Portugal, Santarém
... Het Zoutvlees van Monte Safira is een bewijs van de toewijding van het merk aan het behoud van traditionele Portugese smaken. Of het nu wordt gebruikt in stoofschotels, soepen of als een op zichzelf staand gerecht, dit gezouten buikspek voegt diepte en rijkdom toe aan elke maaltijd. Ervaar de authentieke smaak van Portugal met het Zoutvlees van Monte Safira, een product dat de toewijding van het merk aan kwaliteit en traditie belichaamt.
Portfolio (14)
ufs.country_names.RU, Moscow
...verpakking in MAP, met een vochtabsorberende doek. Onze schalen zijn met hermetische (dove) sealing, zodat de vloeistof niet kan ontsnappen. Een vochtabsorberende doek in een schaal houdt een verpakt product - vlees zelf of gehakt - vers en droog. Wij maken ook lagere thermoformbanden met een breed scala aan bedrijfstemperaturen - ze worden gebruikt voor visverpakking (vers, gezouten, gerookt...
Portfolio (20)
Nederland, Urk
... delicatesse en wordt gerookt met jaren ervaring en volgens een geheim recept van zout- en kruiden mengels. Ook wordt er door het combineren met diverse houtsoorten de smaak verfijnd, en de juiste kleur en de typische geur verkregen. Daarnaast roken wij niet machinaal maar ambachtelijk op authentieke wijze. Onze gerookte vis is dan ook een bijzondere gezonde lekkernij en het proberen meer dan waard! Wij verkopen uitsluitend vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.
Nederland, Raamsdonksveer
... met de ambachtelijke kwaliteit van de gerookte producten vormen service en betrouwbaarheid de basis voor een verdere ontwikkeling in zowel binnen- als buitenland. Hofleverancier Ter gelegenheid van het 100-jarigbestaan in 1960 werd door H.M. Koningin Juliana het recht verleend tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de titel 'Hofleverancier'. Deze titel wordt natuurlijk nog altijd met trots...
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
Nederland, Krimpen Aan Den Ijssel
Nederland, Volendam
Ierland, Killybegs
... aan de pier in Killybegs, waar hij verse vis van de boten kocht, handmatig fileerde en in ijs verpakte, en deze afleverde aan hotels, restaurants en viswinkels in het noordwesten en westen van Ierland. In 1991 verhuisden we naar een fabriek in Carricknamohill, van waaruit we in staat waren om de productie te verhogen en onze verkoop uit te breiden naar het midden van Ierland. In 1992 breidden we de...
Frankrijk, Vendin Le Vieil
De instellingen Simon-Dutriaux, gelegen nabij Lens in het Pas-de-Calais, zijn het resultaat van de fusie van twee bedrijven; Simon, opgericht in 1886 en oorspronkelijk gespecialiseerd in gemarineerde producten, en Dutriaux, opgericht in 1935, dat zich richtte op het roken van vis. We zijn in 2008 bij de Floridienne-groep gekomen. Deze Belgische groep is momenteel een marktleider op zowel Europees...
Portfolio (1)
Duitsland, Klein Meckelsen
... wordt geëxploiteerd. Door de toegepaste diepvriesfilosofie wordt de bijzondere kwaliteit en houdbaarheid van tot een jaar gegarandeerd. Naast een breed standaardassortiment worden ook speciale producten voor klanten ontwikkeld en vervolgens verwerkt en verpakt volgens klantenspecificaties en ontwerp. Door een innovatief en gecertificeerd rookproces wordt voorkomen dat de vis wordt belast met schadelijke stoffen zoals teer, as of benzo(a)pyreen. Daarnaast kan ongeveer 80% aan CO2-emissies worden bespaard ten opzichte van de klassieke rookmethoden.
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
Nederland, Spaarndam West
Nederland, Bunschoten Spakenburg
Onze ambachtelijke zalm wordt bereid met de kennis van drie generaties vakmanschap, gezouten met zeezout en gerookt met onbehandeld eikenhout. Het is een vers product. In de bereiding vindt u geen chemische stoffen, kleurstoffen of smaakconserveermiddelen. Het wordt met de hand gesneden door de chef. Mooie grote dunne plakken, dat is ons kwaliteitslabel en de reputatie van ons huis.
Griekenland, Velestino
BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. werd in 1928 opgericht door Antonios Skourtopoulos in Oreoi, Evia, met als exclusieve activiteit de productie van gezouten vis, onder de handelsnaam Ambrosia. Negen jaar later, in 1937, breidt het bedrijf zijn activiteiten uit naar de productie van ingeblikte tonijn, met de oprichting van een tweede fabriek voor dit doel. BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. zet vandaag de reis in de tijd voort, met bijzondere nadruk enerzijds op de hoge kwaliteit van de producten die het heeft gevestigd en anderzijds op de zoektocht naar steeds meer exportbestemmingen.
Nederland, Broek Op Langedijk
Duitsland, Berlin
Störkaviaar behoort tot de beste rogen ter wereld. Als importeur en inkoper van de Duitse en Franse gastronomie levert Royal Caviar al jaren aan internationale sterrenchefs en geselecteerde fijnproevers wereldwijd. Onze ervaring met kaviaar en ons strenge meertraps selectieproces zijn een garantie voor uw genot.
Portfolio (1)
Spanje, Logroño-La Rioja
SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDZEE. Door middel van een traditionele snijmethode creëren we specifieke stukken voor de bereiding van verschillende gerechten uit onze gastronomie. Op dezelfde manier stelt deze methode ons in staat om de stukken, snijtype, gewicht en grootte aan te passen aan de wensen en vereisten van de klanten.
Spaans bedrijf, wij bieden gedroogde en bevroren tonijnkuit aan. Ook Mujol en Mojama. We zijn sinds 1950 producenten van gezouten producten. We zijn gespecialiseerd in de import van gedroogde en bevroren vis.
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Griekenland, Kavala
... Europese markt te exporteren, met ook plannen voor derde landen. De belangrijkste exportproducten zijn gerookte vissen, diepvries zeevruchten, olijven en olijfolie. Dagelijks komen we in contact met nieuwe partners om de variëteit van onze exportproducten uit te breiden en nog aantrekkelijker te worden voor nieuwe klanten. De ervaring die we in al deze jaren hebben opgedaan, stelt ons in staat om...
... 1990, na de verkoop van die Cash & Carry, hebben we ons uitsluitend gericht op de industrie en verwerking van kabeljauw, met de lancering van de eerste grote investering van RIBERALVES: de bouw van de industriële eenheid in Carvalhal, in Torres Vedras, tegenwoordig het hoofdkantoor van het bedrijf, van waaruit alle activiteiten worden gecoördineerd. RIBERALVES produceert 30.000 ton kabeljauw per...
...Het bedrijf, dat voortdurend groeit, verwerkt en verhandelt meer dan 655 ton product per jaar (gegevens 2013). Elke 6 maanden reist een delegatie van het bedrijf naar de Lofoten (Noorwegen) om persoonlijk de kwaliteit van de productie te controleren. Het interne onderzoek en de ontwikkeling binnen het bedrijf hebben geleid tot producten zoals de lijn "StoccoFacile" die het mogelijk maakt om...
Spanje, Colindres-Cantabria
Bij Linda Playa zijn we gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezouten ansjovis. We spelen in op de behoeften van de nationale en internationale markt. We vervaardigen ansjovis en gezouten producten op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd in Colindres, een strategische locatie aan de Cantabrische Zee.
Frankrijk, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA biedt zeevruchten aan, geheel of verwerkt, diepgevroren, zoals vis, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren, gerookte vis, inktvissen, kikkers en gekookte vis in blokjes.
Spanje, Barcelona
... wijze behandeld, waarbij we het product met de grootste zorg en aandacht behandelen om een hoogwaardig product te garanderen dat klaar is voor consumptie. Het personeel is gespecialiseerd in het handmatig fileren en bewerken van de vis. Ze hebben ruime ervaring in de moeilijke en delicate kunst van de ambachtelijke verwerking van ansjovis en zijn trots op hun traditionele ambacht. Wij bieden onze producten aan in verschillende formaten en maten om aan uw behoeften te voldoen. Onze faciliteiten voldoen aan de vereiste hygiëne- en veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
België, Fleurus
...Vendsyssel biedt een breed scala aan producten en bereidingen "made in excellence" op basis van gerookte vis. De volgende producten worden aangeboden door het bedrijf: gerookte zalm, gemarineerde zalm, gerookte zalmfilets en gemarineerde zalmfilets, plancha, blokjes gemarineerde zalm, zalmkoekjes met geitenkaas, gekookte zalm,... Het biedt ook andere gerookte vissen aan: tonijn, heilbot, escolar en marlijn.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play