Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is een type '00' tarwebloem voor het maken van verse pasta. Met zijn uitstekende plasticiteit en elasticiteit, dankzij het hoge eiwitgehalte, valt PASTAPIU op door de uniforme korrelstructuur en minder dan 0,45% as, en is daardoor ideaal voor het maken van verse pasta die zijn kleur meerdere dagen kan behouden. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van traditionele verse pasta in al zijn ontelbare vormen en types, waaronder bladerdeeg, perspasta, gnocchi, trofie en gevulde pasta's zoals ravioli, tortellini, agnoli en vele anderen.
Portfolio (56)
Slovenië, Krmelj
De familie Vidmar is al meer dan 45 jaar actief in de horeca. Door onze gezamenlijke passie voor een gezonde levensstijl hebben we lokale, biologische en veganistisch geproduceerde pasta's ontwikkeld van verschillende soorten meel, die geen vermoeidheid en "opblazen van je buikje" veroorzaken. Onze missie is om mensen bewust te maken van een gezonde levensstijl door middel van gezonde voeding, ge...
Portfolio (31)
Duitsland, Berlin
Productie van verse pasta en diepgevroren verse pastaproducten: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, gevulde Gnocchi, handgemaakte gevulde pasta, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Verse pasta van bijzondere kwaliteit. Wij produceren exclusieve pasta met de beste ingrediënten en speciale productiemethoden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play