Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Portugal, Porto Salvo
... gebruik ervan een unieke en persoonlijke ervaring maken. We aromatiseren met essentiële oliën en huidvriendelijke geuren die van een eenvoudige schoonmaakactie een moment van voldoening maken, dankzij de zachtheid en soepelheid en het eenvoudige, kenmerkende aroma van de gebruikte ingrediënten. We doen partnerschappen, B2B, directe verkoop, wederverkoop.
Italië, Bernalda
... gebied te leren kennen, ontstaat hier het idee om innovatie en uniciteit te brengen. Onderzoek, reizen en geschikte studies om een product te vinden dat parallel kan worden gekweekt met olijfolie. Hieruit is de aanplant van Lime & Finger Lime ontstaan, de laatste een bijzondere citrusvrucht met een ongelooflijke smaak, aroma en kleur. Met een prijs per kg die voor sommige variëteiten meer dan 300 euro...
Het verhaal van Aceite Rey Don Jaime begint in 1940, in de stad Valencia. De olijfgaarden waaruit onze kwaliteitsolie wordt geproduceerd, bevinden zich in de provincie Alicante (1). De zonuren en de vruchtbaarheid van het land zorgen voor de unieke aroma en smaak van de Extra Vergine Olijfolie. Onze kantoren zijn gevestigd in Almussafes (2), Valencia. PRODUCTIE Door de selectieve oogst van de...
... habitat verkrijgen, met hun vitamines, antioxidanten en aroma, ervoor dat u meer tevreden van uw tafel opstaat. Hoewel we nog jong zijn in deze sector, werken we als professionals en proberen we snel en kwalitatief hoogwaardige service te bieden aan alle hoeken van ons land en aan buurlanden. Als Idilya Olijven zijn we trots om gezondheid en geluk op uw tafel te brengen met onze zorgvuldig geselecteerde olijven, onze natuurlijke en gezonde productie en opslagmethoden. We blijven onze kwaliteit waarborgen en onszelf voortdurend verbeteren om u gezonde producten te bieden en u gelukkig te maken.
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Griekenland, Athens
... klimatologische omstandigheden aan de noordzijde van het eiland Lesbos, maken de olijfolie LESBISCH uniek, en onderscheiden het door zijn goudgele kleur, zijn intense aroma, zijn zachte smaak en zijn delicate vloeistofstroom. De exclusieve extra vierge olijfolie LESBISCH is ideaal om rauw te consumeren, omdat het de kenmerkende geur, de fruitige smaak en de goudgele kleur combineert.
Spanje, Gata-Cáceres
... EXTREMEÑO: Met intense aroma's van vers gemaaid gras, tomaat, artisjok, intens in de mond maar tegelijkertijd aangenaam, fris en met een typische bitterheid en scherpte van de picual extremeño. Monovarietaal. Winnaar van de tweede plaats op de regionale wedstrijd San Antón 2015/16. NUESTRO COOPAGE: Door het beste van onze oliën te combineren, hebben we deze juweel van extra vierge olijfolie gecreëerd...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
... olijfolie van topkwaliteit, met een minimale zuurgraad van 0,12%. 100% Arbequina, van vroege oogst en van één enkele boerderij. We gebruiken de modernste oogstsystemen om de minste schade aan de olijven vóór de persing te garanderen. Onze olie wordt binnen 8 uur na de oogst geproduceerd. Het combineert de kenmerkende smaken van de Arbequina variëteit, zoals appel en banaan, maar dan in hun maximale glorie. De eerste groene olijven van elke oogst creëren onze meest waardevolle Extra Virgin Olie. Aspect: intense groene kleur Neus: aroma van vers fruit Smaak: intens, gebalanceerd en vol.
Turkije, Aydin
... zijn veelzijdig en kunnen direct uit de pot worden gegeten, als perfecte aanvulling op een charcuterieplank, of als een heerlijke toevoeging aan je favoriete Egeïsche gerecht. Neoliva Gedroogde Natuurlijke Zwarte Olijven zijn gemaakt van Domat-olijven uit de Egeïsche regio van Turkije. Natuurlijke droging alleen met zout. Geen chemicaliën of toevoegingen gebruikt in het proces. Het bevat wat extra vierge olijfolie en is klaar voor consumptie.
Spanje, Granada
TellusMagna, als onafhankelijke merk, steunt op enkele zeer duidelijke principes: kwaliteit, traditie en authenticiteit. Het is ontstaan met de bedoeling aantrekkelijk, veelzijdig, dynamisch en elegant te zijn en vooral uniek, met als doel de excellentie van een zorgvuldig en speciaal olijfolie te presenteren. Een product met persoonlijkheid, zonder defecten en met een uitstekende smaak en aroma...
Italië, Torremaggiore
... aantasten. Het zijn dezelfde gronden die mijn vader bewerkte en, nog eerder, mijn grootvader. Aan hem danken we wat we vandaag hebben, aan zijn doorzettingsvermogen en vooruitziendheid, toen hij tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een periode van grote moeilijkheden, de olijfbomen plantte waarvan vandaag de extra vierge olijfolie van PERANZANA afkomstig is, met koude extractie.
Italië, Livorno
...Moderne lijn van extra vierge olijfolie met aroma's en prestigieuze verpakkingen. De AROMOLIO aromatische oliën worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologie. Ze worden vakkundig verkregen door het infuseren van aromatische kruiden en specerijen, typisch voor de mediterrane traditie, in extra vierge olijfolie.
... uitsluitend met vallen, enz. Koude extractie De olijven worden 's ochtends geoogst en 's middags naar de olijfoliefabriek gebracht. De olijfolie wordt dezelfde dag nog geproduceerd in moderne faciliteiten met de koude extractiemethode. Op deze manier blijven de voedingsstoffen en de smaak van de LACON olijfolie intact. Opslag De LACON olijfolie wordt onmiddellijk na de productie onder ideale...
Yavuzlar Zeytincilik, sinds 2006, zet vastberaden stappen om een belangrijke rol te spelen in de olijf- en olijfolie sector, met een steeds groeiende kennis en ervaring. In korte tijd heeft Yavuzlar Zeytincilik zich gevestigd met zijn natuurlijk verwerkte producten en heeft het een brede markt veroverd. Om een breed scala aan klanten in deze markt te bedienen, gaat het bedrijf met volle kracht...
Griekenland, Heraklion
... fijnste, complex smakende olijfolie voor een wereld die de Griekse en Kretenzische olijfolie nog niet volledig heeft gewaardeerd. Het is ons doel om deel uit te maken van de beweging om de wereld te laten weten welke schat er in de Griekse olijfolie schuilt. We hebben een olie met een laag zuurgehalte, delicate en complexe smaak gecreëerd die geschikt is voor de meest veeleisende gastronomische...
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
Spanje, Alcala De Henares
... activiteiten zijn gericht op de nationale markt, hoewel we ook zijn begonnen met het exporteren van onze producten naar verschillende landen zoals Frankrijk, Engeland, Portugal en zelfs Japan. In onze lijn van toegevoegde waarde brengen we onze innovatieve producten op de markt, CHOCO FIGS, PASAS CHOC, DELICIAS DE HIGO, EXTRA VIRGIN OLIE EN ARTISAN CHOCOLATES, die aangenaam verrast hebben in smaak...
Portfolio (7)
... olijfvariëteit die typisch is voor Puglia en in heel het agro van Noord-Barese wordt verbouwd, en produceert het een extra vergine die prachtig samengaat met delicate gerechten, waardoor de smaak wordt verrijkt zonder deze te overweldigen. Ongeveer 7 jaar geleden heeft het bedrijf ook de oude olijfvariëteit Peranzana herontdekt en aangeplant, die in deze grond zijn delicate aroma's het beste tot uitdrukking brengt.
... gebruik van de koude persmethode behoudt de voedingswaarden van de olijfolie intact en geeft het een unieke aroma en smaak. Sluit je bij ons aan, word groothandelaar in Griekse EVOO Olijfolie. Word onze volgende gewaardeerde zakenpartner! Wij zijn een familiebedrijf met een geschiedenis van eeuwen (opgericht in 1912) in de productie van EVOO Olijfolie op het eiland Kreta in Griekenland. Onze...
Portfolio (1)
Frankrijk, Callas
...Een oude familie-molen die zo'n dertig jaar geleden weer in gebruik werd genomen, tegelijk met het herplanten van olijfbomen in de regio. Driehonderd kleine lokale producenten dragen bij aan de productie van een zeer plantaardige olie, met aroma's van gras, groene tomaat, artisjok, zonder de noot van gedroogd fruit en zelfs een lichte peperachtige toets te vergeten.
Onze native, koudgeperste, premium olijfolie brengt een heerlijk stukje Italië in huis! Hier ontdek je alles over de productie, het gebruik en de smaak. Koop nu de originele olijfolie van Coratina-olijven en Ogliarola-olijven met een krachtige smaak en intens fruitig aroma. Wat is het verschil tussen extra vierge olijfolie en native olijfolie? Wat zijn de verschillen in productie, smaak en toepassing? Hier vind je de juiste tips voor de optimale keuze van olijfolie.
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
Italië, Gravina di Catania
... vinden is. Door uitsluitend extra vierge olijfolie te gebruiken, worden de conserven alleen gemaakt tijdens de seizoensgebondenheid van de geoogste grondstoffen, dat wil zeggen in de periode van volle rijpheid, wanneer ze vol smaak en aroma zijn. Het exclusieve gebruik van verse, biologische groenten die onder de Siciliaanse zon zijn gegroeid, kenmerkt de producten van Convivia, waarvan de natuurlijkheid en authenticiteit al bij de eerste hap voelbaar zijn.
Portfolio (6)
Italië, Maruggio
...die de juiste rijpheid hebben bereikt, worden rechtstreeks van de plant met de hand of met mechanische middelen geoogst; deze kostbare vrucht wordt binnen 12 uur na de oogst gemalen. Deze organisatie maakt het mogelijk om een olie met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen te verkrijgen, zoals extra vierge olijfolie 'harmonisch' van de typische goudgele kleur en een uitgebalanceerde smaak met een vleugje amandel, of extra vierge 'vruchtig' met een intens aroma en pittige waarnemingen en bittere tonen van bladeren.
Portfolio (8)
Spanje, Arbuniel
... productie en een enorme wens om deze kostbare groene vloeistof, olijfolie, bekend te maken en te delen. De olie "Finca El Trueno" is een monovarietale olie, gemaakt van Picual-olijven. De geproduceerde olie ontwikkelt uitzonderlijke fruitige aroma's. De veeleisende en gepassioneerde benadering van Rocio en Charles, evenals van de mannen en vrouwen die samen met hen de olie van Finca El Trueno maken, maken...
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
...Grappa van Chianti Classico, Grappa van Chianti Classico Riserva, Grappa met bosaardbeien, Nocino likeur, Cedrino likeur, Vinsanto van Chianti Classico, cecino rugoso van San Pierino, seizoensgebonden fruit en groenten. Het bedrijf is familiaal en de productie wordt persoonlijk verzorgd door de eigenaren. Het gebied waar de olijfgaarden en wijngaarden van San Pierino zijn aangeplant, wordt gekenmerkt door een mild heuvelklimaat, met meer uitgesproken temperatuurverschillen in de dalen, die, samen met de samenstelling van de bodem, bijdragen aan de bijzondere aroma's en smaken van onze producten.
Spanje, Benalmádena Costa
...Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de internationale handel in vis en zeevruchten, evenals de verkoop van onze merken agrovoedingsproducten: Torre Fuerte; Míes en Lacocina, zowel van Extra Vergine Olijfolie als van Perziken in Sirop, Artisjokken, Tomaten in verschillende presentaties; Gevulde en niet-gevulde Olijven, Gourmet Olijven, en meer. Onze producten worden vervaardigd met uitstekende kwaliteit om de meest veeleisende consumenten tevreden te stellen. We brengen de aroma's en smaken van Spanje naar de hele wereld.
Griekenland, Lesvos
... aan de hoge kwaliteit van onze olijfolie, waarvan de kenmerken lage zuurgraad, goudgeel, lichte textuur, onderscheidende aroma en delicate smaak zijn. Door deze natuurlijke eigenschappen toe te voegen aan de menselijke factoren van ervaring en passie, is het resultaat een van de beste olijfoliën ter wereld.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play