Italië, Marmirolo
...W: 250 - 260. Farina type '00' verkregen uit geselecteerde Italiaanse en Europese granen, met plasticiteit en kracht, voor directe deegbereidingen met gemiddelde rijzing. Ideaal voor het verkrijgen van een luchtige en lichte deeg, geschikt voor alle toepassingen in zoete en hartige patisserie. Aanbevolen voor millefoglie, ventagli, vol-au-vent, kleine patisserie, pizzette. 10KG...
Portfolio (56)
België, Mechelen
...Gelaagd gebak dessert gemaakt van chocolade filo deeg, gevuld met gehakte pistachenoten en gezoet met siroop. SKU: 600904 we: 2,5 lbs / 1250 gr st: 5 Dagen...
Portfolio (85)
Turkije, Ankara
...Filo-deeg Voor Zoete Gebak - 500gr. Beste kwaliteit, betaalbare prijs Vraag om een monster. Fabrieksgroothandel...
Portfolio (10)
Frankrijk, Gonesse
Mil Brick biedt u een authentiek recept dat van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds meer dan 20 jaar. Toegewijd aan kwaliteit, zijn we zorgvuldig in de selectie van 100% Franse oorsprong tarwe. De bricks van Mil Brick zijn zowel dun, sterk als krokant. Een uitmuntend vakmanschap om het succes van al uw recepten te waarborgen! Een commercieel team dat naar u luistert om samen succesvolle...
Portfolio (33)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play