Italië, Airola
... viert Italië en zijn klassiekers, en brengt de culinaire ervaring en de Italiaanse passie over. Het Experience-merk van Sabatino Cillo vertegenwoordigt culinaire excellentie, en biedt het beste van Italiaanse vleeswaren via de Filiera en Selezione Cillo, naast een internationale selectie van hoge kwaliteit. De traditionele vleeswaren en gesneden producten worden met passie en ingrediënten van de...
Italië, Marcianise
... culinaire traditie, mythen en legendes maken dit land tot een onderscheidende mix die in één woord kan worden samengevat: Napolitanisme. Eén slok en je bent in Napels, dat is onze slogan! Stel je voor dat je alle warmte van ons land in een glas proeft, en vergeet de bijgeloof niet, een snufje geluk is altijd nodig.
Portfolio (2)
Italië, altamura
Het Unibrands-assortiment, samen met zijn merken, Novoforno en Pasta e Gusto, is geworteld in de culinaire traditie van ons land, waaruit we volop putten om een complete lijn van typische producten van het gezonde mediterrane dieet aan te bieden. In onze deegbereidingen is semola rimacinata van harde tarwe onmisbaar, tegenwoordig zo gewild dat het ons kwaliteitsmerk is geworden. Onze producten...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
Welkom bij Pastifici Vesuvio®, de toonaangevende producent van mediterrane verse pasta met authentieke culinaire traditie! Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes, die de echte specialiteiten van Campanië tot leven brengen, een regio die bekend staat om zijn gastronomische cultuur en het genot om verse, ambachtelijk gemaakte pasta te proeven, die met de hele traditie van het...
Frankrijk, Lyon
... vervaardigen. We hechten veel waarde aan de agrarische en culinaire traditie van de regio, daarom hebben we ervoor gekozen om alleen met regionale producten van de hoogste kwaliteit te werken en nauw samen te werken met de verschillende lokale actoren. Dit maakt deel uit van de identiteit van ons bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (40)
Slovenië, Petrovče
... aan de media, teambuilding met collega's… wat het sociale evenement ook mag zijn. De kantooruren verlopen iets sneller dan reguliere uren, dus beknoptheid en efficiëntie zijn essentieel van de idee-fase tot de uitvoering. Een verfijnde smaak is het element dat zorgt voor een superieur evenement. Deskundige organisatie en uitvoering zijn elementen die zorgen voor een speciale culinaire ervaring, altijd en overal.
Frankrijk, la Trinité
...Luxe gastronomische producten en hoogwaardige delicatessen geselecteerd door een afgestudeerde van de prestigieuze culinaire school van Brussel, geboren in een familie van restaurateurs sinds 3 generaties. We hebben Melba Diffusion opgericht met de zorg om de kunst en de culinaire traditie te waarderen. Al onze producten kunnen online besteld worden via onze website: http://www.melba...
Portfolio (3)
Duitsland, Boffzen
... landbouw volgens ambachtelijke traditie tot hoogwaardige biologische eetoliën en delicatessen. Onze olieperserij ligt direct aan de Weser in Boffzen, nabij Holzminden, in het Weserbergland tussen Hannover en Göttingen. Biologisch ontmoet vers gemalen genot De kwaliteit van onze culinaire lekkernijen ligt ons bijzonder na aan het hart en sinds het begin is onze leus "Kwaliteit boven kwantiteit". Bij...
Duitsland, Dohr
... die smaakervaringen opnieuw definiëren en zich richten op veeleisende fijnproevers. Wajos hecht veel waarde aan natuurlijke ingrediënten en een duurzame productie. De productdiversiteit komt ook tot uiting in de populaire cadeau-ideeën en bijzondere seizoensgebonden aanbiedingen zoals de Adventskalenders, die klanten verrassen met unieke smaakervaringen. Met het hoofdkantoor in Rijnland-Palts blijft Wajos trouw aan zijn regionale wortels en verenigt het traditie met moderne smaaktrends. Zo stelt het bedrijf mensen in staat om dagelijks opnieuw de vreugde van genieten te ontdekken.
Portfolio (2)
Griekenland, Thessaloniki
... streven ernaar dat onze producten elk huishouden in Griekenland en daarbuiten bereiken, waarbij we de culinaire tradities van ons land bevorderen en onze consumenten verbeterde maaltijden bieden met authenticiteit in lokale smaken die superieure smaak hebben.
Portugal, Matosinhos
... productietools op de boerderij naast het huis waar ze wonen. MetsTerroir is daarom een site die volledig gewijd is aan de grote Franse culinaire traditie. We leveren onze producten overal in de Europese Unie + VK en de meeste van onze klanten zijn gevestigd buiten Frankrijk.
Spanje, Madrid
Ontdek een van de meest verfijnde culinaire ervaringen in ons fusion Japanse restaurant in de buurt van Bernabeu, Madrid. Ingrediënten van de hoogste kwaliteit, bereid door de handen van grote chefs, resulteren in gerechten die de smaakpapillen van elke fijnproever verwennen. Geniet van de smaken van een van de beste Aziatische restaurants in Madrid, waar de Japanse traditie en de kunst van het...
Frankrijk, Marcigny
Het bedrijf EMILE HENRY is gevestigd in Martigny. Als maker van culinaire keramiek sinds 1850 biedt EMILE HENRY een breed scala aan hoogwaardige kookproducten, die 10 jaar garantie hebben. De producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, in Zuid-Bourgondië. Dankzij de klei, die rijk is aan refractaire eigenschappen, is Bourgondië een vruchtbare grond gebleven voor pottenbakkers; zij behouden de traditie van generatie op generatie.
... sociale klassen. Het uitstekende eten vormt de basis van het menu van ons restaurant. Uitstekend eten. Vriendelijke service. Een grote familie. Brescian stijl ons menu is gericht op de typische gerechten van de Brescian traditie. Dus uitstekende risotto's, casoncelli en het Brescian spiedo, maar voor de liefhebbers van vis ook een uitstekende catalaanse schaal met schaaldieren. U wordt verwelkomd...
Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
Frankrijk, L'isle-Sur-La-Sorgue
LE COQ NOIR is een familiebedrijf opgericht in 1979. Geboren uit de Malagassische en Réunionese cultuur en de hoogste Franse culinaire traditie, is onze unieke knowhow als condiment- en saucier beroemd in de grootste delicatessenwinkels. LE COQ NOIR - FOOD INGREDIENTS produceert en distribueert een breed scala aan aromatische fondsen en geconcentreerde culinaire oplossingen om te voldoen aan de...
België, Charleroi
Casa Spada is ontstaan uit de wens om onze culinaire ontdekkingen te delen. We willen u onze visie op de keuken en alles wat deze u kan bieden, meegeven. Dankzij onze partners selecteren we producten die rechtstreeks van ambachtelijke producenten worden geïmporteerd, waarbij het enige productiecriterium is: kwaliteit. Al deze producten zijn voor u geproefd!! We garanderen u een ongeëvenaarde kwaliteit en smaak. Via Casa Spada willen we ook het land, de traditie en eerlijke handel bevorderen door u uitzonderlijke producten aan te bieden.
Polen, Bielsko-Biała
... samenstelling, geur en smaak. In het assortiment zijn populaire oliën zoals zonnebloemolie, koolzaadolie, maar ook olie van zwarte komijn, pompoenpitten, teunisbloem, borage, hennep en nog veel meer beschikbaar. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van klanten, breidt de olie winkel voortdurend zijn aanbod uit met natuurlijke culinaire producten van eigen productie. Momenteel zijn er onder andere...
Frankrijk, Paris
... op maat gemaakte evenementen te organiseren in een unieke setting waar gezelligheid centraal staat, en waar de variëteit aan gerechten en trendy decor aanwezig zijn. De BUSTRONOME: een eigentijdse seizoensgebonden kaart, open voor de wereld maar met een resoluut Franse cultuur. De chef, afkomstig uit de gastronomische wereld, toont aan dat techniek en terroir, esthetiek en traditie harmonieus op het bord samenkomen. De BUSTRONOME: een genot voor de smaakpapillen en de ogen van de reiziger. Tijdens een lunch, een snack of een diner is elke route een ontdekking.
Italië, Scafati
... industrie en biedt een ruime keuze aan producten die zijn bereid volgens de oude culinaire traditie, van wijn tot olie, van zeevruchten tot voedingsconserven en de eeuwenoude zoetwarentraditie van Napels. Itacraft biedt een gevarieerde hoeveelheid en kwaliteit van regionale gastronomische producten, samengebracht onder het merk "I Nostrani".
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
Wanneer het gaat om het koken van typische gerechten uit de mediterrane keuken, is de keuze van de ingrediënten essentieel om ongeëvenaarde niveaus van smaak te bereiken. Een van de meest voorkomende producten in de mediterrane culinaire traditie is ongetwijfeld de tomaat in al zijn varianten. Pomì voldoet aan de behoeften van zowel variëteit als een sterke band met het gebied en de Italiaanse...
Het ambachtelijke bedrijf San Giorgio is opgericht in maart 2010, in Mattinata, Puglia, in het hart van het prachtige Gargano. Het is met enthousiasme opgericht door een jonge ondernemer, met de duidelijke intentie om ambachtelijke typische producten te produceren die de oorsprong, traditie en culinaire cultuur van zijn Pugliese land respecteren. Het bedrijf selecteert oude regionale en lokale...
Spanje, Gandía
Unieke gerechten, vol van smaak, techniek, creativiteit, fusie… maar zonder de traditie te vergeten. Alles zodat elk bezoek aan Street Food een onvergetelijke culinaire ervaring wordt.
... van vandaag zijn nostalgische charme heeft behouden. Ver weg van de hectische dagelijkse routine bieden wij onze gasten in een gezellige sfeer regionale specialiteiten voor de liefhebber van de stevige Westfaalse keuken, maar ook culinaire lekkernijen voor de fijnproever van lichte gerechten. Voor onze weekendgasten hebben Christel en Markus Wältring twee liefdevol ingerichte tweepersoonskamers beschikbaar. Gun uzelf een dag van ontspanning en laat u verwennen door onze koks, in combinatie met de hartelijke Westfaalse gastvrijheid! Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!
Frankrijk, Flagey
... ingezet op gepasteuriseerde, diepgevroren producten van Franse makelij, die naar alle vijf continenten worden verzonden. AGRODOUBS heeft zijn assortiment ontwikkeld op basis van de Franse gastronomische traditie en sindsdien waarderen restaurateurs en patissiers in Londen, Tokio, New York, Moskou of Dubai deze op maat gemaakte Franse tussenproducten, die nog ruimte laten voor hun creativiteit.
Uniek gelegen, in het midden van de prachtige Vlaamse Ardennen, tussen Brakel en Geraardsbergen en op ongeveer 20 km van Oudenaarde, Ronse en Zottegem. U vindt hier 9 sfeervolle kamers met bad of douche, flat screen tv ,Wi-Fi en voorzien van ander hedendaags comfort. U vindt hier, volgens traditie, de patron zelf nog in de keuken. Roland bereidt de heerlijkste culinaire streekgerechten die een streling zijn voor de tong. Als Chef- kok staat hij altijd onder stoom daar hij alleen kookt met verse ingrediënten. Daarom kunnen de menu’s aangepast zijn aan het marktaanbod.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Oostenrijk, Pörtschach
... gezinsvakantie, sportvakantie of culturele vakantie is, of het nu een evenement of seminar is - in het Parkhotel Pörtschach met uniek uitzicht op het meer in alle 195 gerenoveerde kamers en suites en een keuken met culinaire lekkernijen van voornamelijk regionale en seizoensgebonden producten, zult u zich helemaal thuis voelen.
Spanje, Madrid
... dan 30 jaar heeft weten te behouden en die van het merk Eneldo een garantie voor succes hebben gemaakt. Dit alles met een constante zoektocht naar nieuwe culinaire trends, waarbij traditie, innovatie en kwaliteit worden samengebracht. Zo kunnen we vandaag de dag blijven inspelen op de vraag van onze meest veeleisende klanten met eersteklas grondstoffen, een onberispelijke service en traditionele haute cuisine met een vleugje creativiteit.
...van de historische en natuurlijke schoonheid van het rivierreservaat van het Parco del Ticino tot de prachtige steden Vigevano en Pavia, op slechts enkele kilometers van de Villa. Binnen de Villa is het mogelijk om een culinaire ervaring te beleven in een context vol geschiedenis, waarin de smaak van de traditie de hedendaagse keuken ontmoet.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play