Slowakije, Košice
...Milkyland Mozzarella Original brengt een authentieke Italiaans geïnspireerde smaak op uw tafel. Bekend om zijn delicate, romige smaak en gladde, elastische textuur, smelt deze mozzarella perfect, waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid aan gerechten, van pizza's en pasta's tot salades en voorgerechten. Gemaakt van premium melk en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen...
Portfolio (64)
Italië, Misano Adriatico
...Deze romige COOPERLAT Caciotta met noten is geproduceerd met melk van hoge kwaliteit uit de TRE VALLI. Met een zachte textuur en een rijke notensmaak is het een uitstekende keuze voor verfijnde smaken. Elke portie van 1,2 kg zit vol met eiwitten en calcium voor een evenwichtige voeding.
Portfolio (200)
Estland, Tallinn
... porties, met een totaalgewicht van 140 gram. Het product heeft een houdbaarheid van 12 maanden wanneer het op een koele en droge plaats wordt bewaard. De belangrijkste ingrediënten zijn melk (of magere melk in het geval van kaas met een laag vetgehalte of light), water, kaas en boter. De kleur van de kaas is ivoor en lichtgeel met een milde en romige smaak. Neem contact met ons op voor eventuele details en prijsinformatie.
Portfolio (80)
...ORIGINE Droge Witte Wijn La Misaine Blanc Sec is speciaal geselecteerd door onze oenologen om u gebalanceerde, authentieke en heerlijke wijnen te bieden, perfect om te combineren met dagelijkse maaltijden. VINIFICATIE Traditioneel in roestvrijstalen tanks. DRUIFVARIËTEIT Airen PROEFNOTITIES Mooie bleekgele kleur met groenachtige reflecties. Aroma's van citrusvruchten in de neus. Levendig en licht zuur op de tong. VOEDSELCOMBINATIES Geniet van deze wijn bij zeevruchten, gegrilde vis of romige kazen. Serveer op 9°C (48°F).
Portfolio (96)
Duitsland, Heidelberg
...Deze eerlijke noten van Raclette-kaas met zijn geroosterde korst, gebracht door deze allergenenvrije smaak, zullen perfect passen bij kazen, hartige taarten en soufflés, maar ook bij sauzen en gratins.
Portfolio (74)
Nederland, Wildervank, Nederland
...Een heerlijk vers ontbijtje om cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté. Een heerlijk ontbijt cadeau, geschikt voor de kaas liefhebber, gezonde ontbijter en vegetariër. Wordt geleverd inclusief hete verse koffie , thee en een warm scharrelei.
Portfolio (7)
Nederland, Amstelveen
...Naast het pizzadeeg kunt u bij ons ook terecht voor 100% Mozzarella kaas wat perfect te gebruiken is als topping voor op de pizza. Naast 100% Mozzarella kaas hebben wij ook de Tripple Cheese mix in ons assortiment. Deze Piazzola Pizza kazen zijn exclusief getest voor ‘the perfect pizza’. De Mozzarella variant bestaat voor 100% uit koe-mozzarella en smelt snel door zijn romige structuur. De Triple Cheese variant is vol van smaak, door een mix van mozzarella, rode cheddar en Goudse kaas. Voor de echte kaasliefhebber.
Portfolio (5)
Italië, Sizzano
...DROG Greco Novarese 100% COMBINATIE Blauwe en gerijpte kazen Romige desserts Gebakken producten KLEUR Amber AROMA Saffraan en kamillebloemen Rozijnen, hazelnoot en gekonfijte vruchten VERFEINING In hout sinds 2019 TEMPERATUUR: 8-12 °C...
Portfolio (13)
Spanje, Altea, Alicante
... gebruik van hop bij dry hopping. COMBINATIE: Past perfect bij gerookt vlees, sterke of blauwe kazen, en zelfs zoete combinaties zoals pure chocolade, nougat, enz. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, rogge-mout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerste, rogge GESCHIEDENIS: GEVEN EEN MASKER EN HIJ ZAL DE WAARHEID ZEGGEN. Vroeger woonde er in de bergen die Las Marinas scheiden een bandiet. In die tijd kon je alleen via een smal pad van Altea naar Calpe, dat door een gemaskerde man werd gebruikt om onschuldige reizigers te beroven.
Portfolio (9)
Frankrijk, Marseille
...DE BURRATA De burrata is een romige zuivelproduct dat qua uiterlijk lijkt op mozzarella, maar een hart van room en mozzarella bevat. Het is gevormd uit een vel van gesponnen deeg, en eenmaal gevuld wordt het aan de bovenkant gesloten en met de hand geknoopt om zijn klassieke bolvorm te creëren. Tegenwoordig wordt het beschouwd als de top van de traditionele zuivelproductie in Apulië. Ook...
Portfolio (9)
Spanje, Totanes
... minimaal 60 dagen, de rijpe kaas van 180 dagen en de oude kaas van 270 dagen. De binnenkant van de kaas is ivoorkleurig, met ogen die gelijkmatig verdeeld zijn. Romige textuur, smeltend in de mond, met een eerlijke, zachte, diepe smaak, typisch voor schapenmelk. Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedseladditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Witte kaas met een gladde textuur en lichte openingen en schimmels. Met een zachte textuur en een romige uitstraling wanneer hij warm is, voegt hij genereusheid en smaak toe aan tal van toepassingen. De kenmerkende smaak maakt het mogelijk om hem te combineren met veel recepten, zowel warm als koud, in sauzen, op pizza, in salades, in risotto...
Portfolio (187)
Spanje, Granollers
...Halfvolle kwark met een romige en homogene textuur, geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zowel koud als warm.
Portfolio (8)
Spanje, Madrid
...Romige kaas in plakken Arla® Havarti. De traditionele Deense Havarti is een zachte en romige kaas die gemakkelijk smelt en geen overtollig vet afgeeft. Het is ideaal voor allerlei gerechten die een vleugje zachte en romige kaas nodig hebben, zoals pizza's en pasta's. Arla® Havarti in plakken van 1 kg voor de horeca is perfect voor sandwiches en broodjes, koud of warm.
Portfolio (9)
Italië, Noci
...Stracciatella is een typische zuivelspecialiteit uit Puglia, bestaande uit zachte handgescheurde slierten van filata-deeg en room; deze specialiteit kan vers worden geconsumeerd of dienen als aanvulling op salades, hoofdgerechten of gourmetpizza's zonder dat het gekruid hoeft te worden, dankzij de extreem romige smaak.
Portfolio (10)
Italië, Venezia
...Exquisiet Sterk. Hoge fermentatiebier met een volle en zachte body. Het aroma is zoet en perfect in balans met een romige en compacte schuimkraag. Vier speciale gerstemouten en twee nobele hopvariëteiten geven het elegante tonen van gedroogd fruit en drop. Uitstekend bij gestoofd of geroosterd rood vlees, gegrild vlees, gerookte vis, oude kazen, gekruide geitenkazen en Sachertorte.
Portfolio (4)
Frankrijk, Roubia
... structuur gecombineerd met een aromatische densiteit gedragen door elegant fruit. Het vlees is zacht. Vrouwelijke Rhône-wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nPrestigieuze wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto Gewicht (kg): 1,5\nAlcoholpercentage (%): 14,5"}...
Portfolio (28)
Oostenrijk, Wien
... productieproces en de toevoeging van suiker. Hierdoor ontstaat zijn unieke romige consistentie en de zoet-milde smaak. Onze Kremser mosterd wordt bijzonder graag gegeten bij Käsekrainer, bratwursten, leberkäse of blunze. Ook bij een stevige Brettl-Jause past onze Kremser mosterd uitstekend. Veel bekende zachte en harde kazen krijgen met Ramsa Kremser mosterd bovendien een heel speciale toets. Vermelding: Vegan...
Portfolio (8)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Spanje, La Seca-Valladolid
... afdronk. Het wordt aanbevolen om te serveren tussen 8º en 10º C. Het is geschikt om te combineren met zeevruchten, gemarineerde gerechten, alle soorten rijst en halfgerijpte kazen. Variëteit: Gefermenteerd in vat Oogstjaar: 2015 Veroudering: Gemaakt van 100% verdejo druiven, traditionele methode...
Portfolio (12)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... twee jaar, wat zorgt voor een genereuze romige en vanilleachtige rondheid. Sublime combinaties met gevogelte, zoetwatervissen, kazen of zelfs foie gras zijn hier mogelijk. Een grote favoriet! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivenrassen: 100% Petit Courbu AOC: Pacherenc du Vic-Bilh Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...-spijscombinatie: kazen, wild, saucerechten, pittige gerechten, rood vlees. Wijnbereiding: De oogst is handmatig in kisten met dubbele selectie. De wijnbereiding gebeurt in kleine thermoregulierte roestvrijstalen tanks. De malolactische fermentatie vindt plaats in tanks in een aparte ruimte. De rijping van 18 maanden gebeurt in eiken vaten (20 tot 30% nieuw). Oog: diep granaatrood. De tip van de...
Portfolio (190)
Frankrijk, Guenange
...Perfect voor liefhebbers van gedurfde smaken, past het heerlijk bij sterke kazen, pannenkoeken of yoghurt. Trakteer uzelf op een unieke smaakervaring met onze boekweithoning, een exquisiet genot met vele facetten.
Portfolio (98)
Italië, Martina Franca
...De Burrata Pugliese is een verse en romige kaas, typisch voor de Italiaanse kaastraditie. Gemaakt van melk van hoge kwaliteit, onderscheidt de burrata zich door zijn zachte en boterachtige hart, omhuld in een dunne laag mozzarella. Deze kaas is perfect om alleen te genieten of vergezeld van verse tomaten en een scheutje olijfolie, waardoor de delicate en unieke smaak wordt benadrukt. De burrata is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een authentieke en verfijnde culinaire ervaring.
Portfolio (29)
Verenigd Koninkrijk, Fulwood
Opgegroeid in een Italiaans gezin was mijn dieet van jongs af aan eerlijk gezegd niet het beste; het draaide allemaal om witte pasta, verschillende kazen en romige sauzen. Ik had moeite met een uitgebalanceerd dieet en het krijgen van de juiste voeding. Ik ben de afgelopen 15 jaar chef-kok geweest en dat is wanneer alles veranderde. Ik leerde hoe ik maaltijden kon bereiden die niet alleen vullend...
Frankrijk, Saint-Malo
... dienstenassortiment: Zachte boter, halfzoute boter, gezouten boter, boter met gerookte zouten, boter met zeewier, boter met Yuzu, boter met Espelette-peper. Kom de knowhow ontdekken van het bewerken van de Bordier-boter van de klomp tot de plak met buxushouten spatels. Duik in de selectie van 230 kazen die in onze kelders zijn gerijpt (ook beschikbaar op een cocktailplateau). De zuivelwinkel, de romige...
Frankrijk, Les Aldudes
Het bedrijf PIERRE OTEIZA produceert regionale voedingsmiddelen. Wij bieden hammen, buiken, eendenborsten, saucissons, chorizo, garbures, romige soepen, foie gras, rillettes, patés, confits, cassoulets, kazen en wijn aan. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar het buitenland.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play