Italië, Ragoli
Ik ben een ambachtsman, gepassioneerd door koken, gastronomie en goed eten... vooral uit Trentino. Met passie heb ik het historische bedrijf van mijn familie geërfd, de slagerij van verse vleeswaren, verwerking en productie van vleeswaren. Ik wilde evolueren en dit combineren met de bereiding en verwerking van specialiteiten uit de culinaire traditie van Trentino, de productie van typische...
Italië, Nocera Inferiore (sa)
Italcomex Import Export Srl is een exportbedrijf dat gespecialiseerd is in de wereldwijde verkoop van tomaten en ingeblikte groenten van Italiaanse oorsprong. Typische producten van de culinaire traditie van Zuid-Italië. Onze productie begon met het volledige assortiment ingeblikte tomaten, waaronder: Hele Gepelde Tomaten, de pulp, de tomaten, de tomatenpuree in verschillende concentraties, de...
Italië, Brienza
De supermarkt van Lucaanse producten op het web De passie voor de Lucaanse culinaire traditie heeft ons ertoe aangezet om exclusieve en moeilijk te vinden producten in traditionele winkels te zoeken, zodat we ze beschikbaar kunnen maken voor IEDEREEN, dankzij online verkoop. Onze missie is om de authenticiteit van made in Italy op culinair gebied in de huizen van de hele wereld te brengen, te...
Italië, Marina Di Pisa
Osteria Marina il Peschereccio is een restaurant gelegen in het centrum van Marina di Pisa en gespecialiseerd in de bereiding van gerechten met verse vis die volledig de culinaire traditie van de regio weerspiegelen. Al sinds jaar en dag bieden wij onze klanten gerechten van de hoogste kwaliteit, geserveerd op ons terras met uitzicht op zee. Binnen de accommodatie worden ook zakelijke lunches en...
Duitsland, Willstätt-eckartsweier
...hooggespecialiseerde ambachtelijke bedrijven die veel waarde hechten aan traditie, kwaliteit, herkomst en zorgvuldige verwerking van grondstoffen. Toch blijven ze ons steeds weer verrassen met nieuwe ideeën en smaakvarianten.
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play