Frankrijk, Creissels
...Wij ontwerpen en vervaardigen tanks voor de yoghurtproductie, speciaal gericht op ambachtelijke productie (kleine volumes), om de diversificatie van producenten te vergemakkelijken en te ondersteunen.
Portfolio (45)
...Heerlijke verse kaas gemaakt van gepasteuriseerde melk van onze koeien. De zachte en authentieke textuur zal je betoveren. Ideaal bij salades of desserts.
Portfolio (21)
Italië, Brusaporto
Ambachtelijke pastafabriek sinds 1970. Pastificio Davena produceert verse gevulde pasta met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met respect voor de traditie en geavanceerde productieprocessen. Pastificio Davena is de keuze voor wie een betrouwbare partner wil, een leverancier die in staat is om een nauwkeurige service te bieden en te voldoen aan de verschillende en complexe behoeften. P...
Portfolio (10)
Frankrijk, Esquiule
...De kaaswinkel Balaka is de specialist in boeren Ossau Iraty kaas. We kopen verse kazen en rijpen deze 4 tot 8 maanden in onze kelder in het Baskenland. Deze kazen worden uitsluitend geproduceerd door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Handmatige en ambachtelijke rijping. Deze kaas heeft een AOP. Beschermde oorsprongsbenaming.
Portfolio (8)
Italië, Pasturo
Carozzi Formaggi bevindt zich in Pasturo. Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in om de waardevolle ambachtelijke vaardigheden van de kaasmakers te combineren met de eisen van de modernere smaak. Het resultaat is een breed scala aan unieke kazen, voortgekomen uit een sterke passie en enkele gelukkige inzichten, die door de jaren heen prestigieuze erkenningen hebben ontvangen. ARTIGIANALITÀ: We...
Portfolio (7)
Nederland, Arnhem
... wel?Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. (ZAKEN)LUNCH ‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?
Spanje, Alcalá La Real (jaen)
Ambachtelijke kaas- en zuivelproducten. Gespecialiseerd in geperste kazen, verse kazen, halfgerijpte en gerijpte geitenkazen, zowel van gepasteuriseerde melk als van rauwe melk. Ook lactosevrije geitenkaas en natuurlijke geitenyoghurt. Onze producten onderscheiden zich door hun kwaliteit, smaak en authenticiteit, en zijn door de jaren heen erkend in prestigieuze regionale, nationale en internationale wedstrijden.
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...de zeewaternevel op de weiden brengen waar de koeien van eten, wat de kaas een speciale en kenmerkende smaak geeft. De verfijning van onze Meester Ambachtelijke Kaasmaker en Meester Ambachtelijke Rijper van Kaas heeft onze kazen een unieke smaak gegeven. Desondanks hebben onze kazen meer dan 25 nationale en internationale erkenningen verzameld, met als hoogtepunt de super gouden medaille op de World Cheese Awards 2019-2020.
Portfolio (3)
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Frankrijk, Auros
... van boeren, slagers en traiteurs, hebben wij altijd de lokale en ambachtelijke vaardigheden verdedigd. Bij MAISON VOISINE hebben we twee locaties die voortkomen uit een familiale samenwerking: een productieplaats in PAU met Frédéric Lacoste, Meester Ambachtsman Traiteur en een locatie voor productselectie, koude opslag en orderverwerking in AUROS, nabij BORDEAUX. Hier hebben we een marketingtool...
Portfolio (31)
België, Queue-Du-Bois
De Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasboerderij die gespecialiseerd is in de productie van verse kazen. Ze behoudt een eeuwenoude knowhow in het valoriseren van de melk van de boerderijen in het Pays de Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de verse kazen van LA FERME BIDELOT. De kaasboerderij heeft verschillende lijnen van verse kazen...
België, Puurs
Reeds jarenlang zijn wij producent van ambachtelijke zuivelproducten. De melk die we hiervoor gebruiken is uitsluitend afkomstig van de koeien in ons eigen melkveebedrijf. Door het nauwgezet sturen van de voeding van onze koeien, kunnen wij een zeer constante samenstelling van onze melk garanderen en dus zeer stabiele en kwalitatieve producten aanbieden. Onze specialiteit is onze verse...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Ciplet
... en versheid. Wij zijn ook groothandelaar in eieren, kazen, verse room en andere zuivelproducten. Overal in Wallonië hebben we talrijke referenties en tevreden klanten in de grootdistributie, supermarkten, winkels, de horeca, zuivelwinkels, delicatessen... Onze prijzen zijn zeer concurrerend en we zorgen voor leveringen in de kortst mogelijke tijd.
België, Vielsalm
Vasedel is een bedrijf gevestigd in de Ardennen en opgericht in 1987. Gespecialiseerd in de productie van verse kaas op basis van koemelk en geitenmelk. Actief in Europa en Noord-Afrika, positioneert kaasfabriek Vasedel zich als producent van gezonde kaas.
... willen kleine lokale producenten ondersteunen door een actieve samenwerking met consumenten te creëren. Hun hoogwaardige gastronomische uitmuntendheden moeten voortbestaan om de traditie levend te houden. We bieden de smaak van ambachtelijke kaas met gerijpte en verse kazen en de heerlijkheid van recepten die op een authentieke manier zijn gemaakt om thuis te delen met wie u maar wilt. Bbuono heeft...
... Honing, Monoflorale Honing, zoals Rozemarijnhoning, Tijmhoning en Sinaasappelhoning. Cenceñas Taarten voor Gazpachos, Gazpacho Taarten, Ambachtelijke Taarten, Taarten voor Gazpacho Manchego, Hoofd Ingrediënten Gazpacho Manchego. De beste Gedroogde, Gekookte en Verse Vleeswaren uit de Sierra van Albacete. Peper Salchichón, Chorizo la Mancha, Chorizo del Infierno, Uienbloedworst, Witte Butifarra...
België, Grez-Doiceau
De Cantine van Géraldine is een op bestelling werkplaats voor de ambachtelijke bereiding van zoete en hartige taarten, gemaakt met verse en seizoensgebonden producten. De Cantine van Géraldine heeft geen winkel; alles gebeurt rechtstreeks in de werkplaats. Onze kaart varieert afhankelijk van de seizoenen (seizoensgebonden fruit en groenten, zoals aardbeien, rabarber, witloof...) en de belangrijke...
...dat aandacht heeft voor de evolutie van de tijden en in staat is om alle consumenten de smaak van zijn kazen te bieden. Een echt voorbeeld van Made in Italy, waar de ambachtelijke zorg in de productie samenkomt met geavanceerde technologie.
Frankrijk, Saint Arnoult En Yvelines
Gelegen in Saint Arnoult in Yvelines, in het departement Yvelines (78), biedt Le Cellier à Fromages een selectie van A.O.P. rauwmelkse kazen, maar ook van boerderijkazen die op een meer vertrouwelijke manier worden geproduceerd. Marie Montini, kaasmaakster opgeleid door een van de beste vakmensen van Frankrijk, biedt ook ultra verse zuivelproducten aan: boter, rauwe melk, verse kaas (zacht of...
Spanje, Granada
... de oude kaasmeesters, waarbij we de traditie respecteren en met zorg alle fasen van het leven van onze kazen verzorgen, van de productie tot het moment dat ze op de tafel van onze klanten komen. Schapen-, geiten- en koemelk kazen, verse, zachte, gerijpte kazen, ricotta. We hebben de kaas die past bij uw tafel, bij uw bedrijf.
Italië, Padova
... ITALIAANSE PASTA, VERS OF GEDROOGD, DIE ALLEEN WORDT GEPRODUCEERD MET DURUMWHEATMEEL. WE HANDELEN IN DE BESTE ITALIAANSE WIJNEN, VOORNAMELIJK UIT DE VENETIAANSE REGIO, ZOALS PROSECCO, AMARONE UIT VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. WE BIEDEN ASSISTENTIE VOOR KOPERS DIE GEÏNTERESSEERD ZIJN IN DE BESTE BIJZONDERE PRODUCTEN UIT DE ITALIAANSE GASTRONOMIE, ZOALS EXTRAVIRGIN OLIE, MOZZARELLA KAAS, TOMATEN (GEDROOGD OF VERS). GRAAG HOREN WE WAT U ZOU WILLEN KOPEN, EN WE ZULLEN U EEN OFFERTE DOEN.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play