Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Onze Bellota Ibérico Lende heeft een intense bordeauxrode kleur met parelachtige vetadertjes, een zachte en romige textuur, een intense en aanhoudende smaak, en een krachtige en aangename geur. Het langzame natuurlijke droogproces en de marinade van paprikapoeder en natuurlijke specerijen, die door de familie al drie generaties lang worden gebruikt, geven onze Bellota Ibérico Lende een ongeëvenaard bouquet.
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... (Cáceres), gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook en oregano. Nettogewicht: 100 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, moet de temperatuur onder de 5ºC zijn. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Maceratie, marineren, vullen, drogen, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Lomo van Iberico Bellota-varkens, Pimentón D.O uit de Vera, gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook. Nettogewicht: 100 gr.
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Spanje, Valencia
XarcuSpain is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de export van gourmetproducten, ambachtelijke, gezonde en ecologische producten van Spaanse oorsprong. Hoewel we gespecialiseerd zijn in gedroogde vleeswaren (Ham, Chorizo en Lomo), vind je in onze catalogus verschillende categorieën. Honingen, Truffels, Likeuren, Oliën en alle soorten Vlees. We richten onze activiteiten op het HORECA-kana...
Portfolio (8)
Spanje, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico is een typisch Spaanse worst, vergelijkbaar met magere coppa, met een fijne en licht gekruide textuur. De pure lomo iberico van Bellota “Cinco Jotas” wordt geproduceerd met de iliopsoas spier van het Iberische varken, dat semi-extensief wordt gehouden op de weiden van het Iberisch Schiereiland. Tijdens de “Montanera” (dit is de specifieke vetfase die uitsluitend betrekking heeft op...
Portfolio (10)
Spanje, Guijuelo
... klanten controle over het gehele productieproces van zijn Iberische producten. Vanaf het moment dat de geselecteerde Iberische varkens worden geboren op onze boerderij "el barrero" van meer dan 100 hectare tot het moment van levering van onze geproduceerde en verhandelde producten via onze nieuwe online winkel. In onze winkel kun je Iberische ham van Bellota of cebo, Iberische schouderham, lende en andere worsten kopen. Directe verkoop vanuit de fabriek.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play