Italië, Bronte
...Perfect voor ontbijt, desserts, vullingen en gourmetrecepten, de crème is beschikbaar in flexibele en gepersonaliseerde verpakkingen voor jouw merk. Ideaal voor supermarkten, patisserieën, ijssalons en restaurants, garandeert het maximale tevredenheid van jouw klanten dankzij de premium kwaliteit en unieke smaak. Dankzij de private label optie kun je het formaat, de verpakking en het ontwerp kiezen om een product te creëren dat jouw bedrijfsidentiteit weerspiegelt.
Portfolio (21)
Italië, Forlì
... voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze gedroogde vruchten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. De voordelige verpakking van 1 kg is perfect voor het gebruik van pistachenoten in de keuken. Verpakt zonder zout vormen ze namelijk een origineel ingrediënt voor duizend recepten. Ze zijn uitstekend om te serveren bij...
Portfolio (50)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Mazara Del Vallo
...De Siciliaanse cannolo is zeker een van de meest bekende, geliefde en vooral geëxporteerde desserts ter wereld. Symbool van de eilandelijke banketkunst, is het een van de meest gewaardeerde specialiteiten van de Siciliaanse patisserie. De wafel van de cannolo is krokant, de binnenkant is een zoete streling voor de smaakpapillen, verrijkt met gekonfijt fruit, chocoladeschilfers, vanille- en/of kaneelaroma.
Portfolio (8)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Palagonia
...verse ricotta voor desserts, babà, bignè, Siciliaanse ricotta-cassata, Siciliaanse ricotta- en pistache-cassata, mini ricotta-cassata. Zoete smeerbare crèmes, pistachecrème, amandel, hazelnoot, nougat, koffie, citroen. Jam van citroen, bloed sinaasappel, blonde sinaasappels, mandarijn, ui, perziken, tomaat, sinaasappels en kurkuma, citroen en gember. Extra confituren van vijgen, peren met...
Portfolio (55)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play