Hongarije, Budapest
... tradities wordt gewaardeerd. Het aromatische profiel maakt het een populaire keuze voor het maken van likeuren zoals "Ouzo", "Anisette" en "Pernod", en het wordt vaak verwerkt in gebak zoals Italiaanse "biscotti". De specerij past ook goed bij citrusvruchten, donker brood en chutneys, waardoor een heerlijke twist aan deze gerechten wordt toegevoegd.
Portfolio (55)
Italië, Vomano (TE)
... van PET of glas, wat flexibiliteit biedt in de keuze van de verpakking. De productie vereist een levertijd van acht weken, wat zorgt voor een constante beschikbaarheid voor de retailers. De grondstoffen die worden gebruikt, omvatten vloeibare plantaardige extracten, vitamines, probiotica, lactoferrine en colostrum, samen met een verscheidenheid aan natuurlijke en kunstmatige aroma's. Deze mix van...
Portfolio (55)
Frankrijk, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... variëteiten munt te combineren, een pittige en een groene. De eerste zorgt voor een gevoel van absolute frisheid en de tweede verzacht deze subtiele mix. Ons recept is gemaakt van natuurlijke extracten van munt en pepermuntbladeren verkregen door distillatie. U moet ook weten dat deze prachtige groene kleur die de Menta tentoonstelt, het teveel aan suiker niet verbergt en alleen het frisheidseffect in de mond versterkt.
Portfolio (58)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Sinds 1984 ontwikkelt, produceert en commercialiseert het aromen voor de voedingsmiddelenindustrie, de zoetwaren, dranken en likeuren, en de farmaceutische sector. Productie van aroma's voor hartige producten, zoetwaren, dranken, bakproducten en patisserie, en melkbasis. Essences en extracten voor parfumerie en cosmetica. Bedrijfskwaliteit UNI EN ISO 9001:2008. Een geavanceerde technologische...
Portfolio (8)
Duitsland, Mainz-Kostheim
...Speciale fabriek voor suikerkleurstoffen, karamel siropen en essences sinds 1916 – ook in bio Actueel: Lente- en vlierbloesem- en glühwein-extracten/essences Onze producten: Essences voor alcoholische dranken, suikerkleur, drankgrondstoffen, aroma's voor de drankenindustrie, aroma's, snoepwaren-essences, kruidenlikeuren, likeuren, sterke dranken, biologische producten...
Letland, Jelgavas Rajons
Verenigd Koninkrijk, Oakham
... Zuivelproducten Dieet- en biologische voedingsmiddelen Dranken Dranken, fris Voeders voor de veeteelt Vis, zeevruchten en slakken, geconserveerd Meel en gries Voedsel- en drankadditieven Voedsel, voorgekookt en gourmet Diepvries- en diepgevroren voedingsmiddelen Fruitconserven en jam Gedroogd fruit IJs en sorbets Import-export - voedsel en landbouw Sappen, fruit en groenten Likeuren en sterke dranken...
Portfolio (10)
CHERRY-ROCHER produceert, selecteert en transformeert planten en fruit om enerzijds likeuren, aperitieven, alcoholische vruchten en siropen te maken; en anderzijds een breed scala aan natuurlijke extracten (infusies en alcoholaten) voor de voedingsindustrie.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play