroir van Corrèze, in Frankrijk, te laten ontdekken en het beste van deze regio met u te delen. Van gastronomie tot decoratieartikelen, messen, kaarsen, sieraden of cosmetica, u vindt alles in onze online winkel. We selecteren de beste ambachtelijke producten made i...
Portfolio (71)
Frankrijk, Brue Auriac
... witte perzik, subtiel aangevuld met zachte specerijen en vanille. De mond is vlezige, rond en volumineus, met een fruitige zoetheid die zich uitstrekt naar een lange, kruidige afdronk. Accords mets-vin Service : Vis in saus, kalfsblanquette, champignons Conservation Particularité 8-10°C Te drinken vanaf nu of binnen 5 jaar De naam van de cuvée, Réserve du Prieuré, verwijst naar het oude priorij en de kapel Notre Dame die de wijngaarden van het domein omringen.
Portfolio (7)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play