Italië, Campo San Martino
Sinds 1980 is Afinox specialist op zowel nationaal als internationaal niveau in het ontwerp en de productie van technologisch hoogwaardige apparatuur voor de horeca. Door de trends en evoluties in de markt te volgen, heeft het bedrijf zijn aanbod uitgebreid met een steeds rijker assortiment aan apparatuur, waardoor het in de loop der jaren het belangrijkste referentiepunt is geworden voor professi...
Portfolio (90)
Duitsland, Bad Bramstedt
De Wehdeler Gewürzmühle GmbH staat al tientallen jaren voor de hoogste kwaliteit en innovatie in de productie van kruidenmengsels. Ons aanbod omvat een breed scala aan culinaire kruiden voor de voedingsindustrie, evenals speciale kruidenmengsels en oliën voor paardenvoer onder het merk Hippoforte. Onze producten: - Voedselkruiden: Van klassieke kruiden tot exotische kruidenmengsels, bieden wij a...
Portfolio (89)
Spanje, Puntal, El (espinardo)
...BOUILLON GLUTENVRIJ, ALLERGENENVRIJ, VETVRIJ, GEEN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN, GEEN CONSERVEERMIDDELEN...
Portfolio (71)
Oekraïne, Pervomaysky
...Giet de vlokken in een diepe schaal, giet kokend water (kokende melk of bouillon) in een verhouding van 1:1,5 (1,5 kopjes vloeistof per 1 kop vlokken). Meng goed, dek af en laat 3-5 minuten trekken. Voeg zout, suiker, specerijen en boter naar smaak toe.
Portfolio (123)
Frankrijk, Castelnaudary
...In Frankrijk, in Castelnaudary, bereiden we deze "tomaten" cassoulet uit Toulouse volgens een traditioneel recept. We koken de worstjes en de bonen van Franse oorsprong in een bouillon waarvan het familierecept al 3 generaties geheim wordt gehouden. Vetten: 4,3 g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 11,0 g Waarvan suikers: 0,6 g Vezels: 4,6 g Eiwitten: 11,0 g Zout: 0,66 g...
Portfolio (56)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
Kroatië, Donja Voca
... rijk aan eiwitten, mineralen, vitamines en essentiële vetzuren. Ze hebben een positieve invloed op het menselijk lichaam, waardoor het gezonder en veerkrachtiger wordt. Ze zijn een uitstekende keuze in voeding, wat wordt bevestigd door de talrijke ervaringen. Fabrikant: Pharma Herbs d.o.o., Donja voća 27 42245, Kroatië Herkomst: EU Aanbevolen gebruik: Voor het eten wordt aanbevolen om hele zaden 15 minuten in water, bouillon of vruchtensap te weken. Commerciële verpakking: 250 g, 500 g, bulk Ten minste houdbaar tot: Aangegeven op verpakking Ingrediënten: 100% Hennepzaden...
Portfolio (11)
België, Liege
...Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Shin Ramyun heeft Nongshim Shin Ramyun Stir Fry-noedels uitgebracht - een pittige noedel zonder bouillon. Glad, stevig en taai, noedels waar iedereen van houdt, met een speciale kruidenolie om doorheen te mengen, wat een intense rijke smaak creëert die een flinke kick geeft! Het heeft een zoete en pittige smaak met shiitake-paddenstoelen en viskoekjes met het Shin-logo. 130:gram...
Portfolio (227)
Duitsland, Hemer
... Beckers Beste Dierenspecialiteiten is licht verteerbaar en bijzonder aan te raden voor allergieën, omdat er slechts één eiwitbron aanwezig is en het gehele product graanvrij wordt geproduceerd. Alle producten van Beckers Beste Dierenspecialiteiten zijn zonder toevoeging van suiker, kleur-, aroma- en conserveermiddelen. Onze conservering gebeurt volledig natuurlijk in de eigen bouillon. Wij produceren uitsluitend in Duitsland en de ingrediënten komen ook uit Duitsland. Bij ons en ook bij onze leveranciers zijn dierproeven in principe verboden.
Portfolio (69)
...Hier in Servië hebben we een oud gezegde dat onze grootmoeders dagelijks herhalen - een gezonde maaltijd is degene waarvoor je een lepel nodig hebt. Bouillon of soep, een essentieel onderdeel van een maaltijd van goede kwaliteit, vereist enige tijd voor de bereiding. Nou, het vereiste vroeger enige tijd, tot voor kort. Nu heb je slechts 20 minuten nodig om de mooiste groenten die we voor je...
Portfolio (15)
Turkije, Akdeniz / Mersin
WIE ZIJN WE? Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het produceren van poedervoeding en dranken, op zoek naar heerlijke en voedzame voedingsmiddelen. De essentie van een goede maaltijd ligt in de smaak, daarom duiken we diep in de smaken en communiceren we met voedsel. Met onze bewondering voor het samenbrengen van ingrediënten, brengen we de schatten die we tijdens onze reis met voedsel ontdekken...
Portfolio (19)
Spanje, Sta. Eulalia Ronçana, Barcelona
Bio Can Marti is de grootste biologische boerderij in de regio Barcelona voor kwaliteitsvolle scharreleieren. Bron van bruine en witte eieren, onze procedures voldoen aan de biologische regelgeving en certificeringen. Productiecapaciteit van 1 miljoen leghennen per maand. Alle soorten verpakkingen beschikbaar en Incoterm onderhandelbaar - ExW, FOB, CIF, enz. We hebben onze eigen logistiek en servi...
Portfolio (3)
Spanje, La Coruña
Hélix Santa Ana is een Spaans bedrijf dat zich richt op de verkoop van verschillende soorten slakken; aspersa maxima (gros gris) en aspersa müller (petit gris). Wij werken met levende slakken, verkopen gekookt en ingevroren slakkenvlees, gestoomde slakken in pekel, slakkenbaby's en fokslakken. Wij importeren en exporteren binnen de EU. We hebben handelsakkoorden met verschillende producenten (he...
Portfolio (3)
Spanje, Cox (alicante)
...De pittige olijf is een van onze meest verfijnde lekkernijen. Bestaat uit heerlijke ontpitte gordal-olijven, samen met een pittige bouillon waarin we onder andere de volgende ingrediënten benadrukken: pittige paprikapoeder, hete peper en komijn. Deze ingrediënten geven een pittige nuance die zich later in onze olijven zal nestelen.
Portfolio (45)
Frankrijk, Guérande
...Een heerlijke mix van zout en specerijen om alle vis, wit vlees, gestoomde groenten, enz. te accentueren.... Deze samenstelling is perfect afgemeten om gemakkelijk je court-bouillons te laten slagen! Een eenvoudige handeling voor een altijd geslaagde, geurige en verfijnde court bouillon! Te gebruiken om de bereidingen in water op smaak te brengen: vis, pot-au-feu, kip in de pan, schelpdieren, groentebouillons.
Portfolio (42)
Frankrijk, Sentheim
Polen, Kalisz
Frankrijk, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire is in 2004 ontstaan uit de ontmoeting van botanisten, ethnobotanisten en verzamelaars die gepassioneerd zijn door de plantenwereld. Gespecialiseerd in biologische verse plantextracten uit de Franse flora, kiest het laboratorium vanaf het begin voor een originele productiemethode: de planten, verzameld door de bij de onderneming aangesloten verzamelaar-producten, worden direct...
Portfolio (311)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Italië, Trento
... vlees en escalopes op smaak te brengen. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 16 g Granulaire Funghi Porcini Bauer op in 1 liter kokend water en roer: het product is instant. Voor een extra smaakaccent kan de granulaat direct aan risotto, sauzen, gebraden vlees en escalopes worden toegevoegd, in de gewenste hoeveelheid. MET 15% PORCINI-PADDENSTOELEN...
Portfolio (9)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...Escargots helix aspersa maxima gekookt in court-bouillon, verpakt in 10/11 dozijn, klaar voor gebruik.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Noodles worden bereid uit de basis ingrediënten; tarwemeel, havermoutmeel, roggebloem, gerstemeel, water en zout. Alle voedings- en gunstige eigenschappen van granen blijven onveranderd. Door de poreuze textuur nemen noedels de smaken van een bouillon op. Ze koken snel, wat aanzienlijk tijd bespaart. Moderne apparatuur, volledig geautomatiseerd productieproces, naleving van HACCP-normen en -principes, kwaliteitscontrole van het product in alle fasen - van de selectie van grondstoffen tot verpakking en transport. gewicht: 450 g houdbaarheid: 24 maanden...
Portfolio (20)
Frankrijk, Grigny
...Onze verse PÏNJA-noedels zijn van cateraarkwaliteit, gemaakt van tarwebloem: 30%, WATER, ZOUT. Je kunt ze roerbakken, naturel, met groenten of vlees, goed gekruid en geserveerd met allerlei soorten bouillon. Smaak en versheid bij elke hap, dit is het Chinese gerecht bij uitstek. Netto gewicht zak: 200g Aantal zakken per doos: 30 zakken van 200g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
...Nieuwe Generatie Collagene Potion, de lekkerste versie van collageen. Ing: Beenmerg Bouillon, Citroensap, Stevia Extract, collageen hydrolysaat (2,2%), basilicum, munt. - Koud drinken.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Bij Pawell kennen we katten goed. We weten dat ze soms erg kieskeurig zijn als het om voedsel gaat en dat het vaak een onmogelijke missie is om ze iets te laten eten dat ze niet lekker vinden. Daarom hebben we dit natte voer ontwikkeld op basis van ingrediënten van premium kwaliteit. HOOGWAARDIGE PATÉ'S Gemaakt van rundvlees (70%) of kip (70%), een bouillon van mineraalrijk water (29,8%) en hennepolie (0,2%). Dat is alles. En dat is meer dan genoeg! Voor een volle vitaliteit van het kleine harige vriendje zijn de paté's verrijkt met vitamines D3, E, B1, B2, B6 en B12.
Portfolio (18)
... toevoegt, zodat ze niet te lang in het water liggen en te zacht worden. 4. Gemengd met olie Als de gekookte noedels niet onmiddellijk aan een bouillon kunnen worden toegevoegd of voor secundaire kookprocedures kunnen worden gebruikt, roer dan onmiddellijk een beetje olie door de noedels na het koken om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken. 5. Week in ijswater Week de gekookte noedels enige tijd in ijswater om hun textuur en smaak te behouden.
Portfolio (50)
Italië, Forlì
... afgespoeld onder stromend water om alle resten te verwijderen. Het wordt gekookt in water, melk of bouillon, afhankelijk van het soort bereiding: nadat het vocht aan de kook is gebracht, worden de zaden in de pan gegoten en laat men het 20-25 minuten koken. Het kan ook gestoomd of in de oven worden bereid. Biologische perlbare gerst is zeer rijk aan vitamines (vitamine E en B-vitamines) en mineralen (fosfor, kalium, zink, magnesium, ijzer, silicium en calcium).
Portfolio (50)
Frankrijk, Olivet
... maaltijd, rijk aan eiwitten en arm aan vet. Proefadvies Spoel en kook 1 volume rode linzen in 2 tot 3 volumes water (of bouillon), met uien, specerijen... gedurende 15 minuten. Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Rode linzen uit de Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Populaire landen voor deze zoekterm