Frankrijk, Paris
...De alcoholvrije hibiscus aperitief van het Berlijnse apotheekmerk Dr. Jaglas benadrukt de geest van een nieuwe aperitiefcultuur en nodigt uit tot een bijzondere levenshouding. De zure zoetheid van hibiscusbloemen wordt aangevuld door rozemarijn, bittere sinaasappel, vlierbessen en vanille. De afdronk eindigt met een subtiele en verfijnde whiskytoets. Het wordt aanbevolen om het gekoeld te...
Portfolio (200)
...ORIGINE Rosé wijn uit Frankrijk Laat je verrassen door deze ijzige rosé! Het zal je betoveren met zijn frisheid en genot, versterkt door een vleugje zoetheid. Het is het beste om zeer koud te genieten met een paar ijsblokjes. Het is ideaal als aperitief en voegt een vleugje originaliteit toe aan al je zomerse gerechten. WIJNMAKING Traditioneel met directe persing en fermentatie op lage...
Portfolio (96)
Frankrijk, Condom
...In dit aperitief komen de zoetheid van de vijg en de aromatische kracht van grapefruit rosé samen. Serveer goed gekoeld, bij voorkeur zonder ijs. GEWICHT: 1,3 kg...
Portfolio (66)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...In Afghanistan wordt de amandel vaak in de keuken gebruikt in gerechten om meer smaak toe te voegen. En het vergezelt vaak de theepauze, een heilig moment in dit land. Geroosterde amandelen zijn ook perfect als aperitief!
Portfolio (39)
Frankrijk, Rennes
...[terdézom] blanc presenteert een mooie gouden kleur met een boeket van exotisch fruit. Een frisse smaak en een subtiele balans tussen zuurheid en zoetheid. Te genieten als aperitief, bij een salade, pasta, vis en schelpdieren. Wij hebben grote volumes beschikbaar om uw markten te bevoorraden.
Portfolio (7)
Frankrijk, Le Bignon Mirabeau
...Afkomstig uit een vakmanschap dat meer dan drie eeuwen geleden in het hart van Japan is ontstaan, combineert Umeyoshi de kracht van shochu/saké met de zoetheid van umé, de Japanse abrikoos. Met zijn tonen van kers en amandel, en zijn voluptueuze zoete rondheid, is Umeyoshi de ideale aperitief. Te genieten met enkele ijsblokjes, bruiswater of in een mix, Umeyoshi wordt ook feestelijk en gezellig...
Portfolio (1)
...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Mirabelle, macvin, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 997/235 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 56 g Waarvan suikers 46 g Eiwitten 0.7 g Zout 0.01 g Ga op een reis van verfijnde smaken met onze Mirabelleconfituur met Macvin, een unieke en verfijnde mix die de delicate zoetheid van mirabelles combineert met de rijke diepte van Macvin, een traditionele Franse aperitief. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 454...
Portfolio (46)
Frankrijk, Olivet
... team van Chinese en Amerikaanse onderzoekers heeft aangetoond dat het dagelijks eten van een handvol amandelen de afweer tegen vrije radicalen verhoogt en de oxidatieve stress vermindert die onder andere wordt veroorzaakt door stoffen in tabaksrook. - Amandelen bevatten ook grote hoeveelheden vitamine E, vezels, fytosterolen, antioxidanten en onverzadigde vetzuren, allemaal stoffen die gunstig zijn voor de gezondheid. Proefadvies Te genieten als snack, in een mix, als aperitief of in allerlei hartige bereidingen...
Portfolio (114)
Frankrijk, Marseille
...Caprons 1,6 kg antipasti gegrilde groenten regio PACA Marseille Frankrijk De caprons zullen een vleugje zoetheid aan uw aperitief toevoegen. Ze kunnen ook worden gebruikt als bijgerecht bij een visgerecht. Ingrediënten: Kappertjesfruit (55%), water, azijn (4%), zout, suiker. Antioxidant: ascorbinezuur E300. Regulateur van de zuurgraad: citroenzuur E330. De volgende allergenen worden verwerkt in...
Portfolio (145)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... met chocolade-, cacao- en geroosterde aroma's, wat het een onmiskenbare, ronde stijl geeft. Een absolute traktatie die zowel als aperitief als dessert kan worden genoten met een stukje chocolade. Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 in...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
Frankrijk, Auxerre
...Oog Geel-gouden jurk Neus De aroma's onthullen zich tussen jonge peer en croissant, wat een smakelijke mond belooft. Het hout is discreet, bijna jodiumachtig zout. Mond De eerste noot is warm, recht en zout. De ronde houtachtige smaak onthult een lengte in de mond die van jonge witte vrucht naar de zoetheid van een kweeperenfruitpasta gaat. Wijn-spijs combinatie Aperitief, Vlees in lichte saus...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lignières-Ambleville
...Een mengsel van druivenmost en cognac, onze 4 jaar oude rode en witte Pineaux des Charentes, evenals de 15 jaar oude extra oude witte Pineau des Charentes, worden gekenmerkt door een harmonie tussen alcohol, zoetheid en de aroma's van onze druivensoorten. Voor alle smaken, ontdek de fijne en gebalanceerde noot van onze witte pineau, perfect als aperitief of cocktail. De rode pineau onthult...
Portfolio (3)
Frankrijk, Colmar
...L’Empereur », een volle, zoete witte wijn met een prachtige, subtiele en elegante geur die de neus omhult en de mond vult. Perfect als aperitief, gaat hij gelukkig samen met foie gras, kazen en desserts. Productie 10% Een mengeling van zoetheid en fruitigheid, rijk en zeer verfijnd. Druivensoorten: 100% Gewurztraminer Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 50 jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 12% Suiker: 47 g/L Totale zuurheid: 2,15 g/L Serveertemperatuur: 8-10°C Bewaarpotentieel: 12 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Saint-Loubes
...Een smakelijke en aromatische wijn. Afkomstig uit een assemblage met een overwegend Sémillon, past deze zoete wijn perfect bij feestdiners of als aperitief. De Sauvignon Blanc en Gris die de assemblage vormen, geven het een goede zuurgraad en frisheid die de zoetheid in balans brengt. Kleur: Wit AOC: Bordeaux Supérieur Wijngaarden: Limoen-klei terroir Vinificaties: Rijping op fijne droesem 2 maanden...
Portfolio (21)
Frankrijk, St Vincent Rive D'olt
...Deze frambooskleurige rosé heeft geuren van aardbei en abrikoos. In de mond komt een lichte zoetheid en smaken van perzik naar voren. Deze rosé is zeer veelzijdig; geserveerd zeer koud, kan hij van aperitief tot dessert worden genoten.
Portfolio (5)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play