Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Turkije, Mersin
Duitsland, Düsseldorf
...BRONSGETROKKEN Langzaam gedroogd Traditionele methode Extra-gekalibreerde harde tarwegries Handgemaakte pasta, die uit brons is getrokken en een langzame droogbehandeling heeft ondergaan om de kwalitatieve eigenschappen van het grondmateriaal zoveel mogelijk te behouden. INGREDIËNTEN: Harde tarwegries, water. GEWICHT 0,5 kg MERK De Kleine Prins Wonderlijke Food-serie Gemaakt in Italië...
Portfolio (2)
Turkije, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spaghetti Gerst Rigatoni Kleine Parels Rotini Charleston Elleboogjes Grote Parels Noedels Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Grote Fusilli Grote Elleboogjes Penne Rigate Grote Schelpen Sedani Rigati Farfalle Couscous Kleine Schelpen Lumache Liche Kroon Wielen Sterren Duwers Bucatini Snelle Penne Pasta Snelle Fusilli Pasta Driekleur Volkoren pasta Volkoren pasta Gerst Instant Gist Geraffineerde Zonnebloemolie www.obamakarnar.com...
Portfolio (10)
Tsjechië, Praha 1
...waarbij wordt gegarandeerd dat het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en zuiverheid. Met een 1000-korrelgewicht van 30-32 en een vochtgehalte van maximaal 12%, is deze tarwe ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van zijn klanten. De tarwe heeft ook een natte gluteninhoud van minimaal 26% en een droge gluteninhoud van minimaal 10%, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan bak- en kooktoepassingen. Of het nu wordt gebruikt in brood, pasta of andere culinaire creaties, Hard Red Wheat Grade 2 is een betrouwbare en voedzame keuze voor zowel consumenten als fabrikanten.
Portfolio (33)
Litouwen, Kaunas
...Deze pasta is gemaakt van volkoren speltmeel. Spelt is een van de oudste graangewassen. Het was al bekend in de Steentijd en wordt zelfs in de Bijbel genoemd. In tegenstelling tot andere tarwevariëteiten is spelt tarwekorrel bedekt met schubben, die het beschermen tegen ziekten en plagen. Speltkorrels bevatten bijna alle voedingsstoffen en vitamines die nodig zijn voor gevarieerde voeding. De...
Portfolio (23)
Verenigd Koninkrijk, London
...www.obamakarnar.com Spaghetti Gerst Rigatoni Kleine Parels Rotini Charleston Elleboogjes Grote Parels Noedels Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Grote Fusilli Grote Elleboogjes Penne Rigate Grote Schelpen Sedani Rigati Farfalle Couscous Kleine Schelpen Lumache Liche Kroon Wielen Sterren Duwers Bucatini Snelle Penne Pasta Snelle Fusilli Pasta Driekleur volkoren pasta volkoren pasta Gerst Instant Gist Verfijnd Zonnebloemolie www.obamakarnar.com...
Portfolio (9)
Duitsland, Neuss
...Pasta Hartwijnpasta in verschillende vormen en kwaliteiten in verpakkingen van 500 g en 5 kg. Klassieke vormen Lang en Kort - Speciale vormen - Tricolore - Volkoren - Biologisch Tot onze klanten behoren onder andere bekende inkoopgemeenschappen en producenten van fijnkostsalades, evenals cateringbedrijven.
Portfolio (8)
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
...Samenstelling: 70% tarwebloem Type 110 (Deelvolkoren) 30% tarwebloem volkoren Type 150 en water. Bakken: maximaal 4 tot 6 minuten Bewaren op een droge en gematigde plek, beschermd tegen vocht. Allergenen: Gluten Pasta: 500g...
Portfolio (10)
Tunesië, Hammam Sousse
...In Noord-Afrika en delen van het Midden-Oosten wordt couscous beschouwd als het ultieme comfortfood. Net zoals rijst voor de Perzische keuken of pasta voor Italianen, wordt couscous bijna als heilig vereerd - een voedsel om elke dag van te genieten en om speciaal aan te kleden voor bijzondere gelegenheden. Tegenwoordig kennen de meeste mensen alleen de fabrieks geproduceerde versie die in een...
Portfolio (43)
Frankrijk, Grigny
... "Al dente" kookresultaat in minder dan 30 seconden garanderen. "Geen te gaar en plakkerig pasta meer, snel en economisch, dit product is toegankelijk voor iedereen en ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, voor bereiders van kant-en-klaar maaltijden, restaurants, fastfoodketens en thuisbezorgdiensten. VERPAKKING: 4 x 2,5 kg = 10 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...Onze bloem bevat de volledige graankorrel. Rijk aan koolhydraten is het een bron van duurzame energie voor ons lichaam. Aangezien het volkoren is, bevat het ook vezels en tal van voedingsstoffen zoals de B-vitamines die nuttig zijn voor ons algemeen welzijn. Pasta? Dat maak ik zelf! Gebruik: alleen of in combinatie voor uw zelfgemaakte pasta, soepen, nagerechten, taarten, broden...
Portfolio (15)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
... onze pasta te waarborgen, gebruiken we het bronwater Aurèle, diep gewonnen en afkomstig uit Jandun in de Ardennen. De pasta wordt met liefde gemaakt, en we hechten veel waarde aan lokale knowhow. We distribueren Les Nominettes voornamelijk in producentenwinkels, delicatessenwinkels en restaurants. Veel sterrenchefs bereiden Les Nominettes op verschillende creatieve manieren. Onze producten zijn...
Portfolio (17)
Nederland, Gorinchem
Heerlijke Italiaanse pastagerechten maak je klaar met onze korte of lange pasta. Smakelijke deegwaren die rechtstreeks geïmporteerd worden uit Italië. Wij bieden ambachtelijke pasta uit Italië die uitsluitend handgemaakt worden door zorgvuldig geselecteerde pastamakers. De Italiaanse passie spat ervan af! Bij Pastaficio vind je alles wat je nodig hebt. Van volkoren pasta tot spelt pasta of van...
Italië, Carmagnola
...tagliatelle, eierpasta, lasagnevellen en volkoren pasta. Ze maken gebruik van moderne installaties en apparatuur en zijn in staat om te voldoen aan de nieuwe verpakkingsvereisten die de markt vraagt. De kantoren zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00. De winkel is geopend: Dinsdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:30 Woensdag van 10:00 tot 18:00 Donderdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Vrijdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zaterdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zondag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00...
Portfolio (3)
Italië, Bari
... van de grondstof en de productiemethoden zorgen ervoor dat niet alleen de organoleptische eigenschappen, maar ook de voedingswaarde intact blijven. Pasta Vera, die het milieu respecteert, gebruikt voor zijn verpakkingen alleen voedselpapier, afkomstig van gerecycled papier en op zijn beurt recyclebaar.
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Duitsland, München
Verse pasta-manufacuur voor pasta van lokale oergranen zoals de Oberkulmer Rotkorn spelt en de emmer volkoren. In onze manufacuur produceren we ook verse pasta van Kamut, tarwe en andere graansoorten. Het is voor ons belangrijk om de diversiteit van grondstoffen te benutten en daarbij onze focus op regionale producten en producenten te leggen. Vooral ons meel komt uit de enige nog werkende molen...
Het bedrijf LE CHAMP DES MILLE PATES, opgericht door de heer ZUNINO Samuel, is ontstaan uit een familiebedrijf. Het bedrijf is sinds 2019 actief op de markt van ambachtelijke biologische droge pasta. De onderneming is actief in de agrovoedingssector met de ontwikkeling van semi-volkoren pasta en pasta-stro straw. Bij de oprichting van het bedrijf hebben we ons ingezet voor de ontwikkeling van...
Portfolio (10)
Polen, Węgorzewo
... breed scala aan uitstekende voedingsproducten. We hebben een uitgebreid productportfolio, waaronder: •Pasta, •Verwerkt en ingeblikt vlees, •Granen, •Verschillende soorten meel, •Zuivel, •Suiker, •Kruiden. Je kunt ons assortiment beter leren kennen op onze website! Wij bieden: •Snelle orderverwerking, •Aantrekkelijke prijzen, •Rijke keuze, •Leveringen over de hele wereld. Onze producten worden...
Portfolio (24)
Italië, Riese Pio X
Al vele jaren actief op de voedselmarkt, zijn wij gespecialiseerd in de productie van lasagnebladen in verschillende maten, gewichten en ingrediënten: Durumtarwegriesmeel, semi-volkoren en volkoren durumtarwegriesmeel, spelt, spelt dicocco, spelt spelta, en nog veel meer. Kwaliteit, traditie en een bijzondere aandacht voor de authenticiteit van het product zijn al jaren onze focus in de...
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
...-producten (volkoren bulgur, extra grove bulgur, fijne bulgur, bruine grove bulgur, bruine extra fijne bulgur, middelgrove bulgur, freekeh, voorgekookte tarwe, traditionele grove bulgur, traditionele fijne bulgur, jarish jerish grove gebroken tarwe), oliën, freekeh, tarweproducten, kikkererwten, bonen, specerijen, pasta, pistachenoten, noten, linzen en lokale smaken. We hebben een breed scala aan...
Italië, Ceglie Messapica
... orecchiette, een waar juweel van het bedrijf, heeft iedereen veroverd, verkregen met geavanceerde productietechnieken in overeenstemming met de oudste traditie. Fusilli, cavatelli en volkoren orecchiette van semola, verheven door een eenvoudige tomatensaus of vlees- of andere sauzen, zullen uw smaakpapillen verwennen. De kroonjuweel van de meest gevarieerde productie en een absolute nieuwigheid op de markt is de Pasta alla Malvasia, verkregen door het kneden van semola van harde tarwe en inheemse malvasia-druivenwijn, zonder enige toevoeging van water.
Portfolio (1)
Spanje, La Mata. Toledo
... pasta's); meel “Candeal” (optimaal voor stevigere maar gemakkelijk te bewerken deeg, Candeal brood, churros en gefrituurde deegwaren); meel “Media Fuerza” (voor deeg dat goede consistentie en gasretentie vereist, ideaal voor baguettes in gem mechaniseerde processen); meel “Especial” (zeer goed voor gecontroleerde fermentatie, ambachtelijke baguettes, bladerdeeg en rustiek brood); meel “Gran Fuerza” (ideaal voor sandwichbrood, roscón de reyes, ensaimadas en gebak van de hoogste kwaliteit). We produceren ook volkoren tarwemeel en roggebloem.
België, Havelange
... en gemalen spelt, gepelde boekweit, rogge. Volkoren en halfvolkoren biologische bloem Tarwe, spelt, boekweit, rogge. Biologische muesli Muesli 100% spelt zonder toegevoegde suiker. Speltvlokken van Agribio, blokjes appel en pruim, geroosterde boekweit, noten en hazelnoten, zonnebloem- en pompoenpitten. Biologische pasta Marelli pasta 100% spelt. Halfvolkoren speltbloem met kiem van de graankorrel. Korte spiralen zonder eieren.
ufs.country_names.RU, Vladimir
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play