Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Italië, Marmirolo
... meerdere dagen behoudt. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van alle soorten traditionele verse pasta in verschillende formaten, zoals vellen, door de pers, gnocchi, trofie, gevulde pasta zoals ravioli, tortellini, agnoli... Beschikbaar in een papieren zak met ventiel van 25KG.
Portfolio (56)
Hongarije, Budapest
... in de keuken. Ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor chefs en thuiskoks.Naast de culinaire toepassingen bieden saliebladeren een vleessmaak aan vegetarische gerechten, waardoor ze een waardevol ingrediënt zijn in plantaardig koken. In Italië wordt salie vaak fijngehakt en gemengd met gesmolten boter om een smaakvolle saus voor pasta of gnocchi te...
Portfolio (59)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...risotto en gnocchi te verrijken. - Vlees en Vis: Perfect om de smaak van gegrild vlees, braadstukken en visgerechten te versterken. - Sauzen: Geweldig voor de productie van oliën, boters en truffelsauzen. - Voorgerechten en Kazen: Past prachtig bij bruschetta, oude kazen en vleeswaren. Neem Contact met Ons op voor een Aangepaste Aanbieding Als je op zoek bent naar het beste van de Zwarte Truffel...
Portfolio (34)
Italië, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate De Chicche Napoletane zijn een smakelijk alternatief voor de klassieke Gnocchi, een typisch gerecht uit de Italiaanse traditie. Ze zijn ontstaan uit het oorspronkelijke recept dat geselecteerde aardappelen en tarwebloem combineert. Onze Chicche Napoletane zijn gemaakt van alleen verse aardappelen, kwalitatieve grondstoffen die een sterke territoriale karakterisering...
Portfolio (4)
...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Nederland, Nuenen
...DekeukenvanElise is gespecialiseerd in verse Italiaanse catering. We richten ons op 4 categorieën. Hapjes, Lunch, warme pasta en dranken. De hapjes zijn heerlijke vers gemaakte "Happas" voor elke gelegenheid zoals een; bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel, vergadering , reünie, babyshower of een koffietafel. Deze hapjes zullen we naar uw wensen samenstellen. Als Lunch bieden wij Italiaanse; broodjes, wraps en salades. De warme Italiaanse pasta's die we aanbieden zijn; risotto, pennen en gnocchi. Om het compleet te maken kunnen we voor u ook de drank en evt. ander attributen verzorgen.
Italië, Fisciano
... toewijding aan variëteit en kwaliteit, met onze: • Eipasta: Gemaakt met verse, vrije-uitloop eieren en hoogwaardige durumtarwe semolina voor een rijke smaak en gouden kleur. • Gevulde Pasta: Wij bieden een heerlijke selectie van ravioli, tortellini en gnocchi, allemaal bereid met authentieke en verse ingrediënten. • Bronzen Pasta: Onze bronzen pasta heeft een unieke textuur die perfect...
Portfolio (3)
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italië, Caraglio
... uitsluitend natuurlijke en authentieke grondstoffen gebruiken om de smaken van vroeger te behouden. In onze detailhandel in Caraglio, op enkele kilometers van Cuneo, zijn alle formaten pasta die typisch zijn voor de Italiaanse keuken beschikbaar: agnolotti, cappelletti, gnocchi, pasta all'uovo, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin en valgranotti met Castelmagno. Voorbereid...
Duitsland, Berlin
Productie van verse pasta en diepgevroren verse pastaproducten: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, gevulde Gnocchi, handgemaakte gevulde pasta, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Verse pasta van bijzondere kwaliteit. Wij produceren exclusieve pasta met de beste ingrediënten en speciale productiemethoden.
Italië, Cinisello Balsamo
Van een kleine ambachtelijke verse pastafabriek, opgericht in 1954, zijn we uitgegroeid tot producent en distributeur van hoogwaardige ambachtelijke producten die we zorgvuldig selecteren op basis van Kwaliteit en Authenticiteit. Onze kernwaarden zijn Eerlijkheid, omdat de keuze van grondstoffen voorop staat in onze productie; en Creativiteit, omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren en...
Italië, Carasco
...Studio en bouw van machines en installaties voor de productie van verse, droge, gevulde pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, enz.. Machines voor pasta, extruders, laminatoren, deegrollers, raviolimachines, gnocchi-machines en andere soorten machines voor de productie van voedingspasta van 5 tot 200 kg/u. Automatische pastakookmachines en kookstations voor de fastfoodsector op...
Italië, San Lorenzo Di Parabiago
...-automatische en automatische verpakkingsmachines, nestelaars, farfallamakers, machines voor Orecchiette en Trofie, enz. ... We zijn ook in staat om complete winkels en laboratoria voor verse pasta op te zetten; evenals om ter plaatse te gaan voor installatie en training met recepten voor de minder ervaren (met een grote variëteit aan vullingen, van de klassieke vleesvullingen tot ricotta, kruiden, zalm, enz.), voortkomend uit meer dan twintig jaar ervaring als producenten van pasta en ravioli.
Duitsland, Speyer
In een optimaal prijs-kwaliteitpakket kunt u bij ons het volgende verwachten: - Individuele klantenadvies over automatisering van procesmachines en -installaties - van eenvoudig tot zeer complex - Ontwikkeling en inbedrijfstelling van applicatiesoftware - Planning en levering van PLC's, schakelkasten en computernetwerken - Koppeling van aansturingprocessen aan batch- en commerciële productieplann...
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
Italië, Pieve Emanuele
Sinds 1970 zijn we actief op de Europese markt als producenten van gnocchi en verse pasta, verpakt in een beschermende atmosfeer met een houdbaarheid van 90 dagen, of diepgevroren met een houdbaarheid van 1 jaar. Onze producten hebben een verpakking die voldoet aan alle eisen, zowel voor de detailhandel als voor de grootkeuken (verpakkingen van 250 tot 3000 gram). De productie vindt plaats met behulp van grondstoffen afkomstig uit biologische landbouw. Onze certificerende instantie is het CCPB in Bologna. We zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en binnenkort ook BRC en IFS.
Italië, Corneliano D'alba
Verse pasta productie: Ravioli al plin, Tajarin - Agnolotti - Gnocchi...
Italië, Padova
...WIJ PRODUCERENVERSE EN GEVULDE PASTA, MET EEN GROTE VARIËTEIT AAN VORMEN, TORTELLINI EN RAVIOLI MET MEER DAN 40 VERSCHILLENDE SMAKEN, AFHANKELIJK VAN DE BESCHIKBAARHEID VAN SEIZOENSGEBONDEN BESTE GROENTEN EN ITALIAANSE CULINAIRE TRADITIES. WE PRODUCEREN OOK NOEDELS EN GNOCCHI, SPAETZLE EN GNOCCHI MET "FIORETTA KAAS", EEN CULINAIRE SPECIALITEIT UIT DE VENETIAANSE BERGEN. WE HANDELEN OOK IN...
...Elaboratie van ambachtelijke verse pasta's met 100% Andalusische grondstoffen, zonder conserveermiddelen of additieven, gevulde pasta's, spaghetti, gnocchi, cannelloni, lasagne, pizzabodems, empanada-deeg, gepersonaliseerde pasta's, creatieve pasta's, biologische pasta's, volkoren pasta's, speltpasta's, pasta's voor vegetariërs, pasta's voor veganisten........... Verzending door het hele land. Onze producten zijn volledig vervaardigd uit Andalusische grondstoffen, wat de kwaliteit en versheid garandeert.
PRODUCTIE?AARDAPPEL GNOCCHI GEVULDE GNOCCHI -VERSE PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisch Hoofdkantoor en Faciliteit Fax E-mail Tweede Kantoor...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play