Italië, Bergamo
Bello Fresco is ontstaan uit de passie voor de Napolitaanse culinaire traditie en de kwaliteit van onze verse producten is het kloppende hart van ons bedrijf. We zijn in de jaren '90 begonnen met het aanbieden van traditionele zuivelproducten van het zuiden naar het noorden van Italië, waarbij we onze klantenkring steeds verder uitbreidden. Naast zuivel, dat nog steeds onze sterke schakel is, hebb...
Portfolio (56)
Italië, Marmirolo
...Mengsel voor de productie van bladerdeeg voor gebak. Het is bijzonder geschikt voor het maken van luchtige brioche en knapperige croissants. 10KG...
Portfolio (56)
...« De bedwelmende en aanhoudende geur zal uw gebak, desserts en brioche op een sensuele manier verheffen » Onze oranjebloesemwater is een hydrolaat, het bevat dus geen aroma, extract of conserveermiddel, het is uitsluitend een uitzonderlijk bloemenwater. We hebben voor u de beste kwaliteit oranjebloesemwater geselecteerd die in Iran wordt geproduceerd. De langzame distillatie zorgt voor unieke...
Portfolio (45)
Frankrijk, Yssingeaux
...Brioche (sinaasappel, rum, karamel) Cake (melkachtig, sinaasappel, vanille) Speculaas Panettone (brioche-achtig, boterachtig, sinaasappel, citroen) Rumkoekje (vanille, karamel, rum) Tatin Tiramisu (koffie, hazelnoot, vanille)...
Portfolio (55)
Turkije, Istanbul
... tot gebak. We bieden een breed scala aan papieren zakken, beschikbaar in bruin of wit kraftpapier, ongeprint of bedrukt, en zelfs met een venster om je creaties te accentueren. Materiaal: Bruin of wit Kraftpapier Vorm: Rechthoekige zak Voordelen: Ideaal voor afhaalservice, deze zak is stevig en praktisch. Gebruik: Perfect voor croissants, broodjes en andere zoete of hartige bereidingen.
Portfolio (123)
Frankrijk, Talant
...zonder de desserts te vergeten. U kunt de recepten ontdekken voor de Moelleux met sinaasappel, Caramel flan, Gianduja cake, Pistache croissant, Bladerdeeg brioche met citroen... en vergeet niet het hoofdstuk met de technieken en basisrecepten. Dit boek is bedoeld voor professionals in de bakkerij. Referentie: BEL39 Op voorraad: 4 Producten Afmetingen: 276 Pagina's Taal: Frans en Engels...
Portfolio (192)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Voorkom houdbaarheidsproblemen met onze bevroren vloeibare eiproducten. Gelijk aan 22 eieren per kg. Gepasteuriseerd heel ei wordt gebruikt om omeletten, flans, sponsgebakjes, brioche, gebak en meer te maken. Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk. Fles van 1 kg of 5 kg...
Portfolio (52)
Frankrijk, Puyricard
... in 2015! Sinds altijd zijn deze heerlijke en authentieke producten populair bij velen. Ideaal met yoghurt, ijs en als vulling voor gebak en om pannenkoeken, brioche, wafels, brood... te besmeren. pot:270g...
Portfolio (48)
Frankrijk, L'union
...We hebben verschillende gecertificeerde biologische referenties in verschillende categorieën van ingrediënten: - Meelverbeteraar - Verbeteraar voor brioche en gebak - Verbeteraar voor brood - Verbeteraar voor voorgebakken producten...
Portfolio (12)
Frankrijk, Ham
... een fruitige en smakelijke toets aan uw taarten en gebak te geven. De eenvoudige en natuurlijke samenstelling bevat druivensap, suiker, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Met zijn pot van 160g stelt deze biologische druivengelei u in staat om te genieten van een ambachtelijke en kwaliteitsconfituur. Voordeel van het product: De biologische druivengelei is een heerlijk fruitige keuze om uw boterhammen en desserts mee te verrijken. Referentie: AR809529 Ean13: 3760306809529...
Portfolio (127)
Italië, Giuliano
... kwaliteit, maar is ook gespecialiseerd in het creëren en personaliseren van op maat gemaakte zoetigheden. Elke fase van het proces, van conceptie tot realisatie, wordt zorgvuldig gevolgd om ervoor te zorgen dat aan al jouw wensen niet alleen wordt voldaan, maar deze zelfs worden overtroffen. •Di Rosa EdenCake: speciaalzaak voor koekjes en patisserie •Di Rosa Service: internationale distributie voor de horeca •Di Rosa Sartoria Interna: unieke ambachtelijke verpakkingen, met de hand gemaakt met zorg en precisie.
Portfolio (129)
Frankrijk, Carentan
... industriëlen als RHF. Wij vervaardigen en commercialiseren karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden professionals Industriële Voedingsproducten (IVP) aan: - Vloeibare karamel voor topping, glazuur of vulling - Karamelstukjes voor koekjes, broden, brioche, ijs, truffels…: Klassieke recept, verse room uit Normandië, gezouten boter, AOP. - Thermostabiele karamelstukjes voor kookbestendigheid - Karamelpoeder Wij staan open voor onze klanten en kunnen u ondersteunen in uw overpeinzingen en ontwikkelingsbehoeften.
Portfolio (4)
Italië, Almenno San Bartolomeo
...zelfs de verpakking waarvoor een patent is verkregen. Het bestaat uit een speciaal compartimentencontainer die het mogelijk maakt om de smaken gescheiden te houden. Naast ijs worden er speciale producten op basis van chocolade aangeboden, dankzij de ervaring opgedaan in België met de ondersteuning van grote maître chocolatiers zoals Eduard Bechoux, en hoogwaardige patisserieproducten zoals volkoren brioche, koekjes, semifreddo en cake. Pasqualina bevindt zich in Almenno San Bartolomeo, de hoofdzetel, en in Bergamo en Porto Cervo, waar ook producten op basis van yoghurt kunnen worden geproefd.
België, Alleur
...roomsoesjes, chocolade-eclairs, taarten, cakes, brioche,… Sandwiches: dagobert, tonijn mayo, geroosterde kip, aubergines, mediterraan, worstbrood, gepaneerde kip,… Catering: landelijke baguette, avisance, pizza, croque-monsieur en pasta.
Frankrijk, Boufféré
... koopt het bedrijf een productie-eenheid voor brioche van 200 m² in de Copechagnière. Deze zal geleidelijk worden uitgebreid tot 2.200 m². Het jaar 2000 markeert een nieuwe stap met de oprichting van een tweede productielocatie in Boufféré in het Parc Vendée Sud Loire (2.200 m²), dicht bij de A83, op de as Nantes-Bordeaux. Vier jaar later breidt de locatie uit tot 6.000 m². Als partner van de grote distributie produceert Brioches Fonteneau brioche en gebak onder hun eigen merk “Ma Boul’Ange”, maar ook voor Distributeursmerken, waarmee ze de producten uit de Vendéense regio waarderen.
Italië, Canicattì
...Bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hartige en zoete gebakken producten. Van de rotisserie tot het ontbijt, brioche, bevroren brood, arancini, plaatpizza's.
Frankrijk, Les Cerqueux
...Het bedrijf Pasquier is gespecialiseerd in de productie van gebak. Al meer dan 30 jaar weet Brioche Pasquier producten aan te bieden die zowel eenvoudig als smaakvol zijn. Onze wens is om onze consumenten de smaak van authentieke producten en traditionele recepten opnieuw te laten ontdekken. De tarte tatin, de traditionele beschuit, het melkbrood... de producten van Brioche Pasquier zijn een beetje onze "Madeleines de Proust"!
Frankrijk, Aubigny En Artois
Frankrijk, Beaune
Frankrijk, Etoile Sur Rhone
Frankrijk, Saints Geosmes
Frankrijk, Charancieu
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play