Duitsland, Aachen
...Cacaomassa, ook wel cacaoliquor genoemd, wordt verkregen door de zaden van biologische cacaobonen te malen, en de kwaliteit kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte bonen. Onze bonen zijn biologisch en natuurlijk.
Portfolio (14)
Duitsland, Bad Bentheim
...BIO Criollo Cacaopoeder: Cacaopoeder wordt gewonnen uit de cacaoboon, de vrucht van de cacaoboom. De cacaoboom groeit in landen rond de evenaar en levert cacaobonen, waar onder andere chocolade van wordt gemaakt. Voor de productie van cacaopoeder wordt de cacaomassa van de cacaoboon gebruikt. De massa wordt onder hoge druk geperst, zodat cacaopoeder ontstaat. Cacaobonen bevatten meer...
Portfolio (549)
Duitsland, Düsseldorf
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1970 zijn wij een competente leverancier van grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. Tot onze klanten in heel Europa behoren, naast anderen, een aantal gerenommeerde bedrijven uit de snoep-, bakkerij-, ijs- en diepvriesindustrie. Onze focus ligt op een serieuze wereldwijde leveranciersstructuur, eersteklas productkwaliteit en prijswaardigheid. Door on...
Portfolio (16)
Duitsland, Koblenz
...Pure chocolade* 80% (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, vanillepoeder*), Geroosterde hennepzaden* 20% (hennepzaden* 72%, rietsuiker* 28%)...
Portfolio (94)
Duitsland, Wörrstadt
...Bij LECKER'S Kuvertüre Chocolade-druppels gaat het om smeltende pure chocolade, die uitstekend geschikt is voor glazuur. Door de druppelvorm van de kuvertüre kan deze eenvoudig gedoseerd worden en kan ook gebruikt worden om muesli en desserts te verfijnen. Ingrediënten: Cacaomassa*, Rietsuiker*, Cacaoboter*, Emulgator SOJALECITHINE* Allergenen: Soja Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Duitsland, Stuttgart
... verschillende texturen en ingrediënten met zachte Milka Alpenmelkchocolade. Pralines: Milka Pralines bieden een breed scala aan boodschappen en formaten om emotionele en dagelijkse verbindingen met vrienden en geliefden te maken en "zeg het met Milka." Ingrediënten: Suiker, Cacaoboter, Magere Melkpoeder, Cacaomassa, Wei-eiwitpoeder (Melk), Melkvet, Emulgator (Sojalecithine), Hazelnootpasta, Natuurlijke Aromastoffen, Cacaosolid 30% minimaal, Melksolid 18% minimaal...
...Sahne-Karamell Konfekt met Cacao (15%) en Pepermuntolie Fijn bittere cacao fudge met een muntsmaak. Zeer Brits, zeer lekker. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, ROOM, cacaopoeder, cacaomassa, aroma's. Voedingswaarden per 100g Energie 1525kJ/ 360kcal Vet 11g waarvan verzadigde vetzuren 6g Koolhydraten 64g waarvan Suiker 57g Eiwit 2g Zout <0,1g ...
...Eindelijk chocolade met een goed geweten genieten! Onze bereiding bestaat uit onbewerkte honing en pure cacaomassa - zonder toevoeging van suiker of vetten. De perfecte Romige honing met cacaomassa Eindelijk chocolade met een goed geweten genieten! Onze bereiding bestaat uit onbewerkte honing en pure cacaomassa - zonder toevoeging van suiker of vetten. De perfecte chocoladepasta zonder toevoegingen (GEEN conserveermiddelen, emulgatoren, kleurstoffen). Gemaakt in ons familiebedrijf in Augsburg. In een 250g pot...
Portfolio (9)
Duitsland, Wangen
...Is er iets te vieren? - Dan is deze reep het perfecte cadeau: "Van harte gefeliciteerd" is de chocolade die knapperig is! Amandel- en notennougatlagen zijn doordrenkt met krokantbladeren. Deze zijn verpakt in een intense melkchocolade met een cacaogehalte van 60 procent. Bijna zo hoog is het Fairtrade-percentage van de reep. Dankzij rietsuiker, cacaomassa en -boter komen we deze keer op 50 procent. Ingrediënten: rietsuiker, cacaoboter, cacaomassa, amandelkrokant, hazelnoten, volle melkpoeder, hazelnootolie, magere melkpoeder, volle rietsuiker, keukenzout, vanillestokken, kardemom, steranijs...
Portfolio (10)
Duitsland, Aalen
... • Doorstroomrooster • Cacao malen • Cacao persen • Cacao poederinstallatie • Boter/cacaomassa-installatie • Walzen • Laboratoriumkogelmolen • Smelter • Mengers • Concheren • Tempereren • Cacao- en chocoladepompen...
Duitsland, Aachen
...De Thouet GmbH is fabrikant van vele hoogwaardige machines en installaties voor de chocolade- en cacao-industrie, zoals conches, smeltinstallaties, mixers, kneedmachines, pompen en cacao poedervermalingsinstallaties. Voor de cacao verwerking biedt THOUET: • Reiniging • Steriliseren • Breken & Scheiden • Alkaliniseren • Doorstroomrooster • Cacao poedervermalingsinstallatie • Cacao vermalen • Cacao persen • Boter/cacaomassa-installatie Voor de chocolade verwerking biedt THOUET: • Walzwerken • Smelters • Mixers • Concheren • Tempereren • Cacao en chocoladepompen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play