Spanje, Alcora
Bij TRUFASA zijn we gespecialiseerd in de productie en commercialisering van zwarte truffel. Onze plantages zijn gelegen in het binnenland van Castellón, een ideale omgeving voor het verkrijgen van truffels van optimale kwaliteit. We exporteren over de hele wereld verse zwarte truffel (Tuber melanosporum), ook wel bekend als truffel uit de Périgord, zomerse truffel (Tuber aestivum) en herfsttruffe...
Portfolio (24)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sagardo azijn wordt gemaakt met sagardo azijn en plantaardige ingrediënten, zoals boilurra, en verpakt via fysieke processen. Het is een exclusief product, zeer aromatisch met de unieke smaak van zwarte boilur, wat het perfect maakt en zelfs de meest verfijnde smaakpapillen betovert, met een perfecte textuur en een zeer aangename geur en smaak van zwarte boilur, waardoor het een heerlijke aanvulling is op elk soort gerecht, vooral salades, rauwe groenten en gekookte groenten, eieren, gemarineerd vlees en lichte wildgerechten, carpaccio, vlees, spaghetti, patés, kazen, desserts,...
Portfolio (76)
Spanje, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUCT Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (roze peper, hibiscus en gerookte paprikapoeder). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van zeevruchten, carpaccio, cocktailsaus, octopus a la gallega, vlees en vis. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 121 Kj/29 Kcal. Vetten: 1,2 g, waarvan verzadigd: 0,2 g. Koolhydraten: 2,0 g, waarvan suikers: 0,9 g. Eiwitten: 1,4 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Portfolio (10)
Spanje, Cox (alicante)
...De kappertjes, ook wel bekend als kappertjes, zijn de vruchten die aan de stelen groeien. Net als de stelen worden ze ingemaakt in een mengsel van water, zout en azijn. Van kleine omvang en met een ovale vorm, zijn kappertjes de ideale inmaak om te combineren met een plateau van gerookte vis zoals zalm, kabeljauw en tonijn. Daarnaast kunnen kappertjes worden gecombineerd met een mediterrane salade, tartaar, carpaccio en vis. Tot slot moet de lage caloriewaarde van deze inmaak worden vermeld.
Portfolio (45)
Spanje, Reus ( Tarragona )
Bij Technieken voor het Maken van Sauzen hebben we een uitdaging: met natuurlijke en hoogwaardige producten de beste sauzen, vinaigrettes en dressings produceren, om bij te dragen aan het genot van de dagelijkse maaltijden van al onze consumenten. We produceren eigen merken (Olivera d'Atenea en Bio d'Atenea), evenals merken voor derden. We hebben uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van nieuwe...
Portfolio (10)
Spanje, Terrassa
...Leiders in verse vleeswaren. Specialisten in het fileren van rundvlees en gevogelte. Complete collectie producten voor alle behoeften. Roler Summumm van producten van de hoogste kwaliteit. Groot scala aan specialiteiten zoals Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartaar. Winterproducten en speciale feestproducten zoals Extra Tedere Ataditos en gevulde producten. Seizoensgebonden producten zoals BBQ-voorbereidingen, spiezen en saté; bereidingen voor bouillon, Gezonde en vetarme gamma's. Bedrijf met een grote aanpassingscapaciteit aan de behoeften van onze nationale en internationale klanten.
Spanje, Sevilla
Wij zijn fabrikanten van hoogwaardige gourmetproducten uit de zee. Onze specialiteit is de vervaardiging van ambachtelijke ansjovis uit de Cantabrische Zee, laag in zout en handmatig ontdaan van graten met pincet. Daarnaast produceren we andere gourmetproducten in blik of diepvries, zoals gemarineerde sardines of carpaccio van rode garnalen uit Carboneras, onder andere. Bovendien hebben we ons eigen merk en franchises. We zijn actief op de nationale en internationale markt. Meer informatie op aquisantona.com...
Spanje, Llançà
Bedrijf dat zich richt op de verwerking en productie van visproducten. Wij zijn gespecialiseerd in octopus en hebben verschillende formaten gekookte octopus, met sauzen, in carpaccio, en heel. Ook bieden we vis- en zeevruchtensoep, inktvisburgers, en garnalencarpaccio aan. Alle producten zijn vrij van additieven en kunstmatige conserveermiddelen, en kunnen vers of diepgevroren zijn. Wij leveren aan de HORECA en Retail omdat we verschillende formaten en verpakkingen hebben.
Spanje, Barcelona
Brasería in Barcelona. Koken op de grill rond een exclusief product. In restaurant Maria Parilla zetten we in op eenvoudige gastronomie, waarbij de kwaliteit van de grondstoffen voorop staat. Op deze pijlers is het gastronomische aanbod van het restaurant gericht op de grill. Vlees van de hoogste kwaliteit, zoals onze chuletón uit Donosti, en daarnaast zijn er ook de iberische pluma, het speenvark...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play