Frankrijk, Divajeu
...Plant de gecertificeerde zaad van sjalot (Allium Cepa var. Aggregatum) Franse halflange Mikor, met een roestkleurige schil en wit-roze vruchtvlees. Dit is een late, productieve en resistente variëteit, geschikt voor winterbewaring: de aanplant vindt plaats van eind februari tot begin april. De oogst zal plaatsvinden van eind juli tot eind augustus. De plant- en oogstperiodes zijn indicatief en afhankelijk van het land, de teeltregio, de bodemsoort en de klimatologische omstandigheden. Sjalotten verpakt in zakken van 20 kg. Andere verpakkingen zijn op aanvraag beschikbaar.
Portfolio (15)
Italië, Novoli
...Onze wilde sjalotten worden handmatig met zorg en aandacht geoogst in gebieden waar ze spontaan en zonder pesticiden groeien. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en fytosanitair gecertificeerd om kwaliteit en versheid te waarborgen. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% verse en natuurlijke lampascioni Verkoopperiode: Januari - Mei en Oktober - December Goed gekalibreerd product...
Portfolio (71)
... rij aan te passen. (Het kan worden ingesteld op 4-6 cm, 6-8 cm, 8-10 cm.) De zaadtank kan met behulp van de zuiger naar voren en naar achteren worden gekanteld. Het voordeel van dit systeem is dat bij het planten van kleine zaden, de tank naar achteren wordt gekanteld om te veel zaaien te voorkomen. Bij grote zaden wordt voorkomen dat het zaad over de lepel valt door het naar voren te kantelen. Geplante zaden: Gehakte knoflook, sjalotten, tulpenbollen...
Portfolio (18)
... zak, met de mogelijkheid van groepsbestellingen om uw kosten te optimaliseren. Onze bollen, zorgvuldig geselecteerd, garanderen hoge opbrengsten, uitstekende conservering en zijn geschikt voor biologische en conventionele praktijken. Online verkoop. Vertrouw op Bulbiverse voor het succesvol telen van knoflook, uien en sjalotten, met deskundige begeleiding en een op maat gemaakte service...
Portfolio (22)
Frankrijk, Arengosse
... knapperige textuur, biedt dit zeezout van hoge kwaliteit de perfecte basis voor onze creatie. Kwaliteitsrode Wijn: De infusie van rode wijn voegt een aromatische diepte toe, waardoor een symfonie van smaken in elk zoutkorreltje ontstaat. Verse Sjalotten: De zorgvuldig geselecteerde sjalotten brengen een heerlijke subtiele uiensmaak in deze mix. Aanbevolen Gebruik: Gegrild Vlees: Strooi royaal over je steaks, gegrild vlees en gevogelte voor een explosie van smaken. Gourmet Salades: Voeg een snufje toe om de smaak van je salades te versterken. Referentie:SEL0016...
Portfolio (200)
Frankrijk, Avignon
Fabrikant van biologische diepvriesgroenten en -fruit, FRDP is een bedrijf gevestigd in het zuiden van Frankrijk in Avignon. 100 % van de activiteiten is al meer dan 20 jaar gewijd aan biologische landbouw. In feite vertegenwoordigt biologische landbouw alle waarden waar wij voor staan. Onze taak is om biologische groenteketens op te zetten rechtstreeks bij boeren of boerenverenigingen in Frankri...
Portfolio (105)
Nederland, De Lier
...Bij Snijpunt bieden we naast uien ook gepelde sjalotten aan. Dit pelproces bespaart je veel tijd, zodat je meteen zelf met de bereiding kunt beginnen. Inhoud: divers Verpakking: EPS-H...
Portfolio (42)
Frankrijk, Lalinde
...De combinatie van handgeplukte fleur de sel door de zoutwerkers van Île de Ré, biologische tomatenvlokken en biologische sjalotten. Alles in een ecologische en economische navulling van 95g. Netto gewicht: 95g...
Portfolio (46)
Frankrijk, Grigny
PATRIGEL is sinds 1989 een specialistische agent in de handel en verkoop van diepgevroren groenten, kruiden en fruit. Ons handelsbureau distribueert en vertegenwoordigt in Frankrijk verschillende producenten van kwaliteitsgroenten en -fruit uit Europa. Ons krachtige internationale netwerk haalt zijn producten bij gecertificeerde producenten. Onze producten worden gecontroleerd en gecertificeerd, ...
Portfolio (93)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Versterk al uw salades met deze heerlijke kleine sjalotten of gebruik ze als garnering voor al uw andere gerechten. Zoet en licht knapperig, tillen deze kleine uien al uw gerechten, of ze nu warm of koud zijn, moeiteloos naar een hoger niveau. Geen gedoe meer met het schillen van uien gedurende lange minuten en vaarwel tranende ogen: deze Gustadéa uien zijn direct klaar voor gebruik. Verschillende productgroottes: 6kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze azijn wordt gemaakt door zeewier en zeekraal in appelciderazijn te macereren. Het versterkt oesters, zeevruchten en vis. Ingrediënten: Appelciderazijn, zeewier (7,9%), sjalotten (0,65%), fleur de sel (0,5%), specerijen.
Portfolio (80)
Italië, Fratta Todina
...Zongedroogde Italiaanse tomaten met sjalotten en kappertjes. Het lange productieproces versterkt de smaken, waardoor het een uniek product is. In extra vierge olijfolie.
Portfolio (4)
België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
Duitsland, Greven
... verse product. In combinatie met water zijn ze binnen 2-5 seconden weer als verse kruiden. Voor het aanbraden moeten onze vriesgedroogde uien, sjalotten en knoflook kort onder water worden gewassen. Naar de merkhomepage: www.goutess.de...
Frankrijk, Eurre
... hun producten in Frankrijk en daarbuiten. Zo exporteert L’Ail Drômois een deel van zijn productie naar meer dan 30 landen over de hele wereld, terwijl het betrokken is bij het behoud van korte verkoopkanalen en met lokale Franse partners. - Knoflook en sjalotten in gecertificeerde planten, - Knoflook en sjalotten voor consumptie. Onze variëteiten: - Paarse herfstknoflook (Primor...
Portfolio (8)
Turkije, Konya
{"contact":"+31 533 812 71 40","text":"Bij Wortelgewassen worden dagelijks gemiddeld 120 ton en jaarlijks gemiddeld 14.000 ton van onze eigen producten in onze eigen fabrieken onder hygiënische omstandigheden verwerkt, verpakt en aan klanten aangeboden. Met ons brede netwerk van producenten hebben we de capaciteit om dagelijks gemiddeld 260 ton producten te verwerken, te verpakken en aan te bieden...
Frankrijk, Mespaul
Het bedrijf Le Vili, opgericht in 1992 in Bretagne, is een belangrijke speler in Frankrijk en op de exportmarkten (Zwitserland, DK, NL, BE, DE, SE, VK, NO, PL, CZ, ES) op het gebied van sjalotten, sjalotjes en roze uien uit Bretagne. Als onderdeel van een groep in het zuiden die marktleider is in Franse knoflook, hebben we ons assortiment allium-producten uitgebreid met knoflook (vers of gedroogd...
België, Ardooie-koolskamp
...Groenten: asperges, aubergine, broccoli, wortel, bloemkool, knolselderij, selderij, venkel, groene bonen, prei, champignons, ui, erwten, paprika, aardappel, pompoen, sjalotten, spinazie, lente-ui, sugarsnaps, zoete maïs, tomaat. Kruiden: basilicum, laurierblad, kervel, bieslook, koriander, cresson, dille, fenegriek, marjolein, munt, oregano, peterselie, rucola, rozemarijn, salie, dragon, Thaise basilicum, tijm, waterkers. Fruit: braam, ananas, aardbei. Ingrediënten: chili's, kerrieblaadjes, galanga, knoflook, gember, citroengras, limoenbladeren, olijven.
Frankrijk, Montredon Labessonnie
Regionale conserverie gelegen in de Tarn, aan de voet van het Languedoc-park, ik maak in mijn lab natuurlijke gesteriliseerde sauzen met het label: SUD DE FRANCE; maar ook marinades en natuurlijke sauzen zonder gluten, toegankelijk voor vegetariërs. Ik maak ook gearomatiseerde mosterd, gesteriliseerde knoflook en sjalotten. Ons bedrijf creëert ook sauzen en specerijen op aanvraag voor externe...
België, St-Georges
De verkoop van aardappelplanten (meer dan 40 verschillende variëteiten: Accent, Aminca, Anosta, Climax, Eersteling, Felsina, Frieslander, Gloria, Gourmandine, Granola, Monalisa, Prior, Rikea, Sirtema, Ukama, …) is de specialiteit van het bedrijf. Maison Laruelle is ook groothandelaar in gewassen of ongewasemde consumptieaardappelen, in bulk of in kleine verpakkingen, evenals in geschild en voorgebakken friet, maar ook in uien, sjalotten, wortelen, diepvriesproducten en sinds kort alles wat met de horeca te maken heeft. Wilt u meer weten, aarzel dan niet en bekijk onze website.
Frankrijk, Rungis Cedex
HALLES TROTTEMANT RUNGIS: specialist in commerciële horeca en luxe hotels. Alle bestemmingen. Algemeen in Fruit, algemeen in Groenten, zomerfruit (steenvruchten, druiven), bessen, citrusvruchten, appels en peren, aardappelen, knoflook, uien, sjalotten. Onze producten: asperges, wilde paddenstoelen, bessen, fruitmanden, kruiden en kleine salades, groentebouquets, Aziatische producten, exotische producten, oude variëteiten citrusvruchten, appels, peren, steenvruchten, Indiase producten. U kunt ons telefonisch bereiken op 01 46 87 41 19 of per fax op 01 46 87 65 13.
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
CONDIFRANCE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van knoflook, uien, sjalotten, sjalotjes en pompoenen. Het bedrijf distribueert zijn producten via grote en middelgrote supermarkten en via groothandels; zijn producten worden zowel in Frankrijk als in het buitenland verkocht.
Italië, Orta Di Atella
Het bedrijf Del Prete uit Orta di Atella (Caserta) is gespecialiseerd in de verwerking en commercialisering van verse knoflook, uien en sjalotten. Opgericht aan het einde van de 19e eeuw, is Del Prete nu in de vierde generatie. Het begon met de handel in knoflook en noten, om later over te gaan tot de productie, verwerking en verkoop van verse en gedroogde knoflook, en uiteindelijk, via het import- en exportbedrijf, de import en export van uien, knoflook, sjalotten en wortelen.
Frankrijk, Flagnac
... bijgerecht, verkrijgbaar in Cantal / sjalotten, Roquefort, eend of truffel. •Palet om te snacken: Te gebruiken als burger of als bijgerecht. •Picoussel: Vegetarische eiwitpannenkoek gemaakt van snijbietbladeren, melk, brood, ei, ui, peterselie en bloem, te consumeren als eiwitrijk gerecht, in een burger of in een salade. •Crique au Cantal: Geraspte aardappel en Cantal, te gebruiken als bijgerecht, in een...
Portfolio (5)
Frankrijk, Cadours
De AULX DU SUD-OUEST zijn gespecialiseerd in de handel in knoflook, evenals in uien, sjalotten en echalions. Onze kennis van de producenten en de producten, de strengheid van onze selecties, ons professionalisme en onze reactietijd stellen ons in staat om u gedurende de seizoenen een gevarieerd en kwalitatief aanbod te bieden. Deze familiale entiteit bevestigt zich als een belangrijke Franse...
België, Bruxelles
...Vanwege de voortdurend groeiende vraag van onze klanten, biedt Central Fruit al meerdere jaren een gevarieerd assortiment van kwaliteitsgroenten en een uitgebreid assortiment van aardappelen, sjalotten en Franse knoflook aan. Central Fruit biedt een breed scala aan gerenommeerde kwaliteitsmerken binnen dit assortiment van groenten en fruit: Le Puits d’Amour, Château Pérouse, Freshland Chili, Idyl, Unifrutti, Gaucho, Chiquita, Akdeniz, Tio peco, Yummy Fruit, Suncape, Sint Petrus,…...
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Producenten in het hart van Tarn et Garonne De teelt van uien, sjalotten en knoflook is een familieverhaal. De Ferme de la Tapole heeft altijd gefunctioneerd op basis van sterke waarden om de verwachtingen van haar klanten te overtreffen. We zijn altijd bereikbaar; onze relatie met onze klanten begint op de eerste dag en eindigt pas wanneer zij volledig tevreden zijn.
Gebaseerd op onze jarenlange ervaring, hebben we in 2009 Déchamp fresh and frozen foods opgericht in Herrieden als handelsbedrijf voor diepgevroren fruit en groenten, evenals vers en diepgevroren vlees. In ons assortiment vindt u: wortelen, spinazie, courgette, tomaten, sjalotten, rode bieten, paprika, savooiekool, aardappelen, broccoli. Wat fruit betreft bieden we aan: appels, zure kersen...
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Bio d’Olivier is de eerste producent van biologische zwarte knoflook in Frankrijk en in de Var! Wij bevinden ons in de regio PACA. Al onze producten zijn afkomstig uit de biologische landbouw, ons bedrijf is gevestigd in La Seyne-sur-Mer. We hebben ook andere producten zoals geconserveerde citroenen, olijven, tapenade, olijfolie, kappertjes, biologische sjalotten..... Ik nodig u uit om contact met ons op te nemen om ons volledige assortiment te ontdekken of om onze catalogus te raadplegen.
... alla parmigiana, sperziebonen, cime di rapa, gebakken, gekookte barba, gekookte kruiden, gestoomde venkel, gestoomde wortelen, spruitjes, sjalotten, bloemkool, boerenkool, bonen, broccoletti, zuurkool gekookt, gestoomd of gegrild.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play