Hongarije, Budapest
... augurkenproductie. Onze boeren selecteren de beste olijven en groenten. Elke olijf wordt geselecteerd op rijpheid voordat het fermentatieproces begint. Voor het conserveringsproces worden onze groenten en olijven overgebracht naar grote tanks die zijn gevuld met een pekeloplossing, die bestaat uit water en 10% zout. Het duurt tot drie maanden voordat het fermentatieproces is voltooid. Dit proces is...
Portfolio (55)
Zwitserland, Wollerau
... niveaus van polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) die in gerookt vlees of vis worden aangetroffen. Inleggen Augurken en andere voedingsmiddelen die in azijn zijn geweekt, worden bijna volledig onverteerbaar. Artikelcode: VS-012-23 Productnaam: Glazen container 23 x 10,5 cm, 3,3 l Bruto gewicht [KG]: 2 Netto gewicht [KG]: 1,7 Toepassing: Voor vacuüm voedselopslag Producent: HOME ART...
Portfolio (195)
Martinique, Rivière-Pilote
... (deglaceren, vis, wit vlees...) De salades (salades, samengestelde salades, tabouleh..) Geraspte wortelen, artisjokharten, biet, avocado, tabouleh, kipfilet, deglaceren van sint-jakobsschelpen. Uitstekend in uw desserts. De azijn kan ook worden verdund in water, plat of bruisend, om een verfrissende zomerdrank te maken. 100% natuurlijk: zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's.
Portfolio (31)
Spanje, Sevilla
...Manuel Claros, het wereldwijde referentiemerk voor ansjovis in azijn, vervaardigt dit product op ambachtelijke wijze. Er wordt uitsluitend gewerkt met Hoogwaardige Grondstoffen. Het handmatige productieproces met verse vis die rechtstreeks uit de Cantabrische Zee wordt gehaald en zorgvuldig is geselecteerd, resulteert in een recept dat al 3 generaties lang wordt ontwikkeld en samenkomt in dit hoogwaardige product.
Portfolio (3)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... suikerconcentratie te verhogen. Het is de fijnheid van de schil van de bessen die dit proces mogelijk maakt en zorgt voor een zeer hoog suikergehalte. Vervolgens, na 5 jaar rijpen in eiken vaten, wordt deze azijn ontkleurd en volledig "transparant" door een 100% natuurlijk proces. Dankzij zijn transparantie verandert het de kleur van de voedingsmiddelen niet. Zijn buitengewone aroma van gedroogde druiven, karamel en honing en zijn zoetzure smaak maken deze azijn een UNIEK condiment. Rauw gebruikt voor salades, en voor vis op de grill, kip, zeevruchten, zal het een... toevoegen.
Portfolio (198)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Spanje, Santoña-Cantabria
... conserveermiddelen of kleurstoffen. Dit product wordt opgeslagen voordat het op de markt komt. Het zal beter rijpen in de tijd als het op een koele plaats in de voorraadkast wordt bewaard en af en toe wordt omgedraaid. Groene mossel in azijn De groene mossel is een soort tweekleppige schelp uit Nieuw-Zeeland die zich kenmerkt door zijn gekleurde rand, grote formaat, vlezige textuur en voedingswaarden. Het is een veelzijdig voedsel in de keuken voor gebruik in verschillende bereidingen.
Portfolio (14)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een professional in de voedingssector? En bent u op zoek naar babyinktvis met knoflook en peterselie in 2,9 kg? De babyinktvis met knoflook en peterselie is perfect te verwerken in bereidingen. Ingrediënten Babyinktvis (55%), zonnebloemolie, paprika's, azijn, zout, knoflook, peterselie, peper, antioxidant E300, zuurteregelaar E330, conserveermiddelen E202, E270. De genoemde...
Portfolio (145)
Spanje, Santoña (cantabria)
... +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden zich te onthouden. Wij behandelen onze producten met liefde en respect, en dat zul je merken aan je tafel. Ingrediënten: 1 blik RO-500 ansjovis uit de Cantabrische Zee, 1 pot Bonito del Norte 220 gr, 1 pot cabracho-pudding 110 gr, 1 blik ventresca van lichte tonijn in olijfolie 111 gr en 1 blik mosselen in azijn uit de Galicische Rías 112 gr. Netto gewicht: 50 gr Afgegoten gewicht: 28 gr...
Portfolio (10)
Frankrijk, Mietesheim
... fondue mee op te fleuren. Ingrediënten: Mierikswortelwortels, water, zonnebloemolie, tarwezetmeel, azijn, zout, gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaars: natriumacetaat, citroenzuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, natuurlijke aroma's, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumsulfiet, kleurstof: titaniumdioxide. Ook verkrijgbaar in een potje van 35g, een pot van 200g en een emmer van 1kg.
Portfolio (80)
...Zonnebloemolie, gecombineerd met azijn en zout, versterkt de smaak. Een van de meest klassieke maar geliefde smaken van zeevruchten is ansjovis, die in gemarineerde vorm op uw tafels verschijnt met zijn unieke smaak.
Portfolio (5)
België, Woluwe-Saint-Pierre
... reikt onze invloed ver voorbij de nationale grenzen. We zijn er trots op bedrijven wereldwijd te bedienen, waarbij we een betrouwbare en verrassingsvrije bevoorrading garanderen. Onze expertise ligt vooral op het gebied van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse en hoogwaardige producten. Met M.S. Services kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf in de handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of informatieverzoeken.
Portfolio (4)
Spanje, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. is een familiebedrijf dat zich richt op de ambachtelijke productie van een breed scala aan semi-geconserveerde visproducten zoals ansjovis, gezouten vis, gemarineerde sardines, spiesen gecombineerd met augurken, enz.
Wij zijn een ambachtelijke industrie die zich richt op de productie van visconserven, ansjovis en ansjovis in azijn. Ons product wordt gevangen in mediterrane wateren van de hoogste kwaliteit. We hebben 3 fabrieken, één in Spanje en twee in Roemenië, daarom kunnen we naast de kwaliteit ook een zeer goede prijs bieden.
Spanje, Santoña
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.
Spanje, Murcia
... verbonden met de conservenindustrie, de aseptische industrie en de diepvriessector. VEGETAALDEN FRUIT ANDEREN SAUCES - Artisjokharten - Mandarijnen - Kappertjes - Mayonaise - Artisjokfond - Perziken - Groene olijven & - Ketchup - Ratatouille - Zwarte peren. - Mosterd - Champignons - Abrikozen - Uien - Speciale sauzen - Rode paprika's - Fruitsalade - Olijfolie - Biet - Rode kersen - Azijn - Selderij - Meloenballen - Zout - Wortel - Vijgen - Specerijen - Tomaat - Sappen - Snoepjes - Maïs - Jam - Vis...
Turkije, Ankara
... overdekte ruimte in Ankara Kazan. ÜNSA MAKINA richt zich ook op de productie en levering van machines voor de voedingssector en het opzetten van turn-key moderne installaties in gebieden zoals pekmez, honing, jam, conserven, pekel, fruitdrogen, olie, vis, marmelade, sauzen, eieren, water, zuivering, monopomp, mineraalwater, alcoholische dranken, ayran, melk, kaas, ijs, zoetigheden, chocolade, koekjes, bouw, enz.
Spanje, Porriño
... in water te weken, waarna hij wordt gevuld met de beste kwaliteit Spaanse ham en gekookte eieren, gekookt en vacuüm verpakt. Er worden geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen gebruikt. In Galicië wordt het traditioneel geserveerd als een voorgerecht, vergezeld van een koude groentemix. Een andere populaire aanbeveling is om het te eten met vers brood; ofwel op toast of als een...
Verenigd Koninkrijk, London
Als u vis nodig heeft voor een speciaal Japans gerecht, biedt onze winkel in West Acton een breed scala aan de meest verse kwaliteitsvis in Londen. Vakkundig bereid, biedt onze toonbank sashimi en sushi gerechten met enkele van de beste tonijn die beschikbaar is. We hebben een breed assortiment hoogwaardige Japanse voedingsmiddelen, waaronder azijn, wasabi, rijst, noedels en vlees voor Sukiyaki...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play