Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De net zoete smaak doet denken aan carobe en een stuk zoethout. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kazen, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Italië, Guardiagrele
...Veelzijdige mix, ideaal voor pannenkoeken, wafels en gaufre, voor eindproducten met gegarandeerde resultaten, luchtig en smakelijk. Formaat: 10 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Sabaudia
...Onze havermelen worden verkregen door het malen van havervlokken, een proces dat zorgt voor een hoge verteerbaarheid van het product en het geschikt maakt voor bereidingen in de keuken als vervanging voor gewone verfijnde witte bloem, voor zowel zoete als hartige recepten. Alle meelsoorten kunnen worden gebruikt voor het maken van pannenkoeken.
...Soluzioni Alimentari houdt zich bezig met de productie van glutenvrije voedingsmiddelen. Onder de aanbiedingen: glutenvrije gnocchi alla romana, pannenkoeken, ravioli, piadina, brood en andere smakelijke producten. De glutenvrije gnocchi alla romana zijn voorgekookt en klaar om binnen enkele minuten te worden geconsumeerd. Ze kunnen in de magnetron worden opgewarmd in slechts 2 minuten of in 15 minuten in de oven. Het bedrijf verkoopt aan groothandels in voedingsmiddelen, restaurants, pizzeria's, supermarkten, GDO, apotheken en gespecialiseerde winkels.
Portfolio (3)
...MACUBA is de siroop die wordt verkregen door het macereren en concentreren van de biologische Siciliaanse johannesbroodpulp, van nature veganistisch en glutenvrij. Het is een uitstekende natuurlijke zoetstof die kan worden toegevoegd aan zoetwaren en bakproducten. Het is perfect voor het marineren van vlees, op ijs en pannenkoeken, en kan ook worden gebruikt als ingrediënt in smoothies en...
Portfolio (3)
Italië, Forlì
... gevoel geven. De aanwezigheid van vezels kan ook helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Deze biologische meel is ook een bron van belangrijke vitamines en mineralen. Onder deze vitamines spelen de B-vitamines een cruciale rol in de energiehuishouding, terwijl mineralen zoals ijzer, magnesium en zink essentieel zijn voor verschillende lichaamsfuncties. De BIO Glutenvrije Amaranto Meel kan in veel recepten worden gebruikt. Het is geschikt voor het bereiden van brood, taarten, koekjes en pannenkoeken zonder gluten.
Portfolio (50)
Italië, Orsogna
...Product voor de horeca, pizzeria's, catering. Kenmerken: Fijn gesneden Zwarte Truffel Aestivum, geconserveerd in extra vierge olijfolie en een snufje zout. Aanbevolen dosering: 10/15 gr per persoon. Nuttige tips: Klaar voor gebruik. Gebruik: Als smaakmaker voor hoofdgerechten (tagliatelle, tortellini, tortelloni, pannenkoeken, rijst, gevulde pasta's, enz.), voor vullingen van pasta's en...
Portfolio (9)
Italië, Berlingo
...Mengsels voorbereidingen in poeders voor dranken : hete & koude chocolades, instant cappuccino's, ginseng koffie, gerst … mengsels voor slushes, bevroren yoghurts, ijs, koude crèmes, sorbets, milkshakes, theeën, crêpes, wafels, pannenkoeken, enz. Vloeibare voorbereidingen voor toppings, siropen, slushes, enz. Ons bedrijf is ISO 22000 en IFS gecertificeerd. We garanderen u de hoogste...
Italië, Messina
... ingrediënten, voor pizza, brood, gebak, pannenkoeken. Continue ondersteuning voor de klant, partnerschappen met de beste koeriers voor snelle leveringen. Actief op alle sociale media, met updates en aanbiedingen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play