Ambachtelijke verwerking van vleeswaren...
Frankrijk, Barbentane
Wij zijn een producent van ambachtelijke vleeswaren sinds 7 generaties. Onze vleeswaren worden elke week ambachtelijk vervaardigd om de versheid van onze producten te waarborgen. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, bieden ze de smaken van onze regio. Vleeswaren: gedroogde worst, gerolde buik, ... etc. Gekookte vleeswaren: kopvlees, andouillettes, caillettes, etc. Onze grillgerechten: andouillettes, saucissettes (met peper, lamsvlees met munt, basilicum, etc.)...
Italië, Guidonia
... calabriascerra werkt samen met een bedrijf voor de verwerking van ambachtelijke ingelegde producten en specerijen, opgericht in 1950, terwijl voor de vleeswaren een bedrijf is opgericht in 1996 met een strikt ambachtelijke productie.
Ambachtelijke productie van typische producten uit Picerno...
Spanje, Torrent
...Shop online de 100% Iberische bellota-ham, de authentieke pata negra-ham, en andere traditionele ambachtelijke vleeswaren van het Iberische varken, zorgvuldig bereid volgens de traditionele recepten van onze regio's (in de regio Extremadura, Spanje). Wij willen de beste smaken van ons terroir rechtstreeks op uw tafel brengen: Pata Negra-ham, Iberische Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota-worst...
Spanje, Asturias
Hapjes, vleeswaren en ambachtelijke kroketten. Ambachtelijke producten gemaakt volgens traditionele gebruiken en gewoonten, met grondstoffen van topkwaliteit en zonder het gebruik van additieven. 100% natuurlijke ambachtelijke producten.
Duitsland, Schorndorf
Ambachtelijke slagerij met vele onderscheidingen.
Ambachtelijke worstproductie...
Duitsland, Straßlach-Dingharting
Een alliantie van middelgrote en kleine kwaliteitsbedrijven uit Toscane die traditionele, natuurlijke producten aanbieden met behulp van ambachtelijke productiemethoden.
Frankrijk, Trie Sur Baise
De CHARCUTERIE ADER in Trie sur Baïse, gelegen in de Hautes Pyrénées, is opgericht in 1926 en bestaat al 4 generaties. De CHARCUTERIE ADER is gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke varkensworst. Het huis Ader, dat natuurlijk een goede reputatie heeft op regionaal niveau, maar ook nationale bekendheid geniet, aangezien kenners niet aarzelen om een omweg te maken om de lekkernijen te...
Duitsland, Schmalkalden
... grootvee slachten in een aanhanger of op een oplegger • Verplaatsbaar slachtstation voor grootvee op aanhanger of vrachtwagen • Bedwelmingsinstallatie voor grootvee, varkens en schapen Ondersteuning van ambachtelijke bedrijven bij het verkrijgen van de EU-vergunning, met name in het slachtgebied. Ontwerp en realisatie van totaalconcepten voor slachten, stationair in Duitsland, Oostenrijk en...
Typische ambachtelijke producten uit Sicilië...
Italië, Palazzo San Gervasio
Ambachtelijke worstmakerij sinds 1988...
Spanje, Valencia
Huisgemaakte en ambachtelijke worstwaren die op traditionele wijze in onze slagerij worden gemaakt. Groothandel in alle soorten worst, salami en bloedworst.
Spanje, Bustarviejo
... die zijn afgestemd op de behoeften van de huidige markt. De gezouten kabeljauw die we bij El Buen Bacalao de Feroe verkopen, is uitsluitend gezouten kabeljauw van 1e kwaliteit afkomstig uit de Faeröer-eilanden en op ambachtelijke wijze gezouten in Galicië door een klein familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de zoutwinning van kabeljauw, en waarmee we een exclusieve distributieovereenkomst voor het product hebben voor de Gemeenschap van Madrid.
AMBACHTELIJKE PRODUCTIE...
Italië, Montespertoli
Ambachtelijke productie van porchetta en geroosterde porchetta-busten...
Italië, Castiglione In Teverina
Ambachtelijke verwerking van varkensvlees Laboratorium:...
... vis en zeevruchten: - Bonito del Norte, tonijn, sardines, ansjovis, inktvis, mosselen, scheermessen en paling. - Ambachtelijke ansjovis en boquerones in blik. - Ingeblikte groenten. - Kazen van verschillende Spaanse oorsprongsbenamingen (Asturianen, Galiciërs en Extremadurianen). - Honingen en jam (ambachtelijk), 40 smaken. - Saffraan, paprikapoeder en andere specerijen...
Spanje, Bollullos De La Mitación-Sevilla
De geschiedenis van Jabugo Real gaat terug tot 1890, toen er in Cumbres Mayores, in het hart van de Sierra de Huelva, op ambachtelijke wijze hammen en vleeswaren werden vervaardigd, volgens een eeuwenoude traditie die wereldwijd erkend wordt als de basis voor de beste hammen ter wereld. Meer dan 120 jaar later blijft het bedrijf deze traditie respecteren, zowel in de productiemethoden als in de...
Frankrijk, Ploeren
Onafhankelijke ambachtelijke KMO, gespecialiseerd in de verkoop van verse vleeswaren en verse vleesstukken voor collectieven. Vlees van Franse oorsprong alleen (behalve lam). Korte keten voor rundvlees, kalfsvlees en varkensvlees. Vlees rechtstreeks van Franse slachthuizen. Handel in gevogelte en charcuterie (oorsprong Frankrijk). Levering door onszelf in heel BRETAGNE. Opdrachtgever van openbare aanbestedingen. Referentie voor groepen van collectieve catering en inkoopgroepen.
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...
Een bedrijf gevestigd in de noordwestelijke regio van Spanje, dat hammen en ambachtelijke vleeswaren produceert volgens de Galicische traditie. Onze filosofie is om een product van hoge kwaliteit aan te bieden dat de smaken van vroeger oproept, de smaken van de traditionele slacht die zo diep geworteld is in Galicië. Onze sterproducten zijn: - Gran Reserva Ham +17 maanden - Galicische Lacón - Gerookte Galicische Chorizo - Botelo - Androlla - Buikspek - Spek - Producten voor de bereiding van Galicische cocido.
Italië, Ragoli
... Trentino vleeswaren. De ambachtelijke verwerking waarmee onze typische Trentino producten worden gemaakt, is het onmiskenbare en aangename verschil dat niemand kan ontgaan bij het proeven van deze gastronomische specialiteiten. De smaken van vroeger herontdekken, de meest veeleisende smaken tevredenstellen, traditionele gerechten innoveren met een paar nieuwsgierige en typische ingrediënten: dat is mijn...
Italië, Isola Del Cantone
... Cassetta en Arrosto di Pollo alle Erbette. Onder de verse producten is de worst, die bijzonder smakelijk en van uitstekende kwaliteit is. Onze gerijpte pancetta en de Salame Genovese zijn producten met een verfijnde smaak die zeer goed passen op de tafels van onze klanten. Onze bijzonderheid is de ambachtelijke productie en daardoor de authenticiteit van de producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play