Tunesië, Tunisie
...Couscous wordt verkregen door het samenvoegen van griesmeel van witte harde tarwe en water, dat fijn, gemiddeld of grof kan zijn. Het product wordt voorgekookt in stoom en gedroogd; de gebruikte griesmeelsoorten worden strikt geselecteerd op basis van hun technische en kwalitatieve kenmerken. Pasta. Model: Plastic zak 25 kg...
Portfolio (29)
Italië, Giuliano
...Pan di spagna, gemengde gepasteuriseerde eieren, kristalsuiker, Farina "0", Amerikaanse bloem, water, cacaopoeder 22/24%, aroma's. VULLING: Verse room, mascarponepoeder (33%), gepasteuriseerd eigeel, suiker. DOOP: Water, suiker, koffie-aroma 70°, oploskoffie. Bewaren bij -18° Product om te ontdooien.
Portfolio (129)
Italië, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana is een glutenvrije bloem voor gebakken goederen, bestaande uit een mix van maïszetmeel, rijstzetmeel, plantaardige vezels en maïszuurdesem. Het komt niet voort uit de-glutinisatieprocessen en bevat geen melk, eieren en tarwezetmeel. Een hoogwaardig, natuurlijk product met een rijke inhoud van vezels en nuttige natuurlijke enzymen. Een mix die zorgt voor een elastisch deeg...
Portfolio (56)
Frankrijk, Trebedan
... product zich diep in de grond en in de gangen van knaagdieren. In combinatie met varenextract wordt het gebruikt in de groenteteelt om de bodem te versterken. Voorbeeld van bemesting voor het zaaien van aardappelen: Op vochtige grond: 400 L / ha = 40 L varenextract + 360 L water Op droge grond: Verdubbel de hoeveelheden * 1 keer een week voor het zaaien en 1 keer op de dag van het zaaien * Inbrengen...
Portfolio (43)
Polen, Tomaszow Lubelski
...Ons bedrijf is verheugd om Semolina-producten aan te bieden uit het assortiment dat bedoeld is voor groothandels en distributienetwerken die de Horeca-sector bedienen. De producten komen uit een mooi ontworpen verpakkingslijn, de kwaliteit van het product is zeer hoog omdat we ons op dat gebied richten met alle producten die we behandelen. We bieden kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen...
Portfolio (105)
Polen, Warszawa, Poland
...Het product wordt vervaardigd door de dichte tarwemeel te hydrateren om het gluten te activeren en vervolgens het gehydrateerde deeg te bewerken om de zetmeel te verwijderen, waarbij alleen het gluten wordt geëxtraheerd. Vervolgens wordt het gluten gedroogd en opnieuw gemalen tot poeder. VWG wordt voornamelijk gebruikt om meel- en cake-mengsels te optimaliseren. In een jaar met een laag...
Portfolio (278)
Oekraïne, Pervomaysky
...Semolina (66,0%), suiker (18,0%), volle melkpoeder (12,0%), droge room (2,0%), freeze-dried abrikozenstukjes (1,22%), tafelzout, natuurlijke smaakstof "vanille" (0,11%). Zonder synthetische conserveermiddelen en kleurstoffen. Het product bevat lactose, gluten. Energiewaarde: 100 g van het product bevat: 1628,8 kJ (389,3 kcal) Vetten - 4,9 g, waarvan verzadigde vetzuren - 3,0 g Koolhydraten - 75,6 g, waarvan suikers - 23,7 g Eiwitten - 10,7 g Zout - 0,66 g...
Portfolio (123)
Turkije, Çorum
...In semolina- en griesmeelfabrieken wordt het gebruikt voor het reinigen en classificeren van griesmeel. Het product, waarvan de doorstroming kan worden aangepast, wordt gelijkmatig over het gehele zeefoppervlak verdeeld door middel van een scherm. Het zeefproces wordt uitgevoerd met 2 of 3 lagen draadzeef. Met behulp van een aerodynamisch luchtkanaal en instelkleppen wordt er een gelijkmatige...
Portfolio (117)
Turkije, Gaziantep
...In meel- en semolina-fabrieken zorgt het voor een snelle menging van het product met water en helpt het de temperingstijd te verkorten. Hun rotoren bestaan uit stalen pallets. Het is een effectieve machine bij het schillen, aangezien het graan door het samendrukken binnenin de machine beweegt.
Portfolio (183)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Maïssemolina is maïsgries, variërend in grootte van 300 tot 800 micron (de grootte van semolina). Dit product bevat geen gluten. Het product wordt in elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisgraan". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 450 g...
Portfolio (116)
Duitsland, Oyten
... recept is opgegeven kan worden vervangen door kokosmeel. Om aan de dagelijkse vezelbehoefte te voldoen, is de fijne kokosmeel ook geschikt als aanvulling. Dit product is een gecontroleerd biologisch voedsel volgens DE-ÖKO-006.
Portfolio (42)
Tsjechië, Nucice
Het bedrijf FOODISH s.r.o. (Ltd) richt zich op de handel en verwerking van een breed scala aan kwaliteitsproducten zoals granen, rijst, peulvruchten, pasta en couscous, glutenvrije meelsoorten en gepofte snacks. De maalderij (gebouwd in 2020), productie en magazijn zijn gelegen nabij Praag. Granen en meel worden geleverd in papieren zakken of big bags. Retailproducten worden onder het private mer...
Portfolio (1)
Frankrijk, Grigny
... "Al dente" kookresultaat in minder dan 30 seconden garanderen. "Geen te gaar en plakkerig pasta meer, snel en economisch, dit product is toegankelijk voor iedereen en ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, voor bereiders van kant-en-klaar maaltijden, restaurants, fastfoodketens en thuisbezorgdiensten. VERPAKKING: 4 x 2,5 kg = 10 kg...
Portfolio (93)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
... behoudt alle gunstige eigenschappen van rode rijst. Het verandert elk gebakken product in superfoods. Gemaakt Van: Rode Rijst Certificering: HACCP Max. Vochtigheid (%): 1% Fijnheid (%): 100% Verwerkingstype: rauw Kwaliteit: Voedsel Houdbaarheid: 18 Maanden Verpakking: ZAK Gewicht (kg): 25 kg Type: Allround Meel...
Portfolio (10)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390181204 Ingrediënten: Semolina van durumtarwe, semi-volkoren* *Product uit biologische landbouw. Oorsprong Italië (Sicilië), langzaam drogen op lage temperatuur.
Portfolio (114)
Oekraïne, Kiev
...Capaciteit: 150-500 kg/u Dikte van het product: 1,1-1,8 mm Grondstof: meel, semolina, maïsmeel, bonenmeel, enz. Energiebron voor oven: elektriciteit Energiebron voor friteuse: elektriciteit, thermische olie, Belangrijkste kenmerken van de productielijn: - automatische batching-systeem van grondstoffen is voorzien - verschillende recepten en kleuren van het product - homogeniteit van de batch...
Portfolio (7)
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play