Hongarije, Budapest
...Sinaasappel essentiële olie is een van de meest veelzijdige oliën, omdat het kan worden gebruikt in de keuken, voor schoonheidsvoordelen en voor gezondheidsvoordelen. Deze essentiële olie kan worden toegevoegd aan voedsel, taarten, desserts en thee. Het heeft antiseptische eigenschappen die kunnen worden gebruikt voor huidverzorging en het is ook een carminatief. Veelvoorkomende toepassingen...
Portfolio (55)
Frankrijk, Avançon
...De honingazijn van Pocquet Apiculture is een uitzonderlijke condiment die een vleugje zoetheid en complexiteit aan uw gerechten toevoegt. Gemaakt van onze ambachtelijke honing, is deze azijn perfect om uw salades, marinades en sauzen te verfraaien. De unieke en delicate smaak maakt het een must-have voor liefhebbers van verfijnde keuken. Door te kiezen voor onze honingazijn, kiest u voor een...
Portfolio (62)
Duitsland, Dissen
De Fuchs Groep is gevestigd in Dissen (Duitsland) en is expert in smaakvraagstukken voor de voedingsmiddelenindustrie en retail, van specerijen tot technologische oplossingen. Met onze uitgebreide internationale branchekennis en eigen productontwikkelingen, sensorische laboratoria en specerijensommeliers en sommeliers vertegenwoordigen wij meer dan 70 jaar expertise. Het productassortiment...
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
... vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, hartige producten en voedingsproducten. SOLINA levert functionele additieve ingrediënten, bouillon, fonds, aroma's, smaakmengsels en kleurstoffen voor het volledige assortiment van vleeswaren en de visindustrie. SOLINA is actief in Europa, Azië en het Midden-Oosten met in totaal 11 productielocaties en 11 onderzoeks- en ontwikkelingscentra in 17 landen.
Portfolio (3)
Frankrijk, Houlgate
...Het familiebedrijf Patrelle bestaat nu al meer dan anderhalve eeuw. Aan de basis van dit bedrijf stond één enkel product: het Patrelle-aroma. Patrelle is tegenwoordig uitgegroeid tot een breed scala aan producten: de aroma's nog steeds (Patrelle-aroma, balsamico, barbecue, rundvlees) maar ook de vruchtensauzen (frambozen, aardbeien, rode vruchten, abrikozen, zwarte bessen, abrikozen-mango) en chocolade.
ufs.country_names.RU, Moscow
Frankrijk, Mouans Sartoux
... het sap van rijpe vruchten Fruitspread klassiek en verfijnd Ze worden met liefde met de hand gemaakt en in kleine hoeveelheden. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, enkel de in geleisuiker aanwezige sorbinezuur en het zuurmiddel citroenzuur. Ze zijn er ook: Fruitspread zonder toegevoegde suiker, van 100% pure vruchten. Of in biologische kwaliteit. Natuurlijk uit biologische landbouw. Voor iedereen die zijn mening wil geven Mosterd en chutneys Of bij vis of vlees Braadworst of leverworst, voor het verfijnen van soepen, voor dressings, bij kaas of gewoon op brood.
Griekenland, Athens
Italië, Treviso
Tot voor kort was het eenvoudiger om te beslissen welke zoutsoort je in de keuken moest gebruiken, omdat het aanbod beperkt was: je kon kiezen tussen zeezout (typisch voor het Middellandse Zeegebied en verkregen in zoutpannen door verdamping) en steenzout (ook wel haliet genoemd en verkregen door winning uit de afzettingen van oude zeeën), het eerste vochtig en het tweede droog. Tegenwoordig...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play