Spanje, Úbeda-Jaén
...Deze olie heeft een intense geur van groene olijven en tonen van vers gesneden gras. In de mond behoudt het zijn Picual-essentie met een uitgebalanceerde smaak van gematigde bitterheid en pittigheid, en doet denken aan groene artisjok, groene amandel en tomatenplant. De kleur is een zeer intense en heldere groen.
Portfolio (9)
... de kenmerkende smaak en geur van zonnebloemolie. De gepresenteerde categorie heeft een hoger kookpunt dan gewone varianten en is geschikt voor frituren in professionele voedselverwerkingsapparatuur. Impulse Commodity Trading werkt rechtstreeks samen met de beste fabrikanten en biedt zijn klanten de hoogste kwaliteit gefrituurde zonnebloemolie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat op de website staat. vetten: 99,9 g Eiwitten: 0 g Koolhydraten: 0 g...
Portfolio (24)
Frankrijk, Sendets
Verenigd Koninkrijk, Slough
... Natuurlijke Exotische Smaak van Kokosnoot - De kern is het rauwe witte vlees dat zich binnenin een kokosnoot bevindt. Het heeft een stevige structuur en een smakelijke, enigszins zoete smaak. Verse kokosnoten worden gebruikt om onze gedroogde kokosnoot te maken, die een rijke smaak en aroma heeft. Superieure Kwaliteit - Volledig natuurlijk en geteeld en verwerkt in overeenstemming met Goede...
Portfolio (9)
Turkije, Osmaniye
...Deveci olijfolie, met zijn lichte fruitige smaak, is geschikt voor zowel verse dressings als frituren. Groenten, vissen en vlees kunnen hun kenmerkende smaken verbeteren met olijfolie. De olie kan worden verhit, waardoor deze geschikt is voor elk gerecht.
Portfolio (1)
Spanje, Boiro (a Coruña)
...Geelvintonijn, met 60% minder vet dan de standaardvariant in olie, maar met alle smaak! NETTO GEWICHT: 180 g (3x 60 g) AFGELOPEN GEWICHT: 168 g (3 x 56 g) ENERGIEWAARDE: 150 kcal (632 kJ) VETTEN: 5,1 g Koolhydraten: 0 g Eiwitten: 26 g Zout: 1,3 g...
Portfolio (10)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, waardoor ze een zoete en frisse smaak behouden. Door de semi-droge ciliegino aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gevolgd. Dit smakelijke product is een delicatesse in sauzen, salades, bruschetta of als voorgerecht. Verpakking: 190 g...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
... zorgt voor het behoud van een breed scala aan nuttige cannabinoïden, waaronder CBD en CBG, terwijl ongewenste elementen zoals THC worden verwijderd. Basis van Biologische Olijfolie Biologische olijfolie dient als basis voor deze spray, en biedt bekende antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen, naast de voordelen van CBD. Smaak en Aroma van Verse Munt De toevoeging van pepermuntolie en limoneen verrijkt deze spray met een verfrissende muntsmaak, waardoor elk gebruik aangenaam is. THC-gehalte %:0.00% CBD-concentratie %:10% CBD...
Portfolio (180)
Frankrijk, Renaison
...De traditionele begeleiding van Argentijnse steak! Maar we houden er zoveel van, dat we het ook kunnen gebruiken als dip bij falafels, rundvlees kroketten, burgers, gegrilde groenten of frietjes. Met deze mix doorlopen we alle stappen: de frisheid van peterselie en oregano, gevolgd door hints van knoflook en tenslotte een smaak van milde peper. Volg de gebruiksaanwijzing: meng 1 dosis Chimichurri + 1 dosis witte azijn + 2 doses olijfolie.
Portfolio (56)
Italië, Nave
... roestvrijstalen containers tot het moment van bottelen. Het gebied waar het landgoed zich bevindt is Chianti Rufina en hier ontstaat een zeer intense en geurige olie die zowel in de gespecialiseerde pers als op de markt succes oogst. Het product is elegant en authentiek, waardig om zich optimaal te uiten als dressing voor de meest verfijnde gerechten, waarbij de smaken worden versterkt zonder ze te overstemmen. De delicate smaak maakt het ook mogelijk om het op een vakkundige manier te gebruiken als dressing voor zeevis. Capaciteit: 0.50l Code: 03566 Categorie: Olie Land: Italië Regio: Toscane...
Portfolio (46)
Slovenië, Krmelj
... fettuccine-strengen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook heerlijk bevredigend voor de smaakpapillen. Of het nu wordt gecombineerd met een eenvoudige olijfolie- en kruiden saus, gemengd met geroosterde groenten, of verwerkt in stevige vleesgerechten, deze spelt- en boekweitfettuccine-strengen bieden een heerlijke en voedzame aanvulling op uw pastagerechten. Bovendien zijn ze, net als al...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
...Geniet van deze traditionele mezzé met een krachtige en uitgesproken smaak. Ingrediënten: Kalamon-olijven* 99%, extra vierge olijfolie* 1% (*uit biologische landbouw). Zonder conserveermiddelen of additieven. Minimale houdbaarheidsdatum: 24 maanden. PCB - CARTON: 6 eenheden...
Portfolio (21)
...Feta Kruidenmix voor het marineren van in blokjes gesneden fetakaas met olijfolie voor de salade, of om feta op de grill op smaak te brengen. Originele receptuur uit Griekenland Zoals altijd handgemaakt met de beste ingrediënten uit eigen productie. Premium kruiden, zoals altijd glutenvrij, vegan, zonder kunstmatige toevoegingen of aroma's. 100% puur natuur...
Portfolio (15)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
Italië, Viterbo
...Coppa di testa, ook wel coppa in cassetta genoemd, wordt geproduceerd met het hoofdvlees en met toevoeging van edele delen van het varken. Dit product wordt gemaakt door de "oude norcini" en is vakkundig doorgegeven volgens het oude recept. Licht gekruid met citroen en sinaasappel, heerlijk als tussendoortje of op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en chili als hoofdgerecht. Smaakvol.
Portfolio (7)
Portugal, Cascais
...Alleen de essentiële ingrediënten voor dit traditionele Portugese recept: Kabeljauw, uien, olijfolie en zout, uitsluitend voor conservering en om de smaak van de vis te versterken. Het echte, eenvoudige recept voor kabeljauw op Portugese wijze. Een conservenproduct van zeer hoge kwaliteit dat de smaak en textuur van de vis goed behoudt. Te genieten op een sneetje geroosterd brood, eventueel...
Portfolio (4)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, Noci
...Gewoonlijk wordt mozzarella vers gegeten, alleen als voorgerecht (de fiordilatte, typisch in plakken gesneden en op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en tomaat, vormt de basis voor de beroemde caprese) of als bijgerecht, in combinatie met hoofdgerechten en ook in de bereiding van salades.
Portfolio (10)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Orsogna
...Artisjokkensaus met Extra Vergine Olijfolie. Gebruik van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Een zeer veelzijdig product, het kan worden gebruikt om pastagerechten op smaak te brengen, witte vlees te begeleiden of smakelijke voorgerechten te creëren.
Portfolio (9)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied, geeft marjolein een extra dimensie aan sauzen, soepen, marinades voor vlees en vis. Het voegt een ongeëvenaarde smaak toe aan aardappelgerechten. Het is een bijzonder geurige plant die veel wordt gebruikt in aromatherapie. Wat betreft welzijn, kunnen enkele kleine takjes verse marjolein, geplet met een beetje olijfolie en gefilterd, een aangename massageolie maken om de gewrichten te versoepelen.
Bijpassende producten
Marjolein
Marjolein
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Auros
...Met olijfolie hebben deze chips een andere smaak en zijn ze gezonder!… truffelchips, chorizochips en binnenkort, chips met Espelette-peper.
Portfolio (31)
ufs.country_names.RU, Moscow
... wrijf je de vis in met de resulterende saus. Laat het even marineren en grill tot het gaar is. Gebruik voor Gebruik de kruidenmix om de marinade voor te bereiden, en als topping voor barbecue, gegrilde vis. Smaak Pikant, licht gekruid Ingrediënten Voedsel gejodeerd zout, gedroogde knoflook, gedroogde uien, rode vlokken, gemalen zwarte peper, gemalen fenegriek, gemalen kurkuma, gemalen citroenschil...
Portfolio (178)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
...De mloukhia is een traditioneel Tunesisch gerecht. Het is een rijke stoofpot op basis van korenbloem en olijfolie. Deze korenbloem geeft dit gerecht al zijn smaak. Samenstelling: Water, mloukhia (korenbloem), olijfolie, tomaten, milde harissa, knoflook, zout, specerijen. Samenstelling: Water, mloukhia (korenbloem), olijfolie, tomaten, milde harissa, knoflook, zout, specerijen. Op voorraad: 1000 Producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Besancon
...Deze kruidenmix geeft smaak aan uw kip, of het nu hele kippen zijn of stukken. Het versterkt de smaak, vooral als u het vlees met een beetje olijfolie insmeert, voor het marineren of bestrooien. DE VOORDELEN Rijk aan magere eiwitten en laag in vet, is het witte vlees van kip ideaal, vooral voor spiergroei. Het is caloriearm en bevat verschillende vitamines. In combinatie met de voordelen van onze kruidenmix belooft het een heerlijke voeding en gedeeld plezier.
Portfolio (28)
Tsjechië, Praha
... nutritionele voordelen. Deze CBD olie is ook geschikt voor degenen die de smaak van olijfolie of hennepzaadolie niet kunnen verdragen. De Weasy CBD Sport WORKOUT olie combineert verschillende biologische plantaardige oliën en etherische olie met een hoogwaardige CBD-rijke hennepextract: deze hennep, gekweekt in Europa, wordt geëxtraheerd om het beste eruit te halen. Het CBD-rijke hennepextract in...
Portfolio (79)
Turkije, Yalova
... bewijs dat deze olijfolie geen toevoegingen bevat. • Dit speciale product uit onze serie Natuurlijke Koude Persing heeft een zachte en heerlijke smaak; het wordt verkregen uit rijpe olijven die in oktober en november worden geoogst van de meest geschikte olijfbomen voor extra vergine olijfolie in de Egeïsche regio, en verwerkt met de "Continue Systeemproductie" methode bij maximaal 26 °C.
Portfolio (6)
Spanje, Cijuelas (granada)
...Deze kleine bolletjes met de uitstraling van kaviaar barsten in onze mond bij elke hap. Dit zorgt voor een explosie van smaak die zich mengt met de andere ingrediënten. Bovendien moet men het uiterlijk overwegen dat elk gerecht krijgt met dit kleine detail. Deze presentatie maakt van een goed recept zeker een uitstekende.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play