Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
... smakelijke vlees is de "Label Rouge" zalm perfect voor een verscheidenheid aan gerechten, van sushi tot gegrilde gerechten. De superieure kwaliteit maakt het een voorkeurskeuze voor chefs en kookliefhebbers. Door te kiezen voor de "Label Rouge" zalm, kiest u voor een product dat uitzonderlijke smaak combineert met een toewijding aan verantwoorde kweekpraktijken.
Portfolio (8)
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Wissous
Ons verwerkingslaboratorium, gelegen in Île-de-France, is gespecialiseerd in de voorbereiding en verwerking van zeeproducten. Wij bieden een scala aan diensten aan, van fileren tot portioneren, evenals de voorbereiding van bewerkte producten zoals gerookte zalm en andere op maat gemaakte specialiteiten. Onze moderne faciliteiten, die voldoen aan de sanitaire normen, garanderen een optimale...
Frankrijk, Paris
...chocolade, evenals enkele Russische specialiteiten, borsjt, koulibiak, pirojki of thee... PETROSSIAN, de kaviaarspecialist, profiteert van de belangstelling voor gastronomische producten. In Frankrijk, en steeds meer internationaal, combineert het luxe delicatessen met horeca. PETROSSIAN is synoniem geworden met kaviaar, dat hij aan de Fransen introduceerde. Bijna een eeuw later - het eeuwfeest is in...
Portfolio (5)
Frankrijk, Carquefou
... * Halfzout: schenk, buik, schouder * Roken op traditionele wijze: worst, schenk, buik, schouder * Slagerij-specialiteiten: roasts (Orloff, spek, gerookt, met pruimen...) Zomerassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: chipolata's, chipolata's met kruiden, merguez, braseworst, gehakt, vulling, grillchorizo, varkenshaas...
Frankrijk, Rungis
... zijn voornamelijk regionale charcuterie, foie gras, Label Rouge zalm, verse producten en ook samengestelde salades. Gastronomie: Productie van regionale en buitenlandse specialiteiten. Tel.: 01 46 87 33 00.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play