Italië, Bronte
...Half-fabrikaat, 100% pistache, buitenlandse oorsprong. 100% geconcentreerde pistachepasta, ideaal voor het bereiden van hoogwaardige ijs, crèmes en desserts.
Portfolio (21)
De laboratoria Mathé, die zijn gefuseerd met het bedrijf LOR'N PACK, formuleren en produceren een assortiment natuurlijke aroma's en kleurstoffen voor de voedingsindustrie: ijsfabrieken, bakkerijen, snoepfabrieken, dranken (bieren, siropen, alcoholische dranken, sappen), e-liquids (e-sigaretten). Onze bloem-, specerij-, fruit- en kruidenaroma's, evenals onze kleurstoffen, zijn geschikt voor zowel...
Portfolio (25)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gehakte pistachenoten uit Iran, een intens groene pistache afkomstig van Iraanse pistachebomen. Deze pistache bevat geen conserveermiddelen of additieven. Je kunt deze gedroogde vrucht gebruiken in de patisserie om smaak, crunch en meer smaken aan je desserts toe te voegen. Je kunt ze ook toevoegen aan je muesli of granola voor een knapperige textuur! De pistachenoten moeten een geelachtige kleur hebben die naar donkergroen neigt: hoe groener ze zijn, hoe intenser de smaak! Deze pistachenoten uit Iran zijn dus perfect voor al je culinaire creaties!
Portfolio (39)
Italië, Mazara Del Vallo
...De Siciliaanse cannolo is zeker een van de meest bekende, geliefde en vooral geëxporteerde desserts ter wereld. Symbool van de eilandelijke banketkunst, is het een van de meest gewaardeerde specialiteiten van de Siciliaanse patisserie. De wafel van de cannolo is krokant, de binnenkant is een zoete streling voor de smaakpapillen, verrijkt met gekonfijt fruit, chocoladeschilfers, vanille- en/of kaneelaroma.
Portfolio (8)
Italië, Belpasso
...Een zoete traktatie om op te knabbelen. Bereid met geselecteerde ingrediënten en volgens de ambachtelijke traditie. Een eenvoudig maar onweerstaanbaar recept. Ook beschikbaar in andere varianten: pistache, amandel, amandelen en gekonfijte sinaasappel. Ook beschikbaar voor de patisserie-lijn, in bulk.
Portfolio (9)
Italië, Taranto
...Verse boter, acaciahoning, scharreleidooiers en gekonfijte citrusvruchten uit Sicilië zijn enkele van de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van traditionele panettone en meer. Met bijzondere aandacht selecteert onze patissier Nilde Diciolla de grondstoffen uit onze regio om nieuwe combinaties te experimenteren en moderne en innovatieve producten te creëren. - PanPulia Elisir - Panettone met rode vruchten en pistache - Panettone met peer en pure chocolade - Panettone Trilogie van chocolade - Panettone met amandelen - Panettone Milano Ricco...
...Tortina gevuld met chocolade in verschillende varianten: binnenkant Chocolade; Ricotta; Pistache; Pistache en Ricotta. Specialiteit van hoge patisserie. Het product, rauw of gebakken, wordt zeer warm geconsumeerd. Onmiskenbare aroma's. De Tortina wordt naar een temperatuur van -18° C gebracht en bewaard in speciale cellen. Dit proces zorgt voor een product van hoge kwaliteit. Verpakkingen van n. 12 Tartine in een doos van 5 verpakkingen. Voor palletisering, neem contact op met de commerciële afdeling op nr. +39 3477240044.
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
Het bedrijf Evergreen houdt zich bezig met de productie en verwerking van de groene pistache uit Bronte. Het product, dat alleen aan de voet van de Etna groeit, wordt geoogst, geselecteerd en verwerkt om hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten te produceren, die gebruikt kunnen worden in de patisserie en voor andere culinaire toepassingen. Het familiebedrijf heeft meer dan vijftig jaar...
... PISTACHE, MET AUBERGINEN, MET ZALM, MET KIP EN VEEL MEER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. ER ZIJN OOK GLUTENVRIJE PRODUCTEN BESCHIKBAAR (VOORGERECHTEN, HOOVEDISH, ARANCINI, PATISSERIE EN VEEL MEER). OP AANVRAAG IS ELK SOORT KOEKJE BESCHIKBAAR. U KUNT AL ONZE PRODUCTEN VINDEN OP ONZE WEBSITE WWW.BARBAGALLODOLCIARIA.IT.
Italië, S. Giovanni La Punta
... LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE, SOORT: TARTLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (VERSCHILLENDE...
Italië, Aci Sant'antonio
...Producent van halffabricaten voor patisserie en gastronomie. Onze producten zijn: baba', savarè, bignè, bignè met cacao, met koffie, met pistache, met aardbei, met tomaat, met pittige paprika, met asperge, met inktvisinkt, brood voor sandwiches, brood voor sandwiches met actieve kool, met hennepmeel, met 5 granen, met volkorenmeel, pancarrè en gastronomische panettone. Van de baba', savarè en bignè, naast de klassieke droge lijn, is er ook een zachte lijn met een lange houdbaarheid en hiervan zijn wij de ENIGE WERELDWIJDE PRODUCENTEN.
Italië, Puegnago Del Garda
... van saffraan? De eerste en meest bekende is de culinaire toepassing om aroma, kleur en smaak toe te voegen aan de recepten van uw restaurant, patisserie of ijssalon (de Iraanse ijs met saffraanroom en pistache of de saffraancrème). Bovendien wordt saffraan, dankzij de vele gezondheidsvoordelen, gebruikt in de cosmetische en farmaceutische sector; er zijn namelijk talrijke internationale...
Portfolio (1)
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
GOLOSICILIA.it is een ambachtelijke onderneming. Het produceert, transformeert en verhandelt de beste noten (vooral de pistache van Bronte, de Siciliaanse amandel en de noot van de Etna) en halffabricaten voor patisserie en ijsbereiding. Pistache van Bronte met DOP-certificering Pistache van Bronte zonder DOP (pistache Sicilië) Pistache Avola-amandel Siciliaanse amandel Nocciola dei Nebrodi...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play