Frankrijk, Castelnaudary
...In Frankrijk, in Castelnaudary, bereiden we deze "tomaten" cassoulet uit Toulouse volgens een traditioneel recept. We koken de worstjes en de bonen van Franse oorsprong in een bouillon waarvan het familierecept al 3 generaties geheim wordt gehouden. Vetten: 4,3 g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 11,0 g Waarvan suikers: 0,6 g Vezels: 4,6 g Eiwitten: 11,0 g Zout: 0,66 g...
Portfolio (56)
Frankrijk, Guérande
...Een heerlijke mix van zout en specerijen om alle vis, wit vlees, gestoomde groenten, enz. te accentueren.... Deze samenstelling is perfect afgemeten om gemakkelijk je court-bouillons te laten slagen! Een eenvoudige handeling voor een altijd geslaagde, geurige en verfijnde court bouillon! Te gebruiken om de bereidingen in water op smaak te brengen: vis, pot-au-feu, kip in de pan, schelpdieren, groentebouillons.
Portfolio (42)
Frankrijk, Sault
AROMA'PLANTES is een Frans bedrijf, gelegen in de Provence, dat al meer dan een eeuw gespecialiseerd is in de productie van aromatische grondstoffen en sinds 1978 biologisch werkt. Met een moderne distilleerderij en een eigen laboratorium levert het bedrijf rechtstreeks aan gespecialiseerde bedrijven in aromatherapie, cosmetica, zeepproductie of parfumerie, zowel in bulk als in verpakte producten.
Portfolio (96)
Frankrijk, Grigny
...Onze verse PÏNJA-noedels zijn van cateraarkwaliteit, gemaakt van tarwebloem: 30%, WATER, ZOUT. Je kunt ze roerbakken, naturel, met groenten of vlees, goed gekruid en geserveerd met allerlei soorten bouillon. Smaak en versheid bij elke hap, dit is het Chinese gerecht bij uitstek. Netto gewicht zak: 200g Aantal zakken per doos: 30 zakken van 200g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Bij Pawell kennen we katten goed. We weten dat ze soms erg kieskeurig zijn als het om voedsel gaat en dat het vaak een onmogelijke missie is om ze iets te laten eten dat ze niet lekker vinden. Daarom hebben we dit natte voer ontwikkeld op basis van ingrediënten van premium kwaliteit. HOOGWAARDIGE PATÉ'S Gemaakt van rundvlees (70%) of kip (70%), een bouillon van mineraalrijk water (29,8%) en hennepolie (0,2%). Dat is alles. En dat is meer dan genoeg! Voor een volle vitaliteit van het kleine harige vriendje zijn de paté's verrijkt met vitamines D3, E, B1, B2, B6 en B12.
Portfolio (18)
Frankrijk, Sentheim
Frankrijk, Olivet
... maaltijd, rijk aan eiwitten en arm aan vet. Proefadvies Spoel en kook 1 volume rode linzen in 2 tot 3 volumes water (of bouillon), met uien, specerijen... gedurende 15 minuten. Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Rode linzen uit de Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Sète
...Voorbereiding voor paella met bouillon: voeg de rijst toe en het is klaar! Verdun de bouillon met een beetje water om de rijst naar jouw smaak te koken.
Portfolio (42)
Frankrijk, Malataverne
... dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën, kooktips en recepten om ze in elke situatie te gebruiken, van pesto tot salades en bouillon. DE ZONGEDROOGDE TOMATEN WEEKEN Voordat je ze in de bereidingen gebruikt, moeten de zongedroogde tomaten in water worden geweekt om ze te rehydrateren en het zout dat is gebruikt voor conservering te verwijderen. Spoel ze goed af onder stromend water en doe ze vervolgens in een pan met koud water en een scheutje azijn. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur.
Portfolio (188)
Frankrijk, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80 is een gedroogd eiwit dat voor 80% oplosbaar is en 40% collageen bevat. Deze natuurlijke smaak is ideaal voor het bereiden van bouillon of gelei (zoals rundvlees aspic).
Portfolio (17)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Frankrijk, La Fouillade
...De varkenskoppaté van de Ferme de la Rousse is perfect voor uw voorgerechten en aperitieven. Het is een specialiteit uit de varkenskeuken. De kop wordt gekookt in een court bouillon waaraan we biologische witte wijn toevoegen om een zeer aangename geur te geven.
Portfolio (11)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks met temperatuurcontrole. Rijping op droesem gedurende 4 maanden. Proeftemperatuur tussen 10 en 12°C Oog: Wit Neus: Bloemig en mineraal Mond: Aroma's van witte bloemen Evenwicht: Droog Bewaarpotentieel: 2 jaar Combinaties van gerechten en wijn: Vis in court-bouillon en kazen. Witte vis in court-bouillon, zeebaars in court-bouillon, coulommiers en brie. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire is in 2004 ontstaan uit de ontmoeting van botanisten, ethnobotanisten en verzamelaars die gepassioneerd zijn door de plantenwereld. Gespecialiseerd in biologische verse plantextracten uit de Franse flora, kiest het laboratorium vanaf het begin voor een originele productiemethode: de planten, verzameld door de bij de onderneming aangesloten verzamelaar-producten, worden direct...
Portfolio (311)
...Continu kooktoestel 500kg/u vlees Innovatief kook systeem: au bain-marie, sproeibussen voor een gelijkmatige bereiding. Geprogrammeerde toevoer in de kooktoestel voor een gelijkmatige bereiding met sap of vet. (confit, enz...) Innovatie door CEMMI IHM-interface, recepten voor verschillende kookmethoden (in sap, in confit, in water, in bouillon, in olie...) Zachte bereiding (au bain-marie) met thermische olie Regelmatige en gelijkmatige bereiding (schroef zonder einde) CIP aanwezig (optie) Hygiënisch & robuust ontwerp volledig in roestvrij staal Gecertificeerde materialen voor voedselcontact...
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Frankrijk, Ham
...Duik in de heerlijkheden van de zee met onze Vismix, een mengsel van biologische kruiden dat speciaal is ontworpen om uw visgerechten, zeevruchten, schaaldieren, court-bouillon en sauzen te verrijken. Bestaat uit venkel, lavas en tijm, deze combinatie van maritieme aroma's zal een vleugje authenticiteit en mediterrane smaken aan uw recepten toevoegen. Venkel voegt een subtiele anijsnoot toe die...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Bussy Saint Georges
... alle soorten diëten. Ze worden ambachtelijk vervaardigd en verkocht in glazen potten met een ecologisch verantwoorde mindset. Wij bieden een breed scala aan diverse producten: - zoutloze basilicum bouillon - wakamé zeewier bouillon - seizoensgebonden groentebouillon - livèche bouillon - maïsbouillon - kippenbouillon - bouillon met pepers... Al onze bouillons en specerijen zijn ambachtelijk en worden geproduceerd in Île-de-France. De groenten worden ingekocht bij lokale winkels en markten. Wij geven de voorkeur aan Afro-Caribische ambachtslieden.
Frankrijk, Paris
...TOTEM is de eerste winkel in ♥️ van de kantoren, toegankelijk van 's ochtends tot 's avonds en verbonden met je smartphone! TOTEM is... Een nieuwe winkelervaring van ontbijt tot diner; Essentiële dagelijkse producten binnen handbereik; Recepten die voldoen aan alle dieetwensen (vegan, vegetarisch, glutenvrij...); Heerlijke, gezonde en smakelijke gerechten en iconische merken zoals Bouillon...
Frankrijk, Paris
... stoffig. Zoals de naam al aangeeft, is de specialiteit van Pelmeni de pelmeni, de ongelooflijk populaire Siberische ravioli die sinds de middeleeuwen in Rusland wordt gegeten, gemaakt van durumtarwe en gevuld met vlees en/of groenten, geserveerd met bouillon, smetana en verse kruiden zoals dille. Pelmeni herinterpreteert de traditionele pelmeni en biedt nieuwe recepten aan, meer afgestemd op de smaak...
Frankrijk, Pont à Mousson
Opgericht in 2003 in Pont-à-Mousson door Régis Bouillon en Jean-François Drouin, heeft Les Brasseurs de Lorraine als doel het ambachtelijke brouwvakmanschap uit Lotharingen nieuw leven in te blazen. Het uitgesproken doel van de twee oprichters is om kwaliteitsbieren te produceren volgens de brouwtraditie van Lotharingen. Alle bieren zijn 100% natuurlijk, puur mout, van hoge gisting en ondergaan...
Frankrijk, L'hay Les Roses
... … - Kruidenier: saus, specerijen, olie, sardines, suiker, bouillon, Maggi, yum yum … Wij bieden kwaliteitsgoederen aan, tegen een voordelige prijs en met snelle levering over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 0788369263.
Frankrijk, Chatelguyon
Frankrijk, Caudry Cedex
Frankrijk, Vigneux Sur Seine
Frankrijk, Paris
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play