Italië, Orbassano
...De zwarte ravioli van verse pasta met inktvisinkt, gevuld met gerookte zalm, zijn een waar gastronomisch meesterwerk, ontworpen voor fijnproevers die de complexiteit en verfijning van vis smaken waarderen. De verse pasta, gekleurd en verrijkt met inktvisinkt, geeft deze ravioli een elegante donkere tint en een subtiele hint van de zee, wat een unieke visuele en smaakcontrasterende ervaring biedt met de vulling.
Portfolio (57)
Italië, Acquaviva Picena
...Giet de inhoud van de verpakking in een pan en voeg 800 g water en een klontje boter toe. Kook gedurende 18 minuten op middelhoog vuur en roer er aan het einde van de kooktijd een klontje boter door. Variatie op het recept: Voeg aan het einde van de kooktijd gebakken spek of gegrilde zalm of andere naar wens apart gebakken ingrediënten toe. De bereide risotto is voor 2/3 porties.
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
...chocolade, evenals enkele Russische specialiteiten, borsjt, koulibiak, pirojki of thee... PETROSSIAN, de kaviaarspecialist, profiteert van de belangstelling voor gastronomische producten. In Frankrijk, en steeds meer internationaal, combineert het luxe delicatessen met horeca. PETROSSIAN is synoniem geworden met kaviaar, dat hij aan de Fransen introduceerde. Bijna een eeuw later - het eeuwfeest is in...
Portfolio (5)
Frankrijk, Carquefou
... * Halfzout: schenk, buik, schouder * Roken op traditionele wijze: worst, schenk, buik, schouder * Slagerij-specialiteiten: roasts (Orloff, spek, gerookt, met pruimen...) Zomerassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: chipolata's, chipolata's met kruiden, merguez, braseworst, gehakt, vulling, grillchorizo, varkenshaas...
Italië, Forte Dei Marmi
... gras, en een selectie van grappa, DOC-wijnen en prestigieuze champagne uit het nationale grondgebied en buitenlandse wijngaarden. De keuken bereidt kant-en-klare gerechten met specialiteiten uit de zee en het land, verse pasta, mosterd, confituren en verfijnde creaties van ambachtelijke zoetwaren, die je thuis of ter plaatse kunt proeven in een aangename omgeving waar de vriendelijkheid van de beheerders een extra ingrediënt is om de proeverij van verfijnde voedingsmiddelen en dranken onvergetelijk te maken.
Duitsland, Wiesbaden
... hier kort opsommen: Alpenkruidenextract van kruiden die in de Alpenregio op meer dan 1.000 meter boven zeeniveau worden geteeld Boterextract (diacetylvrij) Curcuma-extract (Xanthorrhizol) Pinda-extract (allergenvrij) Venkel-extract (estragolarm) Vlees- en visextracten (rund, varken, wild, kip, lam, schelp, zalm) Hopextracten Cacao-extracten met verschillende...
Portfolio (3)
Het bedrijf ESPOSITO snc is gespecialiseerd in de verwerking van Noorse Kabeljauw, Stokvis en Baccala. In het bijzonder in de verwerking en voorbereiding van stokvis en baccala met weken en fileren. Een sterke troef van het bedrijf is het uitgebreide distributienetwerk dat een commercialisering van het product op het gehele nationale grondgebied mogelijk maakt. In zijn sector neemt het bedrijf een nationale relevante positie in.
Italië, Gravina In Puglia
Oostenrijk, Parndorf
Topklasse delicatessen voor de horeca, groothandel en detailhandel! Met een focus op Noorse gerookte zalm, kaviaar, Franse visconserven, Franse wildconserven, champagne, prosecco.
... typische specialiteiten uit zowel de Italiaanse als de Indiase keuken (tandoori vis, zalm, dorade, garnalen). Een warme en gastvrije locatie. Restaurant Sapori del Mondo bevindt zich op Via Emilia Ovest 17/a in Parma. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, bel 0521291519.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play