Italië, Bronte
...Perfect voor ontbijt, desserts, vullingen en gourmetrecepten, de crème is beschikbaar in flexibele en gepersonaliseerde verpakkingen voor jouw merk. Ideaal voor supermarkten, patisserieën, ijssalons en restaurants, garandeert het maximale tevredenheid van jouw klanten dankzij de premium kwaliteit en unieke smaak. Dankzij de private label optie kun je het formaat, de verpakking en het ontwerp kiezen om een product te creëren dat jouw bedrijfsidentiteit weerspiegelt.
Portfolio (21)
...Onze voedingsaroma's worden aangeboden in verschillende vormen: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
...Pistache-aroma wordt vaak gebruikt om desserts, gebak en ijs op smaak te brengen. Met zijn zowel genereuze als subtiele en heerlijke tonen brengt het warmte en comfort.
Portfolio (50)
Frankrijk, Arengosse
... natuurlijke aroma van pistache voegt een heerlijk nootachtige toets toe aan elke korrel suiker. - Natuurlijke Kleurstof E141: Een natuurlijke groene kleurstof die visueel de kenmerkende smaak van pistache benadrukt. Gebruikstips: Onze Sucre Aromatisé à la Pistache is een weelderige aanvulling op uw desserts, gebak, ijs en nog veel meer. De fijne textuur en betoverende geur maken van elke proeverij een smakelijk moment. Referentie:SUCRE00044B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gehakte pistachenoten uit Iran, een intens groene pistache afkomstig van Iraanse pistachebomen. Deze pistache bevat geen conserveermiddelen of additieven. Je kunt deze gedroogde vrucht gebruiken in de patisserie om smaak, crunch en meer smaken aan je desserts toe te voegen. Je kunt ze ook toevoegen aan je muesli of granola voor een knapperige textuur! De pistachenoten moeten een geelachtige kleur hebben die naar donkergroen neigt: hoe groener ze zijn, hoe intenser de smaak! Deze pistachenoten uit Iran zijn dus perfect voor al je culinaire creaties!
Portfolio (39)
Italië, Forlì
... voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze gedroogde vruchten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. De voordelige verpakking van 1 kg is perfect voor het gebruik van pistachenoten in de keuken. Verpakt zonder zout vormen ze namelijk een origineel ingrediënt voor duizend recepten. Ze zijn uitstekend om te serveren bij...
Portfolio (50)
Frankrijk, Talant
...zonder de desserts te vergeten. U kunt de recepten ontdekken voor de Moelleux met sinaasappel, Caramel flan, Gianduja cake, Pistache croissant, Bladerdeeg brioche met citroen... en vergeet niet het hoofdstuk met de technieken en basisrecepten. Dit boek is bedoeld voor professionals in de bakkerij. Referentie: BEL39 Op voorraad: 4 Producten Afmetingen: 276 Pagina's Taal: Frans en Engels...
Portfolio (192)
... wereld te presenteren. Met ons managementteam dat pionier is in de sector, is ons eerste doel om u samen te brengen met de Kunafa die behoort tot onze bijzondere stad Hatay. We leveren bevroren Kunafa aan duizenden restaurants en cafés. We zijn ons bewust van het belang van onze klanten voor ons, die onze strategische zakenpartners zijn. We bieden onze klanten service met onze filosofie zonder in te boeten op kwaliteit en service. Een groot deel van ons service-netwerk bestaat uit hotels, restaurants, publieke en private ondernemingen.
Portfolio (4)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Mazara Del Vallo
...De Siciliaanse cannolo is zeker een van de meest bekende, geliefde en vooral geëxporteerde desserts ter wereld. Symbool van de eilandelijke banketkunst, is het een van de meest gewaardeerde specialiteiten van de Siciliaanse patisserie. De wafel van de cannolo is krokant, de binnenkant is een zoete streling voor de smaakpapillen, verrijkt met gekonfijt fruit, chocoladeschilfers, vanille- en/of kaneelaroma.
Portfolio (8)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Turkije, Kahramanmaras
...ALPEDO (Kervancioglu) Limited Company sinds 1960, Gevestigd in Kahramanmaraş/TURKIJE Fabrikant van ijs, Baklava, Sherbet Desserts, Pistachenoten, Rode Peper en andere lokale producten. Met 500+ medewerkers ISO 9001 – 14001 – 22000 's Werelds grootste ijs 280 cm 3722 Kg Voor meer informatie bezoek www.alpedo.com.tr IJs, Vanille-ijs, IJs-machines, Banaan-ijs, Chocolade-ijs, Aardbeien-ijs, Gewoon-ijs, Citroen-ijs, IJs-producent, Mango-ijs, Turks-ijs, Hazelnoot-ijs, Pistache-ijs, Walnoot-ijs, IJs-trucs...
Portfolio (9)
Turkije, Gaziantep
...Het is pistache van eerste kwaliteit. Wordt meestal gebruikt in baklava en desserts.
Portfolio (7)
Bosnië en Herzegovina, Sarajevo
... vers gemaakt en snel ingevroren voor een langere houdbaarheid. Ons assortiment borek pita-taarten is van de hoogste kwaliteit met tot wel 50% vulling. We hebben een complete interne productiecapaciteit, inclusief een vleesverwerkingsfabriek die zorgt voor een product van premium kwaliteit. Al onze leveranciers zijn gecertificeerd en beschikken over de relevante goedkeuring. We waren de eerste die...
Italië, Palagonia
...verse ricotta voor desserts, babà, bignè, Siciliaanse ricotta-cassata, Siciliaanse ricotta- en pistache-cassata, mini ricotta-cassata. Zoete smeerbare crèmes, pistachecrème, amandel, hazelnoot, nougat, koffie, citroen. Jam van citroen, bloed sinaasappel, blonde sinaasappels, mandarijn, ui, perziken, tomaat, sinaasappels en kurkuma, citroen en gember. Extra confituren van vijgen, peren met...
Portfolio (55)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play