Duitsland, Aachen
...Cacaomassa, ook wel cacaoliquor genoemd, wordt verkregen door de zaden van biologische cacaobonen te malen, en de kwaliteit kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte bonen. Onze bonen zijn biologisch en natuurlijk.
Portfolio (14)
Le Comptoir Des Epices Madagascar, een Frans bedrijf, verbouwt zijn eigen biologische grondstoffen op Madagascar. In Madagascar zijn onze producten gecertificeerd Bio ECOCERT, USDA en FFL. Opgericht in 2020 door een vrouw van het eiland (Regio SAVA), is ons solidariteitsbedrijf toegewijd aan de productie en distributie van biologische producten van hoge kwaliteit. Onze producten: Vanille Bourbo...
Portfolio (42)
Litouwen, Kaunas
...Daarna worden de cacaobonen gebroken en wordt een zeefmachine gebruikt om de schil te verwijderen, zodat alleen de cacaonibs worden verzameld. Na het roosteren worden de nibs gemalen en verwerkt tot cacaomassa.
Portfolio (23)
Frankrijk, Brignais
...kokosbloesemsuiker*, cacaopoeder*, pure chocolade* 20% [cacao: minimaal 88%] (cacaomassa*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*) *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen van noten, melk en soja bevatten. Voedingswaarden per 100 ml eindproduct** Energie: 276 kJ / 66 kcal Vetten: 2,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g) Koolhydraten: 7,1 g (waarvan suikers: 6,8 g) Voedingsvezels: 0,7 g Eiwitten: 3,6 Biologisch: Ja Formaat: 300g, 1kg, 5kg 100% Plantaardig: Ja...
Portfolio (26)
Italië, MILANO
... 9,8%, magere melkpoeder, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, vanilline-aroma), kruimels van "Pan di Stelle" koekje 2% [tarwemeel, suiker, zonnebloemolie, boter, verse gepasteuriseerde melk van hoge kwaliteit, cacao, chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, natuurlijk vanille-aroma, emulgator: sojalecithine), verse eieren, honing, hazelnoten, tarwestijfsel, rijsmiddelen...
Portfolio (229)
Spanje, Sabadell
PACS International is een Spaans bedrijf, opgericht in Barcelona, dat gespecialiseerd is in de commercialisering en distributie van integrale oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en productie voor derden voor de farmaceutische, cosmetische, persoonlijke verzorging en voedingsindustrie, wereldwijd. Dankzij onze uitgebreide ervaring en hoo...
Portfolio (41)
Duitsland, Bad Bentheim
...BIO Criollo Cacaopoeder: Cacaopoeder wordt gewonnen uit de cacaoboon, de vrucht van de cacaoboom. De cacaoboom groeit in landen rond de evenaar en levert cacaobonen, waar onder andere chocolade van wordt gemaakt. Voor de productie van cacaopoeder wordt de cacaomassa van de cacaoboon gebruikt. De massa wordt onder hoge druk geperst, zodat cacaopoeder ontstaat. Cacaobonen bevatten meer...
Portfolio (549)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Natuurlijke biologische cacaomassa Nettogewicht: 200 g Energiewaarde per 100 g: 600 kcal Houdbaarheid: 24 maanden...
Portfolio (111)
Polen, Wrocław
...Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Ingrediënten: gedroogde cranberries 40% (cranberry, suiker, zonnebloemolie), chocolade 30% - cacaomassa min. 43% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, plantaardig vet - palm, shea, sal, mango-kernel - in variabele verhoudingen, emulgatoren: lecithinen (soja) en E476, aroma), suiker, verlaagd cacaopoeder vet, glucose-siroop, water, glansmiddelen...
Portfolio (179)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000014774 Een vleugje solidariteit in uw gebak! Biologische eerlijke chocolade van pure oorsprong São Tomé met fruitige en krachtige accenten die moeiteloos de chocolade mousse en uw andere desserts zal verheffen. INGREDIËNTEN: cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, vanille-extract*. *Agrarische ingrediënten uit de biologische landbouw. Ingrediënten...
Portfolio (114)
Frankrijk, Malataverne
...Melkchocolade is chocolade die gewoonlijk tussen de 25 % en 40 % cacao en cacaoboter bevat, melk meestal in de vorm van melkpoeder, evenals suiker. Melkchocolade werd in 1875 uitgevonden door Daniel Peter in Vevey, Zwitserland. Hoe wordt chocolade gemaakt? Er worden boter en vloeistof geëxtraheerd, die worden gedesodoreerd en in vormen gegoten, en de perskoek, die wordt vergruisd om cacaopoeder te worden. Cacaomassa en cacaoboter die uit de pers komen, worden gemengd om chocolade te verkrijgen. Voor pure chocolade wordt suiker toegevoegd; vervolgens melkpoeder voor melkchocolade.
Portfolio (188)
Frankrijk, Biguglia
...Het is omdat we amandelen in al hun vormen leuk vinden dat de chef een smeersel heeft gemaakt... Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Amandelen 43%, melkchocolade (cacaoboter, cacaomassa, lecithine) Netto gewicht: 230 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Italië, Torino
Duitsland, Düsseldorf
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1970 zijn wij een competente leverancier van grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. Tot onze klanten in heel Europa behoren, naast anderen, een aantal gerenommeerde bedrijven uit de snoep-, bakkerij-, ijs- en diepvriesindustrie. Onze focus ligt op een serieuze wereldwijde leveranciersstructuur, eersteklas productkwaliteit en prijswaardigheid. Door on...
Portfolio (16)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... kleurstoffen en zonder additieven. Deze chocolade is ambachtelijk vervaardigd. Samenstelling: Donkere chocolade 73% cacao: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Melkchocolade 33% cacao: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Witte chocolade 31% cacao: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (9)
...), vanille natuurlijke zoetstof; Melkchocolade: Belgische melkchocolade mix (minimaal 33,6% cacao), cacaomassa, suiker, cacaoboter, melkpoeder, emulgator (soja-lecithine), vanille natuurlijke zoetstof; Ruby Chocolade: Belgische ruby chocolade mix (minimaal 47,3% cacao), suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacao, emulgator (soja-lecithine), citroenzuur, vanille natuurlijke zoetstof. Producteigenschappen: Bevat...
Portfolio (3)
Duitsland, Koblenz
...Pure chocolade* 80% (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, vanillepoeder*), Geroosterde hennepzaden* 20% (hennepzaden* 72%, rietsuiker* 28%)...
Portfolio (94)
Turkije, Ankara
...Naturpy Glutenvrije Knapperige Bollen Inhoud; Chocolade graanbollen; Maïsmeel, rijstmeel, witte kristalsuiker, cacao, chocolade (suiker, cacaoboter, wei-eiwitpoeder, cacaomassa, volle melkpoeder, magere melkpoeder, emulgator (zonnebloemlecithine), aroma (vanille), gedemineraliseerd wei-eiwitpoeder, plantaardige olie, zout, vanille, suikerhoudende graanbollen; rijstmeel, maïsmeel, witte...
Portfolio (10)
...zout, vochtbinder (sorbitol), cacaomassa 0,4%, boter, emulgator (sojalecithine), conserveermiddel (sorbinezuur), aroma (chocolade), emulgator (mono- en diglyceriden van wijnsteenzuur), conserveermiddel (calciumpropionaat), emulgator (natriumstearoyllactylaat), conserveermiddel (kaliumsorbaat), antioxidant (ascorbinezuur), hazelnootolie 0,06%. Allergwaarschuwing: Bevat ei, hazelnoten, melk, soja, tarwe. Kan pinda's en noten (amandelen, pistachenoten) bevatten.
Portfolio (1)
Frankrijk, Roye
... in een ambachtelijke chocoladefabriek gelegen in de Pays de la Loire. Elke chocoladestuk bevat 10 mg CBD. Ingrediënten pure chocolade: biologische en eerlijke cacaomassa uit Papoea-Nieuw-Guinea, suiker, cacaoboter, vanillepoeder, CBD-isolaat. Kan sporen van gluten en noten bevatten. Gewicht: 90 gram...
Portfolio (88)
Frankrijk, Albertville
...Ideaal voor toepassingen met het transport van viskeuze producten, deze lobbenpomp wordt veel gebruikt in de sector van kitten, lijmen of het pompen van melasse of cacaomassa. Max. druk (bar): 25 bar Debiet: Tot 350 m3/U Inlaat- en uitlaatdiameter: 1-12"...
Portfolio (16)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Bittere chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, Bourbon vanille), rozenblaadjes, 23 karaats eetbare goudvlokken. Cacaomassa minimaal 60%. Kan noten en melk bevatten.
Portfolio (26)
Italië, Barletta
...De 100% Pure Chocolade Orsini, gemaakt van cacaomassa uit de Dominicaanse Republiek, drukt de beste smaak van pure chocolade uit.
Portfolio (10)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Melkchocolade 38% van niet-EU herkomst (suiker uit suikerriet, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa), 7,33% amandel, 4,96% abrikoos. Voedingswaarden per 100g: Energie 2336Kj, 561Kcal, vetten 39g, waarvan verzadigde vetzuren 22g, koolhydraten 45g, waarvan suikers 44g, eiwitten 7,5g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Romig en verrukkelijk, deze smeerpasta's zijn vrij van palmolie, op basis van chia-olie, glutenvrij en rijk aan omega 3. Ingrediënten HAZELNOTEN uit Piemonte 35%, suiker, VOLLE MELK poeder, cacaomassa, cacaoboter, chia-olie, rijstzemelenolie, zonnebloemolie, cacaopoeder, emulgator sojalecithine.
Portfolio (142)
Litouwen, Kaunas
...cacaomassa, bier, alcohol, brandewijn, sterke drank. In chemische tankers: niet-voedsel neutrale en chemisch gevaarlijke ADR-ladingen, ruwe plantaardige olie, dierlijk vet, visolie, meststoffen, biodiesel, RME, ethanol, glycerol, melasse, minerale basisolie, brandstof, gebruikte olie, polyol, paraffine, afval, aceton, acetaat, verf, zuren, lijm, peroxide, ethyleenglycol, antivries. Algemene lading...
Portfolio (8)
Duitsland, Wörrstadt
...Bij LECKER'S Kuvertüre Chocolade-druppels gaat het om smeltende pure chocolade, die uitstekend geschikt is voor glazuur. Door de druppelvorm van de kuvertüre kan deze eenvoudig gedoseerd worden en kan ook gebruikt worden om muesli en desserts te verfijnen. Ingrediënten: Cacaomassa*, Rietsuiker*, Cacaoboter*, Emulgator SOJALECITHINE* Allergenen: Soja Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
België, Wommelgem
...De rode geschenkdoos, vastgebonden met een satijnen lint en strik, bevat een assortiment van onze melk-, witte en pure chocolade. Geschikt voor hun inhoud, vindt u unieke stukken heerlijke Belgische chocolade met vullingen, dankzij de zachtheid en intensiteit van de smaken, creëert het de perfecte combinatie en unieke ervaring. Pure chocolade bevat minimaal 50% cacaomassa. Melkchocolade bevat 33% cacaomassa en minimaal 14% melkbestanddelen. Witte chocolade bevat 26% cacaomassa en minimaal 22% melkbestanddelen.
Portfolio (38)
... Granen bieden energie, zijn goed voor het hart, helpen de bloeddruk te verlagen, zijn een bron van vezels, stimuleren het centrale zenuwstelsel en zorgen voor een gevoel van welzijn. Samenstelling: Theobroma cacao-extract (cacaomassa), Theobroma grandifolium (cacaoboter) Formaat: 100gr...
Portfolio (49)
...Tarwebloem, Boter, Rietsuiker, Melkchocolade 29% (Suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator (sojalecithine), natuurlijke vanille-aroma) (9%), Pinda's (9%), Kippenei, Pindakaas (4,1%), Bakpoeder, Zout. Formaten: 180g & 100g...
Portfolio (12)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play