België, Brussel
...Koffie voor branding verwijst naar groene (niet-gebrande) koffiebonen die bestemd zijn om in een brander te worden verwarmd om hun aroma's en smaken te ontwikkelen. Deze koffiebonen worden specifiek gekweekt, geoogst en voorbereid voor professionele en amateur branders die de brandingprofielen naar hun voorkeuren willen beheersen.
Portfolio (18)
Frankrijk, Quincampoix
... bij aan een eerlijke beloning voor de producenten en aan de duurzaamheid van hun landbouwmethoden, die bijzonder milieuvriendelijk zijn. U ondersteunt ook het Franse werk van de zeelieden en de ambachtelijke brander.
Portfolio (18)
...Hondsroosvrucht, Hibiscus (Granaatappelbloem), Hibiscus-extract, Bietsuiker, Water VOORBEREIDINGSVOORSTEL; Meng twee of drie van onze kubusvormige theeën met 100 ml gekookt water. Je thee is klaar om te drinken. OPSLAGADVIES; Bewaar gesloten op een koele en droge plaats. Bevat geen conserveringsmiddelen, verdikkingsmiddelen, enz. of chemicaliën.
Portfolio (42)
Frankrijk, Bohas-Meyriat-Rignat
...Kleine theepot/perskoffiepot van 350 ml. Ideaal voor zowel koffie als infusies. Verwijder eenvoudig de pers, giet de gewenste hoeveelheid thee of koffie in, voeg heet water toe, laat trekken en druk vervolgens met de pers. Geen kruimels of stof van de infusie kunnen passeren. Voor koffie is het belangrijk om uw brander te vragen om een grove maling voor de pers! Referentie:19243...
Portfolio (187)
Spanje, Villaobispo De Las Regueras, León
... ervaring. De meester brander stelt dat perfectie niet bestaat, maar altijd het doel is. De meester brander stelt dat er blends zijn die met de tijd trends creëren, "Heilig Hart" is er een van. De meester brander stelt dat, hoewel dezelfde boon varieert met elke oogst, hij in staat is om de essentie ervan te extraheren en te herstellen. Vandaag zal de meester brander je zijn recept leren: Passie, Gevoeligheid, Dromen … Onze espresso bevat "Heilig Hart". En de jouwe? Luis Angel M. T.
Portfolio (3)
Frankrijk, Camphin En Carembault
...Zeker, op de schaal van de brander, prikt het niet zo erg. Maar het is een zeer interessante duo dat we terugvinden in deze maté: een combinatie van Framboos en Citroen. Helemaal anders dan de Mazesthé die zeer citrusachtig is, hier vinden we de kracht van de framboos, verheven door een vleugje citroen. Perfect om je te verfrissen tussen twee activiteiten die je doen zweten. Stijl: Zakje 60g Infusietijd: 5 min Infusietemperatuur: 80°C/175°F Te genieten: Warm of IJs...
Portfolio (47)
Frankrijk, Thiaucourt-Regnieville
...Met de Bloemtablet geniet u van een delicate en rijke geur die urenlang bij u blijft. Versierd met natuurlijke gedroogde bloemen, is deze tablet gemaakt van geurige plantaardige sojawas zonder toevoegingen. U hoeft het alleen maar te breken en het te laten smelten op een brander om onmiddellijk zijn aromatische geur te verspreiden. Geur: Explosieve Zwarte Kers Geur: Bosaardbei Geur: Smoothie Geur: Monoi Perzik Geur: Amber Geur: Mango Papaja Geur: Kersenbloem Geur: Lotusbloem Geur: Witte Orchidee Geur: Chai Latte Thee Geur: Verveine Geur: Kokos Geur: Watermeloen Meloen...
Portfolio (26)
...Torrefazione Gourmet produceert koffie voor cafés en restaurants en heeft de meest prestigieuze erkenning ontvangen die aan koffie kan worden toegekend, de "Cup of Excellence". Het niveau van controle en selectie dat de koffie ondergaat om de erkenning "Cup of Excellence" te behalen, is ongeëvenaard in de hele koffie-industrie. Onze koffie is traceerbaar langs de hele keten van de teler tot de brander, en geselecteerd op basis van hun uitstekende kwaliteit. Voor meer gedetailleerde informatie bezoekt u onze website.
Italië, Varese
La Varesina Caffè biedt haar klanten een ruime keuze aan hoogwaardige koffie met een unieke aroma. Met een traditie die in 1919 is ontstaan, biedt de brander geselecteerde mengsels van groene koffie en andere horecaproducten aan. In de winkel vindt u namelijk rauwe en gebrande koffie, gemalen en cafeïnevrije koffie. U vindt ook verfijnde thee, chocolade, zoetstoffen, suiker en gadgets. La Varesina Caffè wacht op u in het centrum van Varese.
Frankrijk, Paris
...Duik in de betoverende wereld van Early Bird Coffee, de essentie van ambachtelijke koffie. Onze passie voor het kunst van het branden drijft ons om uitmuntendheid te zoeken in elke boon, in elke slok. Als gerenommeerde brander hebben we de belofte gedaan alleen het beste aan te bieden, door zorgvuldig koffie van uitzonderlijke kwaliteit te selecteren, allemaal gecertificeerd als "speciality...
Portfolio (61)
Duitsland, 22113-Billbrook
... hebben we exclusief. Dit omvat koffies met een cultkarakter zoals de Sant Eustachio of specialiteiten zoals espresso gemaakt van 100% Robusta bonen. Bijna alle variëteiten worden rechtstreeks van de brander geïmporteerd. Er wordt veel nadruk gelegd op verse bonen. Daarom wordt de espresso in de kortst mogelijke intervallen besteld.
Frankrijk, Colombes
Beste brander van Frankrijk in 2016, Patrick Moshtael brandt al meer dan 10 jaar met passie zijn koffie in zijn winkel in Colombes. Hij biedt je koffie uit de hele wereld met verbazingwekkende aromatische noten.
Italië, Due Carrare
... brandersysteem in zijn sector, terwijl het de kenmerken van de traditionele verwerkingsmethode behoudt: de "klassieke Venetiaanse methode" die is doorgegeven door de oprichter en meester-brander van het bedrijf. Al geruime tijd biedt de Torrefazione Caffè del Doge naast de traditionele mengsels een brede selectie van pure koffies, die vanwege hun kenmerken geschikt zijn voor de traditionele Italiaanse...
Frankrijk, Bordeaux
DESTINATION is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verwerking, branding, verpakking en distributie van biologische en eerlijke producten. Gespecialiseerd in biologische koffie en thee, heeft het bedrijf zich vervolgens gediversifieerd in biologische kruidenierswaren en biedt zo een breed scala aan kwaliteitsproducten aan. Als brander en importeur van oorsprong koopt Destination zijn...
... na het branden bij de klant aankomt, zodat de versheid het mogelijk maakt om te genieten van de beste smaak. Ze hebben een zeer breed assortiment aan koffiesoorten in verschillende maten, evenals cadeaupakketten en accessoires voor koffie en thee. De branderij zorgt voor diversiteit, zodat iedereen iets voor zichzelf kan vinden. Bekijk het aanbod van KELLERAN!
Portugal, Coimbra
... verfijnen van het aroma en de smaak van de koffie. Uitgevoerd door automatische processen, maar gecontroleerd onder het waakzame oog van de brander, gebeurt dit op een geleidelijke en zorgvuldige manier, waardoor elke boon geleidelijk karameliseert, zijn kenmerken ontwikkelt en alle aroma's vrijgeeft die het omringen.
Zwitserland, Lausanne
... is de branding. Om een uitstekende kwaliteit koffie te garanderen, gebruiken we een brandingssysteem dat uitsluitend op eikenhoutvuur werkt. Dit proces vereist een langzamere brandtechniek dan het gebruikelijke gasbrandingssysteem. De koffie wordt gebrand in een oven bij een temperatuur van 180° tot 200°, met constante supervisie van een expert brander. Elke koffieboon wordt gelijkmatig gebrand, wat de volledige waarde van het aroma van onze koffie benadrukt.
Portfolio (1)
Griekenland, Athens
... koffie. • De TR-1000 heeft een vochtigheidssensor ter bescherming van de kwaliteit van de gebrande koffie. • WIJ KUNNEN VOOR U HET PROFIEL MAKEN VAN ELK TYPE MELANGE DAT U WILT MAKEN EN U ZULT ALTIJD DEZELFDE KWALITEIT VAN KOFFIE HEBBEN. • DEZE MACHINE IS HEEL SLIM, OOK AL KUNT U ELKE FOUT MAKEN TIJDENS HET BRANDEN... BEGRIJPT DE FOUT EN INFORMEERT U... • WIJ LEVEREN DE TR-1000 BRANDER MET 30 VERSCHILLENDE PROFIELS VOOR HET BRANDEN VAN KOFFIE. • U KUNT IN ECHT TIJD DE BRANDTIJD, DE OVERGEBLEVEN TIJD, DE HITTECAPACITEIT, DE LUCHTCAPACITEIT, DE VOCHTIGHEID EN VEEL ANDERE PARAMETERS ZIEN.
Frankrijk, SAINT GERMAIN LAVAL
La Boîte En Fer verkoopt verpakkingen voor thee, koffie, cacao, snoep, zeep en geurstoffen, evenals een grote verscheidenheid aan voedselcontainers. La Boîte En Fer zorgt voor de distributie van allerlei soorten versierde blikken die twee keer per jaar vernieuwd worden. Bent u een brander, chocolatier, snoepmaker, of beheert u een decoratiewinkel, cadeauwinkel of geurwinkel? Of bent u...
Frankrijk, Lattes
... gebruik van ambachtelijke methoden en traditionele ovens. Wat onze gedroogde vruchten uitzonderlijk maakt, is de totale afwezigheid van conserveermiddelen en smaakadditieven. Ze zijn perfect geschikt voor alle momenten van de dag: als snack, bij de thee, als aperitief of om uw gerechten te verrijken. Daarnaast strekt ons assortiment zich ook uit tot gedroogde of gekonfijte vruchten, wat onze...
Italië, Affi
We hebben een lange geschiedenis van passie voor ambachtelijke koffie. Onze branderij is opgericht in de provincie Verona in 1979, aan de oevers van het Gardameer. Voor ons is het produceren van espresso een kunst, een passie die we dag na dag koesteren. Alles begint met een boon: een eenvoudig zaadje dat naar gras ruikt en dat, door de warmte van het vuur en de ervaren hand van de brander...
Duitsland, Hamburg
... gecontroleerd door de brandmeester. De brandingstemperatuur ligt rond de 240°C. Dit traditionele brandproces stelt de brander in staat om alle aroma's, die onze koffies hun bijzondere karakter geven, voorzichtig naar voren te brengen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play