Frankrijk, Paris
Ons bedrijf KYKLOS Green Trade is een Franse onderneming, opgericht in 2021. Wij zijn een gespecialiseerde groothandel in voedingsproducten. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige oliën, meel en suikers aan voor professionals in de voedingsindustrie, restauranthouders, bakkers en patissiers. Wij selecteren onze producten zorgvuldig om onze klanten voedingsmiddelen te garanderen die voldoen a...
Portfolio (15)
Frankrijk, Josselin
...Onze clean-label oplossingen van de Mixeo en Stabeo lijnen, op basis van plantaardige vezels, zijn uw bondgenoten voor uw toepassingen in de bakkerij, banketbakkerij en patisserie. Stabeo vermindert de scheurvorming van uw droge producten en helpt bij het vormen en structureren van uw gevormde producten. Mixeo heeft diverse toepassingen, zoals een vet-mimetic textuur die een vermindering van het vetgehalte mogelijk maakt. Dankzij de grote hoeveelheid vezels die ze bevatten, stellen onze oplossingen u in staat om de vezelinhoud van het eindproduct aanzienlijk te verhogen.
Portfolio (15)
Oekraïne, Odesa
ZIA LLC werd opgericht in 2019 in Odesa, Oekraïne. Vanaf het begin heeft ZIA zich gehouden aan Europese kwaliteits- en servicenormen. Het heeft de beste technologie en apparatuur toegepast onder strikte laboratorium- en schoonheidscontroles. De groei van het bedrijf is gestaag en consistent geweest. In 2022 hebben we ons verder uitgebreid door productie- en opslagcapaciteiten toe te voegen in Ode...
Portfolio (101)
Frankrijk, Merville
Sinds 1880 is het bedrijf Sethness Roquette gespecialiseerd in de productie van karamel die in verschillende vormen wordt gebruikt (vloeibaar, pasta, poeder of stukjes) voor ambachtslieden en de voedingsindustrie. Dankzij een wereldwijde aanwezigheid met zijn 4 productielocaties heeft Sethness Roquette zich weten te vestigen als de leider in de productie van karamel. CARAMELS SPECIALITEITEN De ka...
Portfolio (7)
Frankrijk, Torcy Le Petit
...Zoekt u naar technologisch ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gecontroleerd door ons Technisch Centrum op basis van kwaliteit, traceerbaarheid en prestaties? Wilt u profiteren van een persoonlijke expertise over de doseringen en gebruiksspecificaties van onze ingrediënten en technologische oplossingen? Wilt u op de hoogte blijven en toegang hebben tot ingrediënten die vooroplopen in de trends en technologische ontwikkelingen in de bakkerij?
Portfolio (18)
Frankrijk, Aix En Provence
...De biscottes van Roger zijn trots op het erfgoed dat is overgeleverd van de grootvader van deze derde generatie. Zonder conserveermiddelen, zonder GGO's, zijn de ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw een garantie voor kwaliteit. De Bise-meel (T80) biedt een unieke smaak aan deze toast die in een open mal is gebakken, net zoals vroeger bij de eerste batch van Roger, de bakker uit Aix...
Portfolio (31)
Frankrijk, Warmeriville
...Lijst van ingrediënten : 100% zonnebloemolie Nutri-score: Nutri-score D Voedingswaarden per 100g : Energiewaarde (kcal) 900 kcal / 100g Zout 0 g / 100g Vetten 100 g / 100g Suikers 0 g / 100g Eiwitten 0 g / 100g Verzadigde vetzuren 11 g / 100g Koolhydraten 0 g / 100g Vitamine E 0.06 mg / 100g...
Portfolio (127)
Italië, Verona
...De nieuwe bakkerij van Alberto Olivieri heeft als doel een moderne herinterpretatie van de klassieke bakker te zijn: gericht op het belang van grondstoffen, wil de bakkerij haar klanten een gezond en authentiek product aanbieden dat volgt op de beschikbaarheid en seizoensgebondenheid van de ingrediënten. Bij het ontwikkelen van de merkidentiteit heeft HENRY & CO. verschillende naamoplossingen...
Portfolio (53)
Italië, Martina Franca
...De Frise Integrali zijn een variant van de traditionele frise uit Puglia, gemaakt met volkorenmeel voor een rustieke en authentieke smaak. Deze frise worden gebakken in een houtoven, wat zorgt voor een krokante textuur en een unieke smaak. Ze zijn ideaal om te genieten met extra vierge olijfolie en verse tomaten, of als basis voor vissoepen. De Frise Integrali zijn een ambachtelijk product, bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit om een authentieke en onweerstaanbare smaak te garanderen.
Portfolio (29)
Duitsland, Duesseldorf
...Als graanbedrijf is RNK Impex GmbH in staat om de perfecte ingrediënten voor bakkerij en banket te leveren tegen de beste prijzen. We leveren ingrediënten aan producenten met grondstoffen en hebben een sterke relatie met hen. Dit stelt ons in staat om de producten onder de best mogelijke omstandigheden te verkrijgen.
Portfolio (9)
Italië, Turin
... gecontroleerde landbouwinitiatieven in de regio Isparta. Het eindresultaat is een gedehydrateerd product met meer dan 60% schilkleur en een zeer witte pulp. Ekoterra biedt een portfolio van gedroogde appels aan, variërend van lage vochtigheid (2%) tot gemiddelde vochtigheid (20%), met of zonder schil, en met of zonder extra conserveermiddelen (zwaveldioxide). We bieden verschillende vormen en variëteiten die geschikt zijn voor ontbijtgranen, bakkerij en snackindustrie.
Portfolio (10)
Frankrijk, L'union
...Onze verbeteringsmiddelen voor de bakkerij bieden een echte tolerantie en efficiëntie, wat leidt tot de productie van brood met de kwaliteiten die de klant verwacht (krokant, volume, kleur, textuur). CARIF beschikt over verschillende lijnen van ingrediënten voor de bakkerij: De CARIMIX die het werk van professionals verbetert en vergemakkelijkt door één of meerdere parameters van het deeg te...
Portfolio (12)
Spanje, Alhama De Murcia
...In de wereld van de bakkerij speelt het gebruik van verbeteringsmiddelen, concentraten en voorgebakken producten een cruciale rol in de kwaliteit van de eindproducten. Deze ingrediënten verbeteren niet alleen de textuur en smaak van de gebakken producten, maar vergemakkelijken ook het productieproces in de bakkerijen. De verbeteringsmiddelen voor de bakkerij zijn additieven die worden gebruikt...
Portfolio (7)
Turkije, Beylikdüzü
...De chocolade van PMF heeft een magische touch in de productie van bakkerij en zoetigheden. De ingrediënten van de PMF-chocolade zijn zorgvuldig geselecteerd om de kwaliteit van het eindproduct voor de klant te waarborgen.
Portfolio (9)
Spanje, Tafalla
...Probeer onze nieuwe havermoutmuffins, gemaakt in onze bakkerij met dezelfde zorg voor de ingrediënten. Deze muffins zijn rijk aan eieren en vrij van gehydrogeneerde vetten en palmolie. Haver is de graansoort die de meeste eiwitten levert, eiwitten van hoge biologische kwaliteit, omdat ze bijna alle essentiële aminozuren bevatten. En laten we de talloze andere voordelen niet vergeten, zoals het...
Portfolio (9)
Turkije, Kilis
...De productie lijn voor Arabisch brood (automatische bakkerij) is een volledig automatische productielijn, van het mengen van ingrediënten tot het afkoelen van brood via verschillende opeenvolgende machines. Brood staat bekend als Arabisch brood, Libanees brood of Syrisch brood, en het heeft zich de laatste tijd over de hele wereld verspreid vanwege de voordelen en positieve eigenschappen...
Portfolio (5)
Frankrijk, Canejan
... luchthaven. Dynamisch wegen legt efficiënt de metingen vast van levende dieren of objecten die tijdens het wegen bewegen, zoals vloeibare ingrediënten tijdens het batchbereidingsproces in een commerciële bakkerij, een chemische fabriek of tijdens de betonproductie. Helder verlicht LCD-scherm dat duidelijk zichtbaar is onder alle lichtomstandigheden Ingebouwde capaciteitsindicator op het scherm om eventuele overbelastingen eenvoudig te controleren Programmeergeschikte achtergrondverlichting die kan worden ingesteld op...
Portfolio (1543)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
...Speculaasbrood met een zachte textuur en een intense smaak van speculaaskruiden. Ingrediënten: tarwebloem*, HONING, hele EIEREN (buiten), boter, rietsuiker*, MELK*, speculaaskruiden (cannelle, anijs, gember, kardemom, koriander, kruidnagel, steranijs). * Ingrediënten uit de biologische landbouw Portie ongeveer 140 g. Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte en licht. Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, vetten: 25,4 g, waarvan verzadigde vetzuren: 15,7 g, koolhydraten: 52,6 g, waarvan suikers: 27,4 g, eiwitten: 5,6 g, zout: 0,7 g 150:g...
Portfolio (3)
Italië, Belpasso
...Een zoete traktatie om op te knabbelen. Bereid met geselecteerde ingrediënten en volgens de ambachtelijke traditie. Een eenvoudig maar onweerstaanbaar recept. Ook beschikbaar in andere varianten: pistache, amandel, amandelen en gekonfijte sinaasappel. Ook beschikbaar voor de patisserie-lijn, in bulk.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Seauve Sur Semene
...Ingrediënten: Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkippen, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter, lactose (melk), volle melkpoeder, magere melkpoeder, emulgator: zonnebloemlecithine (E322), vanille-aroma.] (4,8%), gedroogde abrikozen (4,8%): abrikozen, amandelen (4,8%), bakpoeder, zout. Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkip, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter...
Portfolio (12)
Spanje, Torrent
... anthocyanines kan unieke en interessante kleuren opleveren. bieden unieke en interessante kleuren. De anthocyanine wordt geëxtraheerd uit vrijwilligers en groenten, zoals de schil van druiven, vlierbessen, rode kool, rode radijs, paarse maïs, paarse suiker, enz. rode radijs, paarse maïs, paarse zoete aardappel, paarse wortel, enz. Toepassingen : Dranken, Ingeblikte producten, Jam en Gelei, Snoep, Voorbereide Voeding, Bakkerij.
Portfolio (31)
...Grondstof voor de bakkerij, de vetmix en het bakvet. Ingrediënten Vetten afkomstig van noten Verpakking Stalen vaten, kartons Houdbaarheid 1 jaar na productiedatum Chemische en fysieke kenmerken FFA (%) NEN-EN-ISO 660 Max 0,06 Vochtigheid (%) NEN-EN-ISO 662 Max 0,05 Verontreinigingen NEN-EN-ISO 663 Negatief Kleur Lovibond (51/4 inch) NEN 6308 30Y, 3, Goud Peroxide-index bij lading (meg/kg) NEN-EN-ISO 3960 Max 0,5 Relatieve dichtheid bij 20oC NEN-EN-ISO 3961 50-60 Smeltpunt (van de vetfase) (oC) Eigen methode 36-39...
Portfolio (5)
Spanje, A Coruña
...Wij zetten in op traditie, door de typische Galicische zoetigheden te vervaardigen. We beschikken over de beste patissiers die met zorg de meest selecte ingrediënten behandelen. Producten die opvallen door hun sappigheid, smaak en goede conservering, om de meest veeleisende smaakpapillen te verwennen.
Portfolio (5)
Spanje, Puente Genil
...De pestiño is een van de meest traditionele zoetigheden uit Andalusië, al genoemd door Serafin Estébanez Calderón in 1845 in zijn verzameling "Escenas Andaluzas". Ambachtelijk bereid en met respect voor het oude recept van deze heerlijke zoetigheid, gemaakt met edele ingrediënten, zonder toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen en met de kwaliteitsnormen die een zoetigheid als de pestiño vereist. Een goede pestiño moet onder andere bladerdeegachtig zijn en breken of scheuren bij het proeven. Geniet van een klein genot met onze pestiños en deel ze met uw familie en vrienden.
Portfolio (3)
Spanje, Peligros
Productos Ruca werd opgericht in 1948 in de stad Granada als resultaat van de samenwerking tussen verschillende leden van de families Martín Molina en Rubio Casero. We begonnen onze activiteiten als leveranciers van kruiden en specerijen voor de traditionele "MATANZA" van het varken in huiselijke kring, en geleidelijk hebben we ons gespecialiseerd in de productie van "CONDIMENTOS PREPARADOS" voor...
Spanje, Villajoiosa
... worden gebruikt als grondstof voor verschillende gebieden van de voedingsindustrie: PLANTAARDIG VLEES; SPORT & VEGAN VOEDING; REPEN & KOEKJES; KAAKALTERNATIEVEN; Bakkerij; ZUIVEL & ZUIVELALTERNATIEVEN; GEZONDE VOEDSEL; DRANKEN; MAYONNAISE EN SAUCES; PINDAPASTA; VOEDINGSSUPPLEMENTEN; KOKENDE ADDITIEF VOOR HET VERRIJKEN VAN DE VOEDING MET EIWITH (GRANEN, SALADES, SMOOTHIES, ETC.); ANDERE VOEDSELTOEPASSINGEN (ZOETWAREN, BABYVOEDINGSPRODUCTEN EN DIERENVOEDINGSPRODUCTEN); VOOR EXTRUSIE.
Portfolio (2)
België, Lokeren
...Voor professionele bakkerijen en cafés bieden wij zorgvuldig geselecteerde chocolade- en banketbakkerijbenodigdheden die kwaliteit en smaak combineren. Ons uitgebreide assortiment stelt vakmensen in staat om meesterwerken te creëren. Van chocolade, snoep en meelproducten tot decoratieve materialen, alles wat u nodig heeft, vindt u op één plek. Maak het verschil voor uw klanten met verse en hoogwaardige ingrediënten, en til uw creaties naar een hoger niveau. Met de betrouwbare producten van onze leveranciers, bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw bakkerij of café.
Portfolio (1)
Duitsland, Niederkrüchten
... pompoenpitolie vindt zijn plaats in de hogere gastronomie en in de verwerkende bakkerij-industrie. Meer informatie: De olie wordt gemaakt van de geroosterde zaden van de pompoen. De olie wordt verkregen door middel van koudpersen en heeft een groenachtige kleur. Het is een koudgeperste olie. Pompoenpitolie heeft een nootachtige en aromatische smaak en wordt graag in de keuken gebruikt om gerechten en salades te verfijnen. Aangezien de olie werkzame stoffen zoals vitamine A, E en carotenoïden bevat, wordt het ook in de cosmetica-industrie gebruikt. Hier...
Portfolio (93)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play