Polen, Warszawa
... gehele productieproces, van concept en productontwikkeling tot verpakking en distributie. In samenwerking met toonaangevende producenten in Europa bieden we gepersonaliseerde smaken, verpakkingsontwerpen en marketingstrategieën aan, waarbij we garanderen dat elke drank een blijvende indruk achterlaat. We ontwikkelen verschillende producten voor de HORECA & FMCG-sector, zoals pasta, rijst, eieren, enz...
Portfolio (7)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
... onze pasta te waarborgen, gebruiken we het bronwater Aurèle, diep gewonnen en afkomstig uit Jandun in de Ardennen. De pasta wordt met liefde gemaakt, en we hechten veel waarde aan lokale knowhow. We distribueren Les Nominettes voornamelijk in producentenwinkels, delicatessenwinkels en restaurants. Veel sterrenchefs bereiden Les Nominettes op verschillende creatieve manieren. Onze producten zijn...
Portfolio (17)
Italië, Castellamare
... bieden aan de wereldwijde standaardisering. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde keuze van gastronomische lekkernijen en ambachtelijke producten, geselecteerd om een unieke ervaring te garanderen die de Italiaanse levensstijl weerspiegelt, synoniem voor welzijn en smaak. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen om zijn verhaal, kwaliteit en verbinding met...
Portfolio (26)
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en productcontroles en moderne faciliteiten met geavanceerde productie-installaties stellen ons in staat om onze klanten premium producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.
Duitsland, München
... met weinig zout. De grondstoffen voor onze pasta zijn vers en komen voor het grootste deel uit de regio. Samenwerkingen zijn essentieel voor onze onderneming en we hechten veel waarde aan de bundeling van regionale kracht. De verpakking bij PASTA DI MONACO is duurzaam en voor 95% plasticvrij. Onze landelijke verzending in Duitsland is ook milieuvriendelijk en de koelelementen zijn herbruikbaar. We kijken ernaar uit als u onze verse en natuurzuivere producten test en ons uw oordeel als feedback of direct als beoordeling meedeelt.
Griekenland, Glikovrisi Lakonias
PRODUCTIE VAN TRADITIONELE EN BIOLOGISCHE GEDROOGDE PASTA MET EIEREN EN MELK. PRODUCTIE VAN ZOETE RINGEN MET OLIE. GEMAAKT VAN SEMOLINA EN TARWE MEEL.
Italië, Fisciano
... lijn Fresca & Buona van Pasta Reggia is ontstaan met de missie om de excellenties van verse pasta aan te bieden met behulp van de nieuwste productietechnologieën. Ons bedrijf biedt een breed scala aan producten, van eenvoudige of gevulde eiernoedels tot regionale specialiteiten, alles met een strikte selectie van grondstoffen. De keuze om gevulde pasta te produceren zonder monosodiumglutamaat is te...
Portfolio (3)
Frankrijk, Melle
Melle et une Pâte is een pastafabrikant gevestigd in Melle, nabij het Marais Poitevin (79). Wij produceren uitstekende droge en verse pasta met lokale grondstoffen. Onze pasta is uniek en we bieden originele smaken aan: berenknoflook, zeewier, brandnetel, saffraan, engelwortel, eekhoorntjesbrood, spirulina, hennep, pepermunt en Espelette-peper. Wij zijn er trots op een echte kwaliteit van onze...
Portfolio (31)
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
België, Liège
ALDENTO: het is de combinatie van verse pasta en dierlijke eiwitten. ALDENTO, de basis van een gezonde en evenwichtige maaltijd: Een voedingsalternatief, gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven. Snel te bereiden en milieuvriendelijk. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: Biologische eieren, biologische durumtarwegries, meel van Tenebrio Molitor (meelwormen) die uitsluitend met biologische plantaardige voeding zijn gevoed. Aldento, een oplossing om uw voeding te variëren: Gezinnen, gemeenschappelijke keukens, verzorgingstehuizen, restaurants, sporters, ...
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
... ingrediënten, zoals geitenmelk rechtstreeks van vrijlopende kuddes, verse eieren van gecontroleerde voedseleenheden, natuurlijke semolina en meel van harde tarwe uit de Peloponnesos, meel van peulvruchten, verse groentepuree en mengsels van superfoods. Onze dagelijkse productiecapaciteit bedraagt 1500 kilo. Ons doel is de promotie van kwaliteitsproducten met een hoge voedingswaarde. Onze zorg is de...
Portfolio (3)
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
... te concentreren op de Franse markt, willen we bijdragen aan de uitstraling van de Franse gastronomie door authentieke en kwaliteitsproducten te leveren aan onze partners, met name delicatessenwinkels en bakkerijen. Kiezen voor ons meel en onze pasta's is kiezen voor Franse excellentie.
Portfolio (10)
Griekenland, Kozani
... eiernoedels met saffraan, eiernoedels met groenten (vers of diepgevroren), eiernoedels met eieren (op bestelling en met landelijke eieren), zure trachana met volle yoghurt, zoete trachana met volle melk, en ook volkorenpasta zonder gluten, in alle soorten (eiernoedels, trachana, spiralen) enz. Authentieke smaken van 100% Griekse productie, zonder enige conserveermiddelen, met grondstoffen van de lokale binnenlandse markt.
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
België, Havelange
... en gemalen spelt, gepelde boekweit, rogge. Volkoren en halfvolkoren biologische bloem Tarwe, spelt, boekweit, rogge. Biologische muesli Muesli 100% spelt zonder toegevoegde suiker. Speltvlokken van Agribio, blokjes appel en pruim, geroosterde boekweit, noten en hazelnoten, zonnebloem- en pompoenpitten. Biologische pasta Marelli pasta 100% spelt. Halfvolkoren speltbloem met kiem van de graankorrel. Korte spiralen zonder eieren.
Pasta productie van de hoogste kwaliteit! Onze producten: eiernoedels, Italiaanse pasta, spelt- en volkorennoedels, en een kleurrijke variëteit aan noedels!
Frankrijk, Blagnac
... variant, truffelverrines met hele truffels, schillen of truffelvlokken. U ontdekt ook kleine lekkernijen om uw dagelijkse gerechten op te fleuren, zoals truffelolie of -azijn, spreads, specerijen of zelfs gerechten zoals risotto, pasta of polenta. Om een vleugje truffel aan uw gerechten toe te voegen, kunt u kiezen voor crèmes of sauzen. Naast truffels selecteren we ook diverse hoogwaardige...
Frankrijk, Wittenheim
... durumtarwe en water, maar de Alsacische pasta van VALFLEURI bestaat uitsluitend uit durumtarwe en verse eieren, wat ze uniek maakt en hen specifieke kenmerken geeft. De kwaliteit en de rijke samenstelling met verse eieren maken de Alsacische pasta van VALFLEURI een hoogwaardig product dat gewaardeerd wordt door fijnproevers.
Spanje, Madrid
... trends toe, die de geest van Pastas Brancaleone belichamen: ambachtelijke traditie, respect voor grondstoffen en moderniteit. Respect voor het milieu is een van onze pijlers, en daarom maken we veel van onze pasta's alleen met biologische producten en eieren van vrije loop kippen. Al onze pasta is gemaakt van Italiaanse semola van superieure kwaliteit, van de beste molens in Italië, eieren van vrije...
Griekenland, Veria
... mogelijkheid om authentieke traditionele Pontische producten te produceren zoals perec, siron en evreston, gebakken in een traditionele sat die speciaal voor ons laboratorium is gemaakt. Onze waarden zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteit, integriteit en een gevoel van verantwoordelijkheid. In onze pasta vindt u geen conserveermiddelen, chemische kleurstoffen of gedroogde grondstoffen (ei, groenten of...
Slovenië, Miren
Ons bedrijf produceert hoogwaardige verse en droge pasta, met harde tarwegries, volkoren spelt, geroosterd tarwe, volkoren griesmeel en boekweit. In ons productieproces gebruiken we geen eieren, conserveermiddelen of additieven van welke aard dan ook; onze pasta kan worden geconsumeerd door mensen met een ei-allergie, vegetariërs of door iedereen die een gezonde en evenwichtige levensstijl volgt...
Italië, Ancona
...-VOEDSELPRODUCTEN, ZOALS: DROGE PASTA,VERSE PASTA, RIJST, KOFFIE, PLANKKAZEN, GERASPTE KAZEN, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KOEKJES, NOUGAT, BRIOCHE, CROISSANT, SNOEP, SPECERIJEN, DRUGS, VLEES, GEBROKEN DROOGFRUIT, PAAS EIEREN, KERSTMANDEN, CHEMISCHE PRODUCTEN, DIERENVOEDSEL, ANTI-GRITTOGAMICUMS, BOUWPRODUCTEN, WASMIDDELEN, ENZ. ENZ.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play