Verenigd Koninkrijk, Belfast
Sauce Master Ltd is uw ultieme bestemming voor alles wat met sauzen te maken heeft. Van productontwikkeling tot grootschalige productie en alles daartussenin, wij zijn hier om te helpen. Geweldige sauzen worden beschouwd als essentiële componenten van elk culinair gerecht, en bij Sauce Master Ltd geven we prioriteit aan het gebruik van premium ingrediënten en productietechnieken om...
Portfolio (3)
Turkije, Istanbul
...GOURMEZZ is een sauzen- en voorgerechtenmerk dat Mediterrane - Midden-Oosterse keukens combineert met een moderne toets, die kan worden genoten als dipsaus of als aanvulling op elk gerecht, warm of koud. De producten zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten; "Geroosterde Heet Peper Saus" in een glazen pot van 105 cl met twee opties; heet en mild. De saus is gemaakt met geroosterde capia-pepers...
Portfolio (6)
Italië, Perugia
... Ho.Re.Ca.-sector zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, vandaag meer dan ooit, fundamentele elementen om zekere resultaten te behalen in een uiterst dynamische en veeleisende omgeving. De keuken is het startpunt voor de realisatie van elk gerecht; daarom geloven wij dat deze altijd efficiënt, functioneel moet zijn, in staat om intense werkbelasting te ondersteunen en om de verspilling van middelen tot een minimum te beperken tijdens momenten van verminderde activiteit.
Wij werken voor mensen en bedrijven bij het onderzoeken en testen van feiten of gedragingen die hen schaden, zodat zij met zekerheid en vol vertrouwen de juiste beslissingen kunnen nemen die hen helpen de controle over de situatie te krijgen. Op uw verzoek, indien nodig, komen wij onze rapporten bevestigen voor elke rechtbank of gerecht, aangezien deze als bewijs gelden in elk type juridische...
Oostenrijk, Wien
... produzieren unsere Produkte ausschließlich in unserem Produktionsbetrieb in Wien Inzersdorf. Hightech Fabrik Unsere speziell für die Herstellung von MNS konzipierten Maschinen, produzieren Produkte, welche höchsten Qualitätsansprüchen gerecht werden. Was uns auszeichnet In unserer modernen Fabrik geben die Mitarbeiter Tag für Tag ihr Bestes, um gegen das COVID19-Virus anzukämpfen und vor allem uns...
Portugal, Braga
... slechts 25 kg kan hij binnen 10-15 minuten 450º Celsius bereiken. Hij is speciaal ontworpen om "Italiaanse pizza's" te maken, maar kan ook elk ander gerecht of traditionele bereiding perfect bereiden. Elk gerecht dat in deze kleine oven wordt gekookt, komt met een aroma en smaak die versterkt worden door het brandende hout. Op dit moment hebben we al wederverkopers in de VS, maar we zijn nog op zoek...
Portfolio (1)
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Frankrijk, Evry-Courcouronnes
... einde van een maaltijd, brengt het leven in en accentueert het karakter van het gerecht. Bevolkt door de Berbers sinds de prehistorie, was het het brandpunt van de opstand tegen de Aghlabiden in de 10e eeuw, wat leidde tot de oprichting van de Fatimiden-dynastie. Tijdens de Ottomaanse periode was het ook de achterbasis van de broers Barbarossa. Bekend om zijn lange zandstranden die contrasteren met een zeer ingesneden kustlijn, de corniche Djijelienne. Beschouwd als een essentieel centrum voor de productie van fruit en groenten in Algerije, onderscheidt het zich vooral in de productie van olijven.
Italië, Amelia
... weg van de stadsroutine of gewoon kunt genieten van het prachtige heuvelachtige landschap van Umbrië dat Il Podere San Giuseppe omringt en een uitstekend gerecht uit de Umbrië keuken kunt proeven. Truffels, paddenstoelen, vleeswaren, allemaal lokale producten en van dichtbij, waar Umbrië rijk aan is en die je kunt vinden door het menu van het restaurant te kiezen. Als je van visgerechten houdt...
Spanje, Loja
Restaurante Flati biedt diensten aan die verband houden met de marktkeuken, Atlantische en Mediterrane vis en zeevruchten, vlees van de meest gerenommeerde veeteeltgebieden, groenten uit de tuinen van Loja... dat zijn enkele van de sleutels waarop het menu van dit nobele restaurant is gebaseerd. Sleutels die zich vertalen in een menu waar elk gerecht met zorg is gekozen. Als afsluiting van een...
Spanje, Granada
... conserveren, loopt het water ons nu in de mond. De natuurlijke en kwaliteitsingrediënten waarmee ze worden vervaardigd, en hun kenmerkende smaak, maken ze tot een geweldig gerecht op zich, maar ook tot een uitstekende aanvulling. Onze grondstoffen zijn van hoge kwaliteit, gemarineerd in pekel gedurende de tijd die elk product nodig heeft, en gekruid op het optimale punt van azijn en zout. We hopen dat ons brede assortiment olijven, paprika's, augurken, zilveruitjes, pepers, wortelen, kappertjes, kappertjes en andere mengsels je ten volle zal bevallen.
Verenigd Koninkrijk, London
...Klassieke ronde of vierkante porselein, Japanse serviezen, schalen voor vis of vlees, Wilmax England garandeert kwaliteit, keuze en onverslaanbare prijzen. Voor de horeca: Wilmax porselein voldoet aan alle eisen die een professional zou kunnen hebben: het is stevig, duurzaam, thermisch resistent en elegant. Bovendien houdt ons Wilmax porselein de warmte vast, waardoor het gerecht lange tijd warm blijft. Een ander kenmerk van Wilmax porselein is de veelzijdigheid, die bijzonder...
Verenigd Koninkrijk, Coulsdon
... iedereen absoluut van kan genieten. Ze zorgen er ook voor dat elk gerecht zo snel mogelijk wordt bereid zonder in te boeten op smaak. BOMBAYLICIOUS kan online bestellingen aannemen, beschikbaar voor zowel levering als afhaling. Ze bevestigen zelfs de bestellingen in realtime en zorgen ervoor dat klanten op de hoogte worden gehouden van de status.
Italië, Albano Laziale
De Pinsa Romana is een gerecht met een rijke geschiedenis, waarvan de oorsprong teruggaat tot het oude Rome. De herinterpretatie van het recept heeft dit product uniek gemaakt: het deeg bestaat uit een mix van verschillende soorten meel, zoals tarwe, rijst en soja, met een hoog percentage water, zuurdesem en zonder toevoeging van additieven en conserveermiddelen. De belangrijkste kenmerken zijn...
Verenigd Koninkrijk, London
...spatten de grijze tot lichtgrijze eieren vrolijk in de mond, met een zoete, nootachtige smaak. Oscietra Kaviaar - Russische Steur Kaviaar heeft een zijdezachte smaak die ons herinnert aan de smaak van Russische Tsaren, met glinsteringen van luxe en exclusiviteit van de rijke Russische cultuur. De tederheid en delicate smaak, omhuld door de parelgrijze en soms gouden kleur, biedt een unieke afwerking van het gerecht.
Frankrijk, Aix En Provence
... formules: enkel gerecht voor €7,90 / gerecht + dessert voor €10 / gerecht + dessert + drank voor €10,50 / gerecht + drank voor €9,50. Twijfel niet langer, kom ons restaurant ontdekken, we verwelkomen u daar graag!
Italië, Zola Predosa
... innovatieniveau. De Bicom-machines zijn ontworpen en gebouwd om warm of zelfs koud voedsel op de perfecte temperatuur te verstrekken. De hoge hygiënestandaarden zorgen voor een perfecte conservering van de voedingsmiddelen, zodat de organoleptische eigenschappen van elk gerecht behouden blijven, met de verwarming perfect afgestemd op elk product. 3 Sterke punten van de Bicom Vending Machines: 1...
Polen, Kalisz
... allerlei voedseladditieven kopen. Wat betreft gedroogde groenten hebben we mierikswortel, ui, selderij, bieslook en wortel. We bieden ook peterselie, knoflook, prei, dille en bieten aan. Onze kruiden van de hoogste kwaliteit verbeteren de smaak van elk gerecht. Het is de moeite waard om basilicum en majoraan te gebruiken. Daarnaast bieden we salie, citroenmelisse, munt, tijm en oregano aan. We...
Portfolio (43)
Italië, Pisa
...Tegelijkertijd is de trattoria, rosticceria, warme tafel en restaurant ontstaan, waar we dankzij een online menu-systeem en telefonische bestellingen kunnen werken als een self-service, waardoor we een eerste of tweede gerecht kunnen verkopen voor slechts € 4,50. Elke dag creëren we een ander eerste en tweede gerecht dan het gebruikelijke menu, waarbij we proberen de echtheid en lokale producten te benadrukken.
Frankrijk, Flagnac
... bijgerecht, verkrijgbaar in Cantal / sjalotten, Roquefort, eend of truffel. •Palet om te snacken: Te gebruiken als burger of als bijgerecht. •Picoussel: Vegetarische eiwitpannenkoek gemaakt van snijbietbladeren, melk, brood, ei, ui, peterselie en bloem, te consumeren als eiwitrijk gerecht, in een burger of in een salade. •Crique au Cantal: Geraspte aardappel en Cantal, te gebruiken als bijgerecht, in een...
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
... bieden frieten voor elk gerecht, elke maaltijd en elke eetlust. MAXIFRITES biedt ook perfecte aardappel specialiteiten als snack en ideaal als bijgerecht voor traditionele gerechten: een selectie van heerlijke producten gesneden uit hele aardappelen van superieure kwaliteit.
Portfolio (46)
Turkije, Kayseri
... product zit, zijn wit sulfaat of milieuvriendelijk bruin kraftpapier de juiste keuzes. Als u van plan bent om een gerecht met saus in te pakken, moet het een vetvrij papier zijn. Tot 3 kleuren kunnen continu worden toegepast voor elk logo of ontwerp. De maat doet er niet toe. Laat het ons weten, dan snijden we het voor u en verpakken we het in verpakkingen van 10 kg. Wanneer u de afmetingen en maten...
De Pizzaioli Gourmet School is ontstaan uit de wens om iets nieuws in deze sector te brengen, de ambitie om terug te keren naar een onderwijs gebaseerd op de herontdekking van natuurlijke en gezonde producten, en het besef dat alleen door meer aandacht te besteden aan de kwaliteit van het eindproduct, de pizza opnieuw kan worden gekwalificeerd als een gerecht van hoge keuken. Dit heeft geleid tot...
Portfolio (2)
Turkije, Akhisar
... brengt de meest geselecteerde olijven van de Akhisar-regio, die wordt beschouwd als het centrum van de tafelolijvencultuur, met zorg naar uw tafels. Paprika, een van de onmisbare smaken in de keukens van veel landen over de wereld, is in elk gerecht van salades tot pasta gebruikt en is gebruikt bij de productie van specerijen en tomatenpuree. IDEAL Agriculture heeft een verwerkingscapaciteit van 5000 ton per jaar voor gesneden paprika, gegrilde paprika en hete paprikasaus.
Duitsland, Düsseldorf
... heet water trekken – klaar! Tover met de Mienudels soepen, salades, ovenschotels of roerbakgerechten. Kook je bewust? Probeer dan eens een vegan gerecht met Mevrouw Mie, onze volkoren-Mienudel. Ben je meer de zoete type?
Spanje, Aguilar De La Frontera-Córdoba
Het gebruik van extra vierge olijfolie en aromatische kruiden is een ware kunst. Het kiezen van het juiste kruid voor elk gerecht is een wetenschap. Wij presenteren u een nieuwe manier van koken.
Italië, Buttapietra
... het einde van de tour is de opwinding gegarandeerd! ENOGASTRONOMISCHE EXCURSIES Voedsel- en wijnrondleidingen door de heuvels van Valpolicella, Val d'Illasi of Soave, evenals de heuvels van Custoza en Trentino met zijn Wijnroute, om de meest beroemde wijngaarden te ontdekken die de meest gerenommeerde wijnen ter wereld produceren. Mogelijkheid om bezoeken aan wijnhuizen en boerderijen te boeken, evenals hutten en landhuizen om de beste wijnen te proeven, vergezeld van een goed typisch gerecht.
Fijn raclette direct aan het open vuur, geniet van het traditionele Walliser gerecht zoals het bedoeld is. Eenvoudige en snelle bereiding. Het nuttige verbonden met het culinaire en genotvolle. Elke tang is een ambassadeur voor onze kanton – want iedereen wordt onvermijdelijk aan Wallis herinnerd tijdens het gezellige raclette-eten.
Turkije, Afyonkarahisar
...OVER ONS Groeten uit AFYONKARAHİSAR, de "STAD VAN GASTRONOMIE" met zijn smaken die je laten glimlachen; de stad die vele belangrijke gebeurtenissen in onze geschiedenis heeft meegemaakt, het kruispunt van vele beschavingen en wegen... SUJUK; is een uniek Anatolisch gerecht dat op verschillende manieren kan worden bereid voor ontbijt, lunch of diner. Het is heerlijk met een unieke smaak, ongeacht...
Portfolio (2)
Frankrijk, Avignon
Sinds 1987 wijdt AGIS zich volledig aan de passie voor smaak. Het voortdurend creëren van nieuwe recepten en het zoeken naar de beste ingrediënten zijn de uitdrukking van een unieke culinaire knowhow, ten dienste van het traditionele bereide gerecht en de keukens van de wereld.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play