Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Duitsland, Göppingen
...Een must-have in elke keuken. Het is zo eenvoudig om pasta- of groentespiralen te maken. Met deze spiralizer breng je wortelen, courgettes, komkommers en nog veel meer in de schijnwerpers.
Portfolio (7)
Duitsland, Düsseldorf
... zonder de fytostof CBD. Want ook industriële hennep zonder cannabidiol heeft veelzijdige positieve eigenschappen die u voor uw productassortiment kunt benutten. Onze klanten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een reeds bestaand portfolio met de merken Calmy Dog, Calmy Horse en Navica.
Turkije, Inegöl
...Materiaal Het bovenblad is 100% MDF met een marmerprint en is geproduceerd met een glanzende afwerking. Het bovenblad krijgt een 100% marmeruiterlijk door middel van een pasta- en polijstbehandeling en is glad aan de oppervlakte. Houtonderhoud De metalen poten zijn voorzien van een glanzende chroomafwerking. Gebruik absoluut geen chemische oppervlakte-reinigers om het product schoon te maken...
Portfolio (10)
Frankrijk, Chateauneuf Les Martigues
... Toepassingen Sol: Reparatie & mortel Toepassingen Ondoorzichtige coating - Decoratie - Sieraden Toepassingen Kit - Afwerkingslaag Toepassingen Surf - Board - Ski - Kite - Skate Toepassingen Aquarium – Voor voedselcontact Toepassingen Epoxy voor koolstof Toepassingen Hout: Lijmen en coaten Toepassingen Watersport - Pleziervaart Toepassingen Doe-het-zelf - Modellen Toepassingen Gieten - Vullen - Ballast plaatsen Toepassingen Carrosserie - Behuizing - Tuning Toepassingen Waterdicht maken...
Portfolio (121)
Duitsland, Marl
... karakteristieke nerf en warme amberkleuren. Ze zijn slijtvast, hitte-, vocht- en zuurresistent en behouden ook op de lange termijn hun mooie uiterlijk en gladde oppervlak. Ook de bijzondere antibacteriële eigenschappen van olijfhout maken het natuurmateriaal tot een uitstekende grondstof voor keukenartikelen.
Portfolio (9)
...De geëmailleerde buiskoekvorm is ideaal voor het maken van de luchtigste taarten. Je kunt de cake gemakkelijk na 10 minuten bakken verwijderen. Het bevat geen kankerverwekkende stoffen. Het is antibacterieel.
Portfolio (10)
Duitsland, Viersen
... eenvoudige montageapparaten tot computergestuurde freesmachines met meerdere freeskoppen die gelijktijdig een werkstuk bewerken. We zouden nu een lange opsomming kunnen maken uit onze meer dan 25-jarige bedrijfs geschiedenis, maar laten we het kort houden: met onze ervaring in de gereedschappen- en apparatenbouw kunnen we u hoogwaardige oplossingen voor uw vraagstuk aanbieden.
Portfolio (5)
Duitsland, Hallbergmoos
... wij wettelijk conforme en deskundige verpakking aan in TÜV en BAM goedgekeurde UN-(YX) goedgekeurde containers door ons opgeleid personeel. Sinds 01.04.2010 is de eANV (elektronisch afvalbewijsprocedure) van kracht, waar wij vanzelfsprekend bij zijn aangesloten. Wij maken gebruik van het portaal van de bifa (Landesamt für Umwelt) om onze documenten (verzendbewijzen) elektronisch en via internet in te vullen en te ondertekenen. Hierdoor is het mogelijk om de documenten van de producent en vervoerder met één druk op de knop te controleren en vast te leggen.
Portfolio (4)
...Voor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Pompoenpitpesto PompoenpitpestoVoor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Het past uitstekend bij pasta, in de kwarkspread, bij schapenkaas, in de roerei, als beleg op vers boerenbrood of bij kaas, evenals in de salade marinade. De fantasie kent geen grenzen! Gewoon uitproberen!
Portfolio (5)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... door gezond eten toegankelijk te maken en de diepvriesvoedingssector te leiden met duurzame en voedzame praktijken. Hünkar LTD is toegewijd aan klanttevredenheid en biedt een heerlijke reeks diepvriesproducten die tegemoetkomen aan verschillende smaken en dieetvereisten, zodat elke maaltijd aangenaam en gezond is.
Portfolio (24)
Slowakije, Dolný Ohaj
... verkoopvertegenwoordigers maken snelle marktuitbreiding mogelijk. Wereldwijde inkoop stelt het bedrijf in staat om diverse opties aan te bieden die geschikt zijn voor verschillende industrieën. Door innovatieve technologieën en aanpassingsvermogen aan markttrends levert Slovškrob effectieve handelsoplossingen. De snelle reactie op offertes en uitstekende service maken het een voorkeurspartner in de wereldwijde voedselhandel.
Portfolio (36)
Italië, Fidenza
... van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extrusiepersen in continu, gecombineerd met installaties voor statische droging bij lage temperatuur of continue droging. Meervoudige lijn, één installatie om korte pasta, lange pasta, knopen, lasagne en speciale formaten (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, golvende en festonlasagne, enz.) te produceren, beschikbaar in versies van...
... - Desfaldados, crupones, cuellos, caballos, vaquetillas 100% plantaardig. - Afwerkingen: in pasta, mat, glanzend en geolied. - Typen: Glad, gegraveerd en gekruld. - Kleuren: hazelnoot, geroosterd, tabak, bruin, chocolade en zwart.
Nederland, Heerlen
...Bij Fresco Pasta Bar kunt u terecht voor heerlijk bereide pasta's om in ons restaurant te eten, maar zeker ook om op de hand mee te nemen. Pasta's, bruschetta's, antipasto, maaltijdsalades, soepen, belegde broodjes en heerlijke tiramisu. Dit wordt bij Fresco Pasta Bar allemaal vers bereidt op een Italiaanse en ambachtelijke manier. Voor uw feestjes kunt u bij ons ook gebruik maken van de catering service van Fresco Catering. Zaalverhuur tot 50 personen is hiervoor ook een mogelijkheid. Wij maken dan voor u, in onderling overleg, een passend buffet.
Italië, Martina Franca
...We maken gebruik van moderne technologieën om de versheid en smaak van onze producten tijdens het transport te behouden, wat zorgt voor snelle en veilige leveringen over de hele wereld. We zijn de ideale partner voor restauranthouders, distributeurs en gourmetwinkels die hun klanten het beste van de Italiaanse en Pugliese keuken willen bieden, gewaardeerd om zijn authentieke en traditionele smaak...
Portfolio (29)
Nederland, Nuenen
...DekeukenvanElise is gespecialiseerd in verse Italiaanse catering. We richten ons op 4 categorieën. Hapjes, Lunch, warme pasta en dranken. De hapjes zijn heerlijke vers gemaakte "Happas" voor elke gelegenheid zoals een; bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel, vergadering , reünie, babyshower of een koffietafel. Deze hapjes zullen we naar uw wensen samenstellen. Als Lunch bieden wij Italiaanse; broodjes, wraps en salades. De warme Italiaanse pasta's die we aanbieden zijn; risotto, pennen en gnocchi. Om het compleet te maken kunnen we voor u ook de drank en evt. ander attributen verzorgen.
Nederland, Goedereede
... het idee naar de tekentafel om het ontwerp te maken. Tussentijdse updates zorgen ervoor dat het ontwerp geheel overeenkomstig de wensen van de klant ontworpen wordt. Zodra het prototype is goedgekeurd, wordt het ontwerp productie-gereed gemaakt, zodat er gestart kan worden met de verkoop!
Verenigd Koninkrijk, Belfast
Sauce Master Ltd is uw ultieme bestemming voor alles wat met sauzen te maken heeft. Van productontwikkeling tot grootschalige productie en alles daartussenin, wij zijn hier om te helpen. Geweldige sauzen worden beschouwd als essentiële componenten van elk culinair gerecht, en bij Sauce Master Ltd geven we prioriteit aan het gebruik van premium ingrediënten en productietechnieken om...
Portfolio (6)
Italië, Carmagnola
...tagliatelle, eierpasta, lasagnevellen en volkoren pasta. Ze maken gebruik van moderne installaties en apparatuur en zijn in staat om te voldoen aan de nieuwe verpakkingsvereisten die de markt vraagt. De kantoren zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00. De winkel is geopend: Dinsdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:30 Woensdag van 10:00 tot 18:00 Donderdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Vrijdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zaterdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zondag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00...
Portfolio (3)
... flexibiliteit garanderen bij de verwerking van vloeibare, pasta-achtige, hete of koude producten. IMA DAIRY & FOOD maakt gebruik van de nieuwste technologieën om in te spelen op de veranderende markttrends en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen te leveren die voldoen aan de eisen van de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie.
Duitsland, Neuburg Am Inn
...Eet goed & snel – Deze producten maken horecaondernemers gelukkig! In de horeca wordt het steeds moeilijker om constant hoge kwaliteit te leveren. Kosten, efficiëntie en personeelstekort zijn slechts enkele sleutelwoorden. Tegelijkertijd willen we ons eten altijd kunnen genieten – met een goed gevoel, zoals huisgemaakt, gezond en eerlijk. Onder het motto "Easy Cooking" heeft het team van GUSTO...
Portfolio (8)
Italië, Milano
FOG is een ambachtelijk, glutenvrij, biologisch pastamerk met recyclebare verpakkingen. Wij maken deeg zonder toevoegingen en testen alle producten om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen. We werken groothandel met retailers, e-commerce, horeca-activiteiten en ontwikkelen private label-projecten. Wij geloven dat voedsel kan evolueren zonder zijn traditionele goedheid te verliezen.
Portfolio (4)
Verenigd Koninkrijk, Dorrington
... medewerkers en innovatieve denkwijzen, een verschil kan maken. Al meer dan 40 jaar is het productportfolio van UWT ontwikkeld en verfijnd om oplossingen te bieden voor een breed scala aan industrieën, zoals de voedingssector, kunststoftoepassingen, cementfabrieken, de chemische industrie, de hout- en rubbersector, milieu- en energiecentrales, enz. UWT breidt voortdurend zijn portfolio van...
Portfolio (2)
... behoeften van onze klanten en door nieuwe en verschillende producten te ontwikkelen. Door gebruik te maken van moderne productiesystemen en met de hulp van gekwalificeerd personeel, streven we ernaar om onze producten zo te produceren dat ze een blijvende smaak achterlaten bij onze klanten en hen tevreden en gelukkig maken. Met gezonde, betrouwbare, halal, hygiënische en kwaliteitsproducten zoals...
Portfolio (9)
Zwitserland, Rheinfelden
...-reinigingsdoek voor hond en mens ontwikkeld. In de voedingssector vermarkten we sinds 2019 de Bongiovi Pasta Sauzen. Wie staat er achter de RAYL Group? Yvonne Bettinger Mijn levensmotto is nieuwsgierigheid – nieuwsgierigheid naar mensen en dingen. Zoveel projecten wachten erop om de wereld een beetje beter te maken. Zoveel verhalen, zoveel ideeën. Om ze te realiseren, heb ik in 2010 de RAYL Group GmbH...
Portfolio (3)
Slovenië, Krmelj
... vermijden, aangezien onze producten zijn gemaakt van 100% meel zonder onnodige toevoegingen. We zijn vooral bekend om onze pasta's van peulvruchten (rode linzen, kikkererwten, groene erwten, zwarte bonen) en ook om andere gezonde meelsoorten (spelt, boekweit, kamut, carob). Natuurlijk maken we ze ook van durumtarwe.
Portfolio (31)
Italië, Sammichele Di Bari
... bij lage temperatuur. Dit zorgt voor een ruwe, poreuze en taaie pasta die een uitstekende kookvastheid garandeert en de sauzen optimaal vasthoudt. De bakkerijproducten (Taralli en andere vormen) maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een innovatief productieproces dat de tarallo smaak en geur geeft. Het bedrijf is gecertificeerd volgens IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Italië, Montecorvino Rovella
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play