Polen, Brzozów
... boekweit kan worden gemalen in een molen en zo wordt de resulterende bloem gebruikt voor glutenvrije gebak, pannenkoeken en pannenkoeken. Geroosterde en ongebrande boekweitgrutten hebben vergelijkbare hoeveelheden voedingswaarden, waarbij de geroosterde iets minder heeft, wat wordt veroorzaakt door het roosterproces. In de pap vinden we veel eiwitten, die lijken op eiwitten uit peulvruchten en vezels...
Portfolio (781)
Polen, Paczewo
...Zoete lupinebloem is ideaal als alternatief voor gewone bloem, als ingrediënt in de productie van brood, koekjes, pasta of pannenkoeken. Het vertoont emulgerende eigenschappen, bindt water en verhoogt de versheid van producten. Naast andere soorten bloem verhoogt het de voedingswaarde van de producten waaraan het wordt toegevoegd. Extra voordelen van het consumeren van lupinebloem: • heeft een...
Portfolio (59)
Polen, Zawiercie
...veel smaken, pannenkoeken zonder vulling, gevuld: met kaas, vegan, vegetarisch, met vlees, met kool, met fruit, met chocolade, met broccoli en feta, met spinazie...
Portfolio (6)
Polen, Janów Lubelski
...Gepofte boekweit dankt zijn naam, specifieke smaak en aroma aan het proces van thermische behandeling. Het is een zaad van boekweit dat is gepoft, zonder zijn eigenschappen te verliezen. Het product vertoont veel gezondheidsvoordelen, zoals ondersteuning van de darmfunctie en verlaging van de bloeddruk. Als een uitstekende bron van goed opneembaar eiwit is gepofte boekweit een essentieel onderdeel van een veganistisch en vegetarisch dieet. De licht bittere nasmaak van de boekweit past perfect bij zowel vlees- als vegetarische gerechten – zoals pannenkoeken, pierogi, koolrolletjes of crêpes.
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play