Polen, Tomaszow Lubelski
... is rijk aan veel voedingsstoffen, waaronder eiwitten, ijzer en vezels, wat de reden is dat het een product is dat veel in de gastronomie wordt gebruikt. Rode linzen zijn de populairste van alle soorten van deze plant. Ze kenmerken zich door een intense smaak. De bereiding is zeer gemakkelijk - ze hoeven niet te worden geweekt en de granen koken snel. Het is ideaal voor romige soepen, spreads of vullingen voor dumplings.
Portfolio (52)
Polen, Brzozów
...Zwart rijst krijgt na het koken een paarse tint, waardoor het ook wel paarse rijst wordt genoemd. Net als bruine rijst wordt het niet geserveerd, maar het is rijk aan vezels, vitamines, met name vitamine E, en mineralen: ijzer, zink, koper. Zwarte rijst heeft een langere kooktijd dan andere rijstsoorten, van een half uur tot een uur, en het blijft altijd een beetje knapperig. Het wordt vaak...
Portfolio (781)
Polen, Lublin
... van een modulaire extruder, zorgt ervoor dat deze analogen rijk zijn aan eiwitten en vezels, wat een voedzame en bevredigende maaltijdervaring biedt. HMMA-producten zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan culinaire toepassingen, van burgers en worsten tot kant-en-klare maaltijden en gemaksvoeding. Deze flexibiliteit maakt HMMA een...
Portfolio (20)
Polen, Paczewo
...Biologische Roggemeel Onze biologische roggemeel is gemaakt van hoogwaardige roggegranen, zorgvuldig geselecteerd en gemalen om hun natuurlijke voedingsstoffen te behouden. Het is perfect voor het bakken van brood, gebak en andere heerlijke recepten. - 100% biologisch - Rijk aan vezels - Ideaal voor traditioneel roggebrood Beschikbaar in verschillende verpakkingsgroottes.
Portfolio (59)
...65-90 stuks/100g Het wordt gekenmerkt door zijn grootte, het wordt beschouwd als een van de grootste binnen de soort. Het heeft een lichtzoete smaak, waardoor het goed past bij veel gerechten en lokale conserven. Bonen kunnen een zeer goede bron van eiwitten in ons dieet zijn, ze bevatten ongeveer 18g eiwit per 100g. Het is ook rijk aan vezels, maar nog steeds laag in eenvoudige suikers. Bonen bevatten vitamines en mineralen die een gunstig effect hebben op de werking van ons lichaam. Het is perfect als aanvulling op eenpansgerechten. Het wordt vaak gebruikt in de vegetarische keuken.
Portfolio (15)
Polen, Węgorzewo
...Polen vervangen steeds vaker aardappelen, die rijk zijn aan vezels, door pasta en grutten. Vanwege de enorme verscheidenheid aan deze producten kunnen er veel smakelijke en waardevolle gerechten uit de Poolse en Europese keuken mee worden bereid. Italiaanse spaghetti of Poolse golabki? Alle producten die nodig zijn om deze gerechten te maken, vind je in onze groothandel in pasta en grutten. We...
Portfolio (24)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play