Spanje, Vigo
...Wijnset met een elegant rond ontwerp en een natuurlijke houten afwerking. RVS en houten accessoires. Inclusief een kurkentrekker met capsule snijder en opener, stopper, dispenser, druppelstop en thermometer. Gepresenteerd in een individuele koffer met een zachte schuimvulling, in beige geperst. 5 Accessoires Hout réf:9648 Aantal drukgebieden:2 Drukcodes:F(1),L2...
Portfolio (199)
Spanje, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela In de neus is het pure druif, met de nadruk op de aroma's van natuurlijke aardbei, braam en pruim. In de mond is het zoet, met een vleugje verse aardbei en een kruidige afdronk die aanhoudt op het gehemelte, wat resulteert in een lange en smakelijke wijn. 1618 ºC Temperatuur van serveren LEEFTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Tussen 30-50 jaar BEREIDING: Gefermenteerd en verfijnd in betonnen vaten DRAUVARIËTEIT: Bobal...
Portfolio (7)
Spanje, Murcia
...Rosé van Sinner Wine - Rosé Wijn Vintage 2021 Wijn uit Toledo, Castilla la Mancha, Spanje: Garnacha Variëteit - Sprankelende Rosé Wijn – Alcohol 9% Gemaakt van geselecteerde druiven met een tweede fermentatie in de fles, waar het natuurlijke bubbels verkrijgt. Visuele fase: Intense roze kleur, die zijn heldere tonen benadrukt. Olfactorische fase: Onze Garnacha rosé wijn is licht, fris en fruitig. Wijnen uit Spanje...
Portfolio (4)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...knoflook, oregano en conserveermiddelen, witte wijn, ingepakt in natuurlijke darm. Nettogewicht: 0,350 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Selecteren, malen, kneden, inpakken, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Paprika D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen. Nettogewicht: 0,350 gr.
Portfolio (43)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: varkensvlees en spek, zout, specerijen, wijn, dextrose, melkproteïne, stabilisator E451, antioxidant E301, smaakversterker E621 en conserveermiddel E250. Natuurlijke varkensdarm. Het product moet volledig gekookt worden voor consumptie. Kan sporen van soja en mosterd bevatten. ZACHTE ROKERIJ...
Portfolio (28)
Spanje, Canet De Mar
...Het is gemaakt met traditionele ambachtelijke methoden. De basis is een kwaliteitswitte wijn en de aroma's zijn te danken aan meer dan 20 natuurlijke extracten, waaronder kruiden, wortels, bloemen, specerijen en fruit. Onder hen springt de aanwezigheid van Artemisia Absinthium -ajenjo- eruit. De gebruikte druivenmost geeft het een volumineuze en fruitige passage. De smaak is intens, gebalanceerd...
Portfolio (9)
Spanje, Menbrilla (ciudad Real)
...Airén Productnaam: Witte wijn Airén Herkomst: Spanje Definitie: Witte wijn van de variëteit airén, jaargang 2014 Presentatie: Fles van prestigieus groen Bordeauxglas van 300 mm Merk: CALÁN DE MEMBRILLA Kwalitatieve samenstelling: 100% witte wijn afkomstig van witte druiven Totaal alcoholpercentage: 12% Verkregen alcoholpercentage: 11,97% pH: 3,30 ATpH: 5,5 gr/l uitgedrukt in tartarisch zuur AV: 0,3 gr/l Suikers: < 4gr/l Malolactisch: 1,8 gr/l Lactisch: 0,2 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 100 mg/l Visuele fase: Lichtgele kleur...
Portfolio (7)
Spanje, Granada
Bodegas Anchurón produceert rode, witte, rosé en zoete wijnen. Onze gebottelde formaten zijn momenteel 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl en 75 cl, die behoren tot de Denominatie van Oorsprong Granada en de Beschermde Geografische Aanduiding Altiplano de Sierra Nevada, afhankelijk van de wijn. We werken met de variëteiten Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot en Syrah voor rode druiven; Chardonnay, Sauvign...
Portfolio (5)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Aperitiefwijn, het wordt aangeraden om zeer, zeer koud te serveren, tussen 3º en 5º Celsius, frappé of glacé. Het wordt aangeraden om te combineren met zeevruchten, bodemvissen en gemarineerde vissen, blauwe kazen, en allerlei soorten pâtés en desserts. Oorsprongsbenaming: Wijnen van het Land van Castilla en León Druivensoort: Verdejo-natuurlijke zoete wijn Oogstjaar: 2019 Veroudering: Gemaakt van 100% verdejo-druiven, en gecontroleerde fermentatie met een stop bij 9º alcohol Proefnotities: Ivoorgele kleur. Helder, met een hoog aromatisch profiel en uitstekende volumine in de mond.
Portfolio (12)
Spanje, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...De traditionele productiemethode in onze regio. De hele trossen worden in een tank geplaatst om een natuurlijke fermentatie te ondergaan in een atmosfeer van koolstofdioxide. Het resultaat zijn wijnen met een krachtige fruitige aromatiek en paarse kleuren.
Portfolio (1)
Spanje, Villafranca De Los Barros
...Kurkenstop gemaakt van drie delen: een lichaam van zeer dichte geagglomereerde of micro-geagglomereerde kurk en natuurlijke kurkenschijven die aan elk uiteinde van de stop zijn gelijmd. Ze zijn chemisch zeer stabiel en mechanisch zeer sterk.
Portfolio (9)
...ZO NATUURLIJK ALS JIJ Zo natuurlijk als de most van de vers geperste druif. Wanneer de fermentatie begint, zijn we in staat om deze natuurlijk te stoppen door middel van kou, waardoor we een lage alcoholgraad van 5,5 % Alc. en een vleugje natuurlijke koolzuur verkrijgen. Het is iets nieuws en exquis dat steeds meer publiek aantrekt dat gefascineerd is door de uitstekende smaak. "BESTE FRIZZANTE VAN SPANJE 2017"...
Portfolio (7)
Spanje, Betera
...De Enocianine is een natuurlijke kleurstof, gewonnen uit de schil van de druif, (in poeder- en vloeibare vorm) en heeft een rood-paarse kleur. Het wordt gebruikt in de wijnbouw en distilleerderijen voor een groot aantal toepassingen, bijvoorbeeld: het geven van rode of paarse tinten aan witte wijn of aan witte alcoholische dranken.
Spanje, Varea
...Product verkregen uit mousserende wijn en mede. Klassieke productie van mousserende wijn. Respect voor natuurlijke fermentatie in de fles (14 maanden). Natuurlijk, aromatisch en bloemig. Frisse aanzet met zoete tonen van mediterrane honing.
Spanje, Pozuelo De Alarcon
... Wijn. Een breed scala aan wereldklasse, uniek verschillende, hooggelegen Mediterraanse wijn. Deze wijnmakerij behoort tot de top 100 in de wereld en heeft ook een IFS A+ kwaliteitsclassificatie. Meer dan 200 internationale prijzen. – Natuurlijke Organische Huidverzorging & Cosmetica. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën (allemaal eerste koude persing), wat de huid nodig heeft om gezond, stralend, levendig en jeugdig te blijven.
Portfolio (5)
Spanje, Etxauri-Navarra
Bodega Otazu is de meest noordelijke wijnmakerij in Spanje voor de productie van rode wijn. Het ligt op slechts 8 km van Pamplona, omgeven door de Sierra del Perdón en de Sierra de Etxauri, met de rivier Arga als natuurlijke grens. Al zijn wijnen worden exclusief gemaakt van druiven afkomstig uit de 110 hectare eigen wijngaard die de wijnmakerij omringt: Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot en...
Spanje, Malagón
... verschillende variëteiten van Iberico kaas, de populairste kaas in Spanje: semi-rijp, rijp, of gerijpt in extra vierge olijfolie. Bovendien bieden we ook een scala aan verschillende verpakkingsopties voor catering en zelfbediening. Met de combinatie van de nieuwste technologie en de traditie en knowhow van onze professionals, zijn we in staat om onze zuivelvoorziening en productieprocessen te optimaliseren. We zorgen ervoor dat al onze kazen op natuurlijke wijze in een kelder rijpen en passen te allen tijde strenge kwaliteitscontroles toe om een uitstekend product te verkrijgen.
Portfolio (8)
Spanje, Tomelloso
...% natuurlijke ingrediënten en ondergaan een gecontroleerd fermentatieproces, wat resulteert in azijn met unieke eigenschappen, ideaal voor culinair gebruik, evenals industriële en farmaceutische toepassingen. We zijn gespecialiseerd in appelcider, wijn- en balsamicoazijnen, evenals innovatieve derivaten die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten in de voedings-, cosmetica- en landbouwsectoren. Bij...
Andere Producten
Azijn
Azijn
Portfolio (1)
...Jachtconserven en Gestoofde Gerechten in Conserve en Voorbereide Gerechten in Conserve, zoals de heerlijke Gazpacho Manchego. Extra Vierge Olijfolie, Gourmet Azijn, Balsamico Azijn, Geparfumeerde Azijn, Biologische Azijn, Fruitazijn en speciale azijn, zoals de innovatieve azijncrèmes. Ambachtelijke Honing, Natuurlijke Honing, pure Bijenhoning, rechtstreeks van de Imker, Huisgemaakte Honing, Ongepasteuriseerde...
Spanje, Palafrugell
Bontap S.L., een familiebedrijf opgericht in 1987, is gespecialiseerd in de productie van natuurlijke kurken voor stille wijnen, en levert kwaliteitsproducten aan kleine en middelgrote wijnproducenten. Met een geschiedenis die begon in de marketing en technieken, evolueerden ze in 1993 naar eigen productie. Sinds 2000 hebben ze hun markt uitgebreid buiten de grenzen, met exporten die meer dan 50% van de productie overschrijden. Bontap streeft ernaar een overeengekomen kwaliteitsysteem aan zijn klanten te bieden, waarmee een regelmatig, gecontroleerd en betrouwbaar product wordt gegarandeerd.
Spanje, Cenicero (la Rioja)
Enrique Forner richtte in 1970 Marqués de Cáceres, Unión Vitivinícola, S.A. op, een historische alliantie tussen een ondernemende familie die zich aan de wijnwereld wijdt en de beste terroirs en wijngaarden van de Rioja Alta. De wijnmakerij is gelegen in Cenicero, op 20 kilometer van Logroño, in het hart van de Spaanse subregio Rioja Alta. Het werd in 1970 opgericht door Enrique Forner (1925-2011)...
Portfolio (13)
Spanje, Majadahonda
... producten, ecodesign, ecomode, biologische kleding, gerecycleerde handwerken, gerecycleerde producten, gerecycleerde spullen, handgemaakt, ambachten, ambachtelijk, artisanale producten, ecologische producten, biologische producten, gerecycled opa, led-lampen, milieukundige advisering, natuurlijke gezondheid, natuurlijke geneeskunde, alternatieve geneeskunde, duurzame recreatie, ethische reizen...
Spanje, Alicante
Campomar Nature is een bedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke voeding, met vestigingen in Sevilla en Alicante, dat tafelolijven, extra vierge olijfolie, wijn, azijn en amandelen produceert en verhandelt, waarbij al deze producten afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Van de teelt op het veld tot het eindproduct in verpakking, is het hele proces gecertificeerd door de relevante controle-instanties, die in ons geval de Comités voor Biologische Landbouw van Andalusië en Valencia zijn.
Spanje, Sevilla
... Huelva is zeer bekend om zijn unieke smaak. Het wordt vervaardigd in de Sierra de Huelva onder unieke microklimatologische omstandigheden en komt van het iberische varken dat vrij rondloopt in de dehesa en tijdens de montanera uitsluitend wordt gevoed met eikels en natuurlijke graslanden. Ook is er de pata negra ham, een fundamenteel en hoofdproduct van de Spaanse gastronomie. Samen met wijn en...
Spanje, Corteconcepción (huelva)
... van Toerisme organiseren we bezoeken aan Onze Dehesa samen met de Natuurlijke Wijnkelders in Corteconcepción, waarbij we onze producten combineren met fruitige witte wijn uit het Condado de Huelva. Jamonturismo...
Spanje, Las Rozas de Madrid
... afwerkingen zijn water-, vet- en zuurresistent (wijn, koffie, frisdranken...) door hun hoge vlekbescherming. De kleuren brengen de natuurlijke tint van het hout tot leven en onderscheiden zich door hun helderheid en natuurlijke glans. Zo kun je een volledig gepersonaliseerd pijnbomen meubel hebben, van buitengewone kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid. In tegenstelling tot andere houtsoorten heeft pijnboom nooit speciale zorg nodig gehad.
Excellent Cork is de belangrijkste Spaanse fabrikant van synthetische kurken. Het bedrijf werd opgericht in 2005, voortkomend uit de overtuiging van de oprichters dat een kurk van thermoplastisch materiaal, vervaardigd door een spuitgietproces, een perfecte en economische oplossing zou bieden voor de al lange tijd bestaande problemen met natuurlijke kurken, en vooral met samengeperste kurken...
Bodega gelegen tussen de regio Ribeiro en de Ribeira Sacra. We maken wijnen op ambachtelijke wijze met respect voor het milieu en met natuurlijke meststoffen. Vanaf de oogst van 2013 zullen we worden opgenomen in de oorsprongsbenaming wijnen van het land Val do Miño. Onze auteurswijnen worden ambachtelijk geproduceerd in vaten die niet groter zijn dan 2500 liter en vervolgens rijpen ze in vaten van 300 liter. De druiven komen van onze wijngaard Coto Santa Marta en worden bemest met natuurlijke meststoffen.
Spanje, Monreal Del Llano
... Reservas (El Secreto en Las Liras), en Natuurlijke Zoete Wijn (Fata Morgana). We produceren de wijnen onder de IGP VINO DE LA TIERRA DE CASTILLA. Bij Mont-Reaga zijn we er trots op actief samen te werken met het milieu en de strijd tegen klimaatverandering. Daarom hebben we onze CO2-voetafdruk berekend en een Emissiereductieplan opgesteld, waarmee we het keurmerk van het Nationaal Register van CO2...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play