Italië, Orbassano
...De zwarte ravioli van verse pasta met inktvisinkt, gevuld met gerookte zalm, zijn een waar gastronomisch meesterwerk, ontworpen voor fijnproevers die de complexiteit en verfijning van vis smaken waarderen. De verse pasta, gekleurd en verrijkt met inktvisinkt, geeft deze ravioli een elegante donkere tint en een subtiele hint van de zee, wat een unieke visuele en smaakcontrasterende ervaring biedt met de vulling.
Portfolio (57)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
... smakelijke vlees is de "Label Rouge" zalm perfect voor een verscheidenheid aan gerechten, van sushi tot gegrilde gerechten. De superieure kwaliteit maakt het een voorkeurskeuze voor chefs en kookliefhebbers. Door te kiezen voor de "Label Rouge" zalm, kiest u voor een product dat uitzonderlijke smaak combineert met een toewijding aan verantwoorde kweekpraktijken.
Portfolio (8)
Italië, Acquaviva Picena
...Giet de inhoud van de verpakking in een pan en voeg 800 g water en een klontje boter toe. Kook gedurende 18 minuten op middelhoog vuur en roer er aan het einde van de kooktijd een klontje boter door. Variatie op het recept: Voeg aan het einde van de kooktijd gebakken spek of gegrilde zalm of andere naar wens apart gebakken ingrediënten toe. De bereide risotto is voor 2/3 porties.
Portfolio (3)
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Wissous
Ons verwerkingslaboratorium, gelegen in Île-de-France, is gespecialiseerd in de voorbereiding en verwerking van zeeproducten. Wij bieden een scala aan diensten aan, van fileren tot portioneren, evenals de voorbereiding van bewerkte producten zoals gerookte zalm en andere op maat gemaakte specialiteiten. Onze moderne faciliteiten, die voldoen aan de sanitaire normen, garanderen een optimale...
België, Waterloo
... Oorspronkelijk gespecialiseerd in uitsluitend wilde kaviaar, heeft Caspian Tradition zich aangepast aan de markt door andere soorten steuren uit verschillende herkomsten aan te bieden, maar ook andere specialiteiten in viskaviaar zoals zalmeieren, foreleieren en andere delicatessen zoals King crab, foie gras, gerookte zalm en steur, saffraan, truffels, enz.
Frankrijk, Paris
...chocolade, evenals enkele Russische specialiteiten, borsjt, koulibiak, pirojki of thee... PETROSSIAN, de kaviaarspecialist, profiteert van de belangstelling voor gastronomische producten. In Frankrijk, en steeds meer internationaal, combineert het luxe delicatessen met horeca. PETROSSIAN is synoniem geworden met kaviaar, dat hij aan de Fransen introduceerde. Bijna een eeuw later - het eeuwfeest is in...
Portfolio (5)
Frankrijk, Carquefou
... * Halfzout: schenk, buik, schouder * Roken op traditionele wijze: worst, schenk, buik, schouder * Slagerij-specialiteiten: roasts (Orloff, spek, gerookt, met pruimen...) Zomerassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: chipolata's, chipolata's met kruiden, merguez, braseworst, gehakt, vulling, grillchorizo, varkenshaas...
Italië, Forte Dei Marmi
... gras, en een selectie van grappa, DOC-wijnen en prestigieuze champagne uit het nationale grondgebied en buitenlandse wijngaarden. De keuken bereidt kant-en-klare gerechten met specialiteiten uit de zee en het land, verse pasta, mosterd, confituren en verfijnde creaties van ambachtelijke zoetwaren, die je thuis of ter plaatse kunt proeven in een aangename omgeving waar de vriendelijkheid van de beheerders een extra ingrediënt is om de proeverij van verfijnde voedingsmiddelen en dranken onvergetelijk te maken.
Duitsland, Wiesbaden
... hier kort opsommen: Alpenkruidenextract van kruiden die in de Alpenregio op meer dan 1.000 meter boven zeeniveau worden geteeld Boterextract (diacetylvrij) Curcuma-extract (Xanthorrhizol) Pinda-extract (allergenvrij) Venkel-extract (estragolarm) Vlees- en visextracten (rund, varken, wild, kip, lam, schelp, zalm) Hopextracten Cacao-extracten met verschillende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Rungis
... zijn voornamelijk regionale charcuterie, foie gras, Label Rouge zalm, verse producten en ook samengestelde salades. Gastronomie: Productie van regionale en buitenlandse specialiteiten. Tel.: 01 46 87 33 00.
Het bedrijf ESPOSITO snc is gespecialiseerd in de verwerking van Noorse Kabeljauw, Stokvis en Baccala. In het bijzonder in de verwerking en voorbereiding van stokvis en baccala met weken en fileren. Een sterke troef van het bedrijf is het uitgebreide distributienetwerk dat een commercialisering van het product op het gehele nationale grondgebied mogelijk maakt. In zijn sector neemt het bedrijf een...
Italië, Gravina In Puglia
Fijne rokerij voor ADAM biologische zalm en innovatieve snacks van de beste soort.
Zwitserland, Killwangen
Pinot Noir zalm, Alaskaanse wilde zalm en forelfilets (handgefileerd) gerookt. Gerookte eendenborst en hertenvleesfilet. Verse kreeft. Gerookt op beuken- en berkenhout.
Online visverzending voor diepgevroren zeevis, zalmfilet, gerookte zalm, snoekbaarsfilet, black tiger garnalen, garnalen, gambas, kreeft, inktvis, mosselen en nog veel meer!
Duitsland, Eltville
...Groothandelaar en importeur van zalm en zalmfilets uit Schotland, gerookte zalm / gravlax uit Schotland / Noorwegen, verse en diepgevroren vis.
Zwitserland, Trin Mulin
Leverancier van wilde zalm uit Alaska, Hübner Bio Line-producten, evenals leverancier en importeur van zeezoutproducten uit Spanje. Markt en online handel in heel Zwitserland.
Oostenrijk, Parndorf
Topklasse delicatessen voor de horeca, groothandel en detailhandel! Met een focus op Noorse gerookte zalm, kaviaar, Franse visconserven, Franse wildconserven, champagne, prosecco.
... typische specialiteiten uit zowel de Italiaanse als de Indiase keuken (tandoori vis, zalm, dorade, garnalen). Een warme en gastvrije locatie. Restaurant Sapori del Mondo bevindt zich op Via Emilia Ovest 17/a in Parma. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, bel 0521291519.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play