Frankrijk, Malataverne
... dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën, kooktips en recepten om ze in elke situatie te gebruiken, van pesto tot salades en bouillon. DE ZONGEDROOGDE TOMATEN WEEKEN Voordat je ze in de bereidingen gebruikt, moeten de zongedroogde tomaten in water worden geweekt om ze te rehydrateren en het zout dat is gebruikt voor conservering te verwijderen. Spoel ze goed af onder stromend water en doe ze vervolgens in een pan met koud water en een scheutje azijn. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur.
Portfolio (188)
Italië, Trento
... vlees en escalopes op smaak te brengen. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 16 g Granulaire Funghi Porcini Bauer op in 1 liter kokend water en roer: het product is instant. Voor een extra smaakaccent kan de granulaat direct aan risotto, sauzen, gebraden vlees en escalopes worden toegevoegd, in de gewenste hoeveelheid. MET 15% PORCINI-PADDENSTOELEN...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Noodles worden bereid uit de basis ingrediënten; tarwemeel, havermoutmeel, roggebloem, gerstemeel, water en zout. Alle voedings- en gunstige eigenschappen van granen blijven onveranderd. Door de poreuze textuur nemen noedels de smaken van een bouillon op. Ze koken snel, wat aanzienlijk tijd bespaart. Moderne apparatuur, volledig geautomatiseerd productieproces, naleving van HACCP-normen en -principes, kwaliteitscontrole van het product in alle fasen - van de selectie van grondstoffen tot verpakking en transport. gewicht: 450 g houdbaarheid: 24 maanden...
Portfolio (20)
...Nieuwe Generatie Collagene Potion, de lekkerste versie van collageen. Ing: Beenmerg Bouillon, Citroensap, Stevia Extract, collageen hydrolysaat (2,2%), basilicum, munt. - Koud drinken.
Portfolio (9)
... toevoegt, zodat ze niet te lang in het water liggen en te zacht worden. 4. Gemengd met olie Als de gekookte noedels niet onmiddellijk aan een bouillon kunnen worden toegevoegd of voor secundaire kookprocedures kunnen worden gebruikt, roer dan onmiddellijk een beetje olie door de noedels na het koken om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken. 5. Week in ijswater Week de gekookte noedels enige tijd in ijswater om hun textuur en smaak te behouden.
Portfolio (50)
...Huisgemaakte groentebouillon puur uit de natuur, verse groenten, gedroogd en gemalen samen met de beste specerijen. Zonder toevoegingen, glutamaat of andere onzin die helaas in de meeste bouillons zit. 17g is voldoende voor 500ml kant-en-klare bouillon. Ook te gebruiken als kruiden voor stoofschotels, koolgerechten en andere gerechten. Zoals altijd handgemaakt met de beste ingrediënten uit eigen productie. Premium specerijen, zoals altijd glutenvrij, veganistisch, zonder kunstmatige toevoegingen of aroma's. 100% puur natuur.
Portfolio (15)
Kroatië, Donja Voca
... rijk aan eiwitten, mineralen, vitamines en essentiële vetzuren. Ze hebben een positieve invloed op het menselijk lichaam, waardoor het gezonder en veerkrachtiger wordt. Ze zijn een uitstekende keuze in voeding, wat wordt bevestigd door de talrijke ervaringen. Fabrikant: Pharma Herbs d.o.o., Donja voća 27 42245, Kroatië Herkomst: EU Aanbevolen gebruik: Voor het eten wordt aanbevolen om hele zaden 15 minuten in water, bouillon of vruchtensap te weken. Commerciële verpakking: 250 g, 500 g, bulk Ten minste houdbaar tot: Aangegeven op verpakking Ingrediënten: 100% Hennepzaden...
Portfolio (11)
Portugal, Leiria
... Bereidingswijze: Doe twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg de rijst toe en laat het even koken, breng op smaak. Voeg vervolgens ongeveer 100 ml witte wijn toe en laat deze verdampen. Voeg beetje bij beetje het hete water toe (iets meer dan het dubbele van de rijst) en blijf ongeveer 20 tot 25 minuten roeren. De risotto moet "romig" maar al dente zijn. Wanneer het gaar is, haal het van het vuur en voeg ongeveer 25 g boter toe. Je kunt ook twee eetlepels Parmezaanse kaas toevoegen. Je kunt het water vervangen door room of bouillon. Bestrooi met peterselie, bieslook of basilicum en serveer.
Portfolio (7)
Frankrijk, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80 is een gedroogd eiwit dat voor 80% oplosbaar is en 40% collageen bevat. Deze natuurlijke smaak is ideaal voor het bereiden van bouillon of gelei (zoals rundvlees aspic).
Portfolio (17)
Tunesië, Hammam Sousse
... voegen vaak tomaten toe aan hun couscousstoofpotten. In Libië wordt het soms gemaakt met gierst in plaats van semolina en meestal geserveerd met lam. Tunisiërs daarentegen houden ervan om hun couscous royaal te kruiden met Harissa en serveren het met een visbouillabaisse in bouillon. Verzending: Per Zee 1 kg: 22 008 kg in 20' 25 kg: 20 000 kg in 20' 500g: 22 000 kg in 20'...
Portfolio (43)
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
...Varkenspoten zijn vlees-en-bot bijproducten van derde kwaliteit. Het product wordt gebruikt voor het koken van gelatine, bouillon en soepen. Fabrikant: Oekraïne Kenmerk: Koel, Bevroren Gekoelde producten: 12 dagen bij 0 +4 ºC Bevroren producten: 6 maanden bij -18 ºC...
Portfolio (70)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Frankrijk, La Fouillade
...De varkenskoppaté van de Ferme de la Rousse is perfect voor uw voorgerechten en aperitieven. Het is een specialiteit uit de varkenskeuken. De kop wordt gekookt in een court bouillon waaraan we biologische witte wijn toevoegen om een zeer aangename geur te geven.
Portfolio (11)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks met temperatuurcontrole. Rijping op droesem gedurende 4 maanden. Proeftemperatuur tussen 10 en 12°C Oog: Wit Neus: Bloemig en mineraal Mond: Aroma's van witte bloemen Evenwicht: Droog Bewaarpotentieel: 2 jaar Combinaties van gerechten en wijn: Vis in court-bouillon en kazen. Witte vis in court-bouillon, zeebaars in court-bouillon, coulommiers en brie. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Oekraïne, Kyiv
... intense aroma. De rijke bouillon verzadigt het lichaam snel en verwarmt perfect. Bereid volgens het klassieke recept kan de heerlijke champignonsoep van Panfruit veilig worden geserveerd tijdens een feestelijke gelegenheid. Bereidingswijze: verwijder de zuurstofabsorber...
Portfolio (19)
...Met Lacroix bouillon ben jij vanavond de chef! Belgen laten zich inspireren door onze Lacroix bouillons als smaakmakers voor sauzen en feestgerechten.
Portfolio (16)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... gemakkelijk bouillon kan maken, kan het worden toegepast op alle Koreaanse gerechten zoals ingelegde en gestoofde gerechten, naast bouillon, en kan het ook worden gebruikt voor westerse gerechten zoals steak en pasta. Premium kruidenmix met 27 ingrediënten, het meeste in Korea.","Product Features":" - Je kunt in 1 seconde bouillon maken zonder andere ingrediënten.\n"}...
Portfolio (280)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Hoe te gebruiken Een eetlepel gelatine wordt in een glas koud gekookt water gegoten, 40-60 minuten laten zwellen, daarna verwarmd zonder te koken, met continue roeren totdat het is opgelost en gefilterd. Op een glas gelatine-oplossing voeg je 2-3 kopjes bouillon of siroop toe en laat het afkoelen. Het is toegestaan om de dosering van gelatine te verhogen om jellies met een dichtere consistentie te verkrijgen. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 87,2 Vetten (g / 100g)… 0,4 Koolhydraten (g / 100g)… 0,7 Energiewaarde (kcal / 100g)… 353,6...
Portfolio (178)
Frankrijk, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire is in 2004 ontstaan uit de ontmoeting van botanisten, ethnobotanisten en verzamelaars die gepassioneerd zijn door de plantenwereld. Gespecialiseerd in biologische verse plantextracten uit de Franse flora, kiest het laboratorium vanaf het begin voor een originele productiemethode: de planten, verzameld door de bij de onderneming aangesloten verzamelaar-producten, worden direct...
Portfolio (311)
...Continu kooktoestel 500kg/u vlees Innovatief kook systeem: au bain-marie, sproeibussen voor een gelijkmatige bereiding. Geprogrammeerde toevoer in de kooktoestel voor een gelijkmatige bereiding met sap of vet. (confit, enz...) Innovatie door CEMMI IHM-interface, recepten voor verschillende kookmethoden (in sap, in confit, in water, in bouillon, in olie...) Zachte bereiding (au bain-marie) met thermische olie Regelmatige en gelijkmatige bereiding (schroef zonder einde) CIP aanwezig (optie) Hygiënisch & robuust ontwerp volledig in roestvrij staal Gecertificeerde materialen voor voedselcontact...
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Frankrijk, Ham
...Duik in de heerlijkheden van de zee met onze Vismix, een mengsel van biologische kruiden dat speciaal is ontworpen om uw visgerechten, zeevruchten, schaaldieren, court-bouillon en sauzen te verrijken. Bestaat uit venkel, lavas en tijm, deze combinatie van maritieme aroma's zal een vleugje authenticiteit en mediterrane smaken aan uw recepten toevoegen. Venkel voegt een subtiele anijsnoot toe die...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Italië, Savona
...Eiwitvoeding en concentraten - Voedingsrepen, sportrepen - Chocolade repen met weinig calorieën - Soepblokjes bouillon vetvrij - Frisdranken met weinig calorieën - Wij ontwikkelen nieuwe en speciale voedingsmiddelen, onder gepatenteerde processen op internationaal niveau.
Portfolio (5)
Spanje, Valencia
...We brengen complete uitrustingen mee (paella voor 10/12 personen, gasbrander, messen, snijplanken, spatels om te roeren, spatels om te serveren, keukendoeken, snijgereedschap, om de bouillon te proeven en te koken) en al zijn ingrediënten (vlees, vis, groenten, olie, zout, saffraan, water... alles), zodat groepen van 10/12/14 personen kunnen beginnen met het maken van paella onder begeleiding van...
Portfolio (9)
...USER FOOD company producten werd opgericht in 1995 en is gevestigd in Istanbul, Turkije. Wij zijn producent van fruitgeurende instantpoeders, instantkoffie, 3-in-1 en 2-in-1 koffie, instant droge gist, warme chocolade, melk cacao, geparfumeerde pudding, slagroom, cakebloemmixen, kant-en-klare poedermengsels voor Turkse desserts, deegbakpoeder, suikerachtige vanille, cacaopoeder, koolzuur, kant-en-klare poedermengsels voor soep, zetmeel, maïsmeel, gebakgelei en -room, en bouillon (gehaktballen, kippenmortel, vismortel, enz.). Bezoek onze website op www.usergida.com.tr...
Portfolio (2)
Spanje, Peligros
...Mengsel van specerijen in korrel, te gebruiken als culinaire smaakmaker. Het valt niet onder specifieke kwaliteitsnormen. We raden het gebruik aan voor het op smaak brengen en bereiden van: - Slakken (of andere weekdieren) in bouillon of saus. - Krabben (of andere schaaldieren) in bouillon of saus. Formaat: doos 4Kg, Pot 550g.
...Masse in water strooien en kort laten koken. Voor het verfijnen en kruiden en als basis voor alle donkere sauzen en sappen. Dosering 100 g (4 eetlepels) voor 1 liter water Voedingswaarden/100g poeder (berekende waarden) Energie: 1.150 kJ/274 kcal Eiwit: 11,3 g Koolhydraten: 55,3 g Vetten: 0 g Opslag Goed afgesloten, droog en niet boven kamertemperatuur bewaren. Mogelijke varianten Bouillon&Co braadjus is verkrijgbaar in verpakkingen van 25 kg, 12 kg, 5 kg en 1 kg, en op verzoek ook in de receptuur "Braadjus donker zonder toegevoegd glutamaat".
Portfolio (5)
... website krijgt u een kijkje in ons grondstoffenassortiment. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland vertegenwoordigen wij onder andere de bedrijven Orkla ASA (bouillon en aroma's), Vitana AS (HVP's en vleesextracten) en Seagarden AS (vispoeder en -extracten). Sinds begin 2017 vertegenwoordigen wij ook de bedrijven Pharmactive Biotech Products (natuurlijke extracten) en Depp b.v. (eierschalenmembraan...
Portfolio (19)
Hela International - Nieuwe wegen inslaan met de juiste partner aan uw zijde sinds 1905. Altijd een stap voor zijn, uitdagingen moeiteloos overwinnen en genieten opnieuw beleven - Hela is de juiste partner aan uw zijde om precies deze doelen te bereiken. Als familiebedrijf gaan we nieuwe uitdagingen aan met hart en verstand. Geavanceerde technologieën en jarenlange kennis stellen ons in staat om ...
Portfolio (91)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play